2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Kızlar temizlik felan yapıyormusunuz ya birkaç defa yardımcı aldım ama olmuyor ki yinede günlük süpürmem gerekiyor ne yapıyorsunuz bu temizlik işlerini 🥰
Robot süpürge süpürüyor geri
Bende xiaomi görüyorum hep. Silme için öyle diyorlsr ama kızımın bebeklıgını dusununce hergun biri silse öyle böyle süper olurdu diyorum :) en azından bir süre pis kalacagına razı gelir sanırım insan yeterki silsin 😁 bilmiyorum bakalım alma işini kesınlestırırsem yakın zamanda alsam iyi olur
Merhaba, ben de kullanıyorum robot süpürge ve çok memnunum. Viomi v3 antibakteriyel olanı benimki hem silme hem süpürme var çok memnunum tavsiye ederim :) antibakteriyel özelliği oluşu özellikle çok önemli gelmişti bize malum zaman kötü :KK43:

Test yapıldı mı canım ? Benim esımin abisi ceza almıstı karantinada çiktigı icin ama o pozitifti.negatif olunca cikabilir misin ,hic bir fikrim yok.keseyi gormüs müydün ?

Çok geçmiş olsun ,ek bişey kullanabiliyor musun ?
Malesef doktor hiç bisi kullanamazsın dedi doğal yollarla geçirmeye çalışıyorum

Koku hassasiyeti çok fena çabuk geçer inşallah. Yardım alabileceğin birileri varsa anne kardeş abla çok iyi olur bu ara😊
İnşallah teşekkür ederim 🥰 annem karşı komşum tek çocuğum normalde o ilgileniyor ama o da grip oldu toparlamasıni dört gözle bekliyorum. Çocuklarla ilgilense yeter bana

Robot süpürge süpürüyor geri

Merhaba, ben de kullanıyorum robot süpürge ve çok memnunum. Viomi v3 antibakteriyel olanı benimki hem silme hem süpürme var çok memnunum tavsiye ederim :) antibakteriyel özelliği oluşu özellikle çok önemli gelmişti bize malum zaman kötü :KK43:
Silmesindende süpürme kadar mennunsunuz dimi :)

Bağışıklık testi yapmadım henüz. Bugün kan testleri için gittim. Onun içinde mi oluyor bağışıklık testi?
Evet canım toxoplazma test sonuçların çıkmadan köpişinle arana mesafe koymalısın 🙄 aslında bu parazit kedilerde oluyor ama dışarı çıkan köpek,kedi dışkısına dokunarak sana bunu taşıyabilir

İnşallah teşekkür ederim 🥰 annem karşı komşum tek çocuğum normalde o ilgileniyor ama o da grip oldu toparlamasıni dört gözle bekliyorum. Çocuklarla ilgilense yeter bana
Ne kadar güzel çok şanslısınız bence anne ile komşu olmak süper olsa gerek 🤩
Silmesindende süpürme kadar mennunsunuz dimi :)
Evet kesinlikle çok memnunum ben. sadece silme, sadece süpürme ya da aynı anda hem silme hem süpürme yapabiliyorsunuz.

Benim var iki tane :)) ama daha yeni kan testi verdim, o yüzden bilmiyorum sonuçlar nedir. Tuvaletlerini eşim temizliyo, ben sadece sevme kısmındayım bu ara :))
Ya ben sevmeyede çekiniyorum gerçi aynı yerlerde yatıyoruz kum işini bende eşime bıraktım şimdiden çok sıkıldı 🤪 ama yinede içimde bi sıkıntı bar tabii.. gerçi kaç senedir kedi benimle ve hiç bulaşmamış

Evet irobot firmasının ikisi ayrı ayrı. Benim süpürge irobot sanırım paspas için de onu alırım. İkisi bir arada olanlar için Xiaomiden memnunlar ama silme performansı çok iyi değil deniliyor ama fiyat performans açısından çok iyi bence 😊
Benim xiaomi süpürge bende kedim için almıştım güzel süpürüyor fena değil ama silmeyi daha denemedim vileda yapmayı seviyorum 😁🤣

Aa sadece silme olanda mı satılıyor :) peki üst modellerden mi acıkcası almayı dusunuyorum ama bütce konusunda cokta acılmak ıstemıyorum🙂 instagramda falan gordukce heves edıyor ınsan özellikle bebekli evde cok ıyı olur dimi 🙂
Şuan baya indi fiyatları benım aldığım fiyatın baya altında çok şaşkınım

Ne kadar güzel çok şanslısınız bence anne ile komşu olmak süper olsa gerek 🤩

Evet kesinlikle çok memnunum ben. sadece silme, sadece süpürme ya da aynı anda hem silme hem süpürme yapabiliyorsunuz.
Süper 😁 baktım fiyata canın 3000 falan gordum sende mi fiyatlara aldın
Şuan baya indi fiyatları benım aldığım fiyatın baya altında çok şaşkınım
Daha da insin inşallah 😁dolarlamı alakalı acaba

Kızlar saglıkcı olan var mı yada bılgısı olsan 😐 bugun avm ye girdim x raydan gecmedım yandan kızımla gecıyodum guvenlık bayan geldı arkama gectı elinde alet oluyor ya onunla kontrol etmıs meger sonradan dank etti sırtına tuttum merak etme zararsız dedi ama cok sınır oldum 😣 inteenette zararlı olmaz diyo ama suan ıcım ıcımı yıyo nerden gırdım 😐

Herkese merhabalar, bugün doktora gittim 6+5 kalp atışı gördük bebek daha 7,5 mm ama kalp atışını çok hafif duyduk öyle gümbür gümbür değildi. Kalp atışı duyan anneler sizde nasıldı ilk duyduğunuzda? Endişelendim o yüzden sormak istedim. Bir de tsh 3,5 çıktı ilaca başladık bugün 25 mglık ama geç mi kaldım ilaç için acaba ona da endişelendim 😞
Karın bölgeniz yağlı ise ses net gelmiyormuş bi kaç arkadaş daha söylemişti. Ama bi sıkıntı yoktur rahat olun minnak kalbi atıyor ya siz ona bakın🤗

Bende xiaomi görüyorum hep. Silme için öyle diyorlsr ama kızımın bebeklıgını dusununce hergun biri silse öyle böyle süper olurdu diyorum :) en azından bir süre pis kalacagına razı gelir sanırım insan yeterki silsin 😁 bilmiyorum bakalım alma işini kesınlestırırsem yakın zamanda alsam iyi olur
Kesinlikle alın canım. Çok büyük rahatlık :)

Evet canım toxoplazma test sonuçların çıkmadan köpişinle arana mesafe koymalısın 🙄 aslında bu parazit kedilerde oluyor ama dışarı çıkan köpek,kedi dışkısına dokunarak sana bunu taşıyabilir
Tamam canım, bilgi için teşekkür ederim. 😘😘

X