• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Evet biz kaldık dedim 1 yaşından sonra gelir sabah baktim cit çıt bi mutlu oldum cok güzel bir duygu 😊☺☺
Aynen cok tatli bende oyle anladim kasikta ses gelince . simdi bir ayi gecti ustler cikar diye bekliyorum ama hala cikmadi hep bi beklenti ile bekliyorum 😁

İçim o kadar rahatladı ki çok merak ediyordum dr a sordum bana da aynı şekilde temizlememi söyledi ama sildirmedi iyki yazdiniz içim içimi yiyordu 7 gün ateşi olan viral Bi enfeksiyon geçirdi şuanda da çok şükür Bi şikayeti yok çok teşekkür ederim
Ne demek annelik bole bisi iste sorunlarda yalniz olmadgni bilmek bile yetio motivasyon icin🤗 bence cogu kisi gormuo bile olablr ben emzik verirken gordm ilk yemek yerken fln dikkat cekmeyebilir. Epey zmn giremedim nasi simdi gecti mi?

Planli bir gebelik degil, tup bebek annesiyim, 4. Tedavinin sonunda ogluma hamile kaldim, 6 yil sonra anne oldum, o yuzden kendiligimden hamile kalabilecegime hic inanmiyordum vr korunmuyordum dogrusu. Cok supriz oldu, senelerce igne ilac tedaviyle zor hamile kalmistim, kendiliginden boylece hamile kalabildigime inanamiyorum dogrusu 🥲
Sevinsem mi uzulsem mi durumu olmus biraz ama kendi kendinizin gozunu korkutmayin bence, Allah dagina gore kar verirmis ustesinden gelemicek olsaniz yasamazdnz bunu bence😉 zor olcak ama hangi turlusu kolay ki? Bole dusunun bence

Kızlar nasılsınız ne zamandır giremedim bebişler iyidir inşallah, bizimki bi grip oldu ama hafif atlattı çok şükür burnu akıyordu sadece bugün hiç akmadı tertemiz ama iki gündür ağzında aft oldu dudaklarının iç kısmı dili falan olduğu gibi bembeyaz sağlık ocağına götürdüm bugün doktor damla verdi bi tane günde 4 defa bununla ağzını sil dedi inşallah geçirir. 2-3 gün önce de benim peşimden oraya buraya emeklerken baktı yetişemiyor en son ayaklandı 3 adım attı ellerini çırpa çırpa 😂 artık devamı gelir. Bi de oturduğu yerde ileri geri sallanmaya başladı ama çok uzun yapmıyor böyle 3-4 defa yapıp duruyor otizmle ilgili olabilir mi diye korkmaya başladım ismine seslenince de dönüp bakmıyor çünkü sadece istediği bi seyi söylersem bakıyor mesela 10 defa sarp diyeyim dönüp bakmaz ya da sarp gel altını değiştirelim desem ilgilenmiyor ama bi kere sarp su içecek misin desem ya da sarp hadi mama desem koşa koşa gelir genetik sonuçları bu hafta çıkacak orada otizm vs. Belli olur mu bilmiyorum ama gidince doktora bir soracağım 🙄
Canim biraz evham yapiosun sanki, mama su vs en cok tekrarladgmz seyler ve en temel ihtiyaclari ondan onlara ilgisi var ismine yok gbi geliodur sana. Gunes de oturdugu yerde sallanio ben seviniorm dans edio fln die. Sen genetik testi ne icin yaptirdin? Otizmin orda cikacagni dusunmuorm ben davranissal bi durum olmasindan. Sakin ol biraz etrafta cocuk yok demissin ya belki ondan asiri detayci bakiosundur bisi var ve ya gormez kacirirsan die. Kendini bunaltma bole

Benim büyük oğlum otizmli
10 aylık bebekten çok mu şey bekliyorsun acaba diye düşünmeden edemedim
Canim gecmis olsun. Sen ne zmn nasi farkettin? Bbelki severb severb icin yol gosterici olur bu kisimdaki tecruben.
Bi de ceylin bi arkadasimiz vardi hastanede yatiodu bilincsiz smdi adini unuttum da onun durumu nasi sanki sen biliodun? Hic cikmio aklimdan? Bebegine icim ezilio kendine apayri uzuluorm 😔

Ne demek annelik bole bisi iste sorunlarda yalniz olmadgni bilmek bile yetio motivasyon icin🤗 bence cogu kisi gormuo bile olablr ben emzik verirken gordm ilk yemek yerken fln dikkat cekmeyebilir. Epey zmn giremedim nasi simdi gecti mi?
Evet cok sagolun benim ikinci çocuğum hiç başıma böyle ni şey gelmemişti sert Bi tabaka oldu sonra kendi kendine geçti:)

Evet cok sagolun benim ikinci çocuğum hiç başıma böyle ni şey gelmemişti sert Bi tabaka oldu sonra kendi kendine geçti:)
Oh super gelms gecms olsn 🙏🏿 Bnm de ikinci ilkinde tecrube etmedgm cok seyi tecrube ediorm ben de smdi bu olay dahil ☺️ Bole gecici zorluklar olsn da tek baska bisi olmasn ins 🙏🏿🤗

Canim gecmis olsun. Sen ne zmn nasi farkettin? Bbelki severb severb icin yol gosterici olur bu kisimdaki tecruben.
Bi de ceylin bi arkadasimiz vardi hastanede yatiodu bilincsiz smdi adini unuttum da onun durumu nasi sanki sen biliodun? Hic cikmio aklimdan? Bebegine icim ezilio kendine apayri uzuluorm 😔
Biz otizmi hiç bilmiyorduk konuşma olmayınca 3 yaşında tanı aldık ama öncesinde tekrarlayan hareketleri ismine bakmama akranları ile oynamama gibi belirtiler vardı parmak ucu yürürdü falan ilk aklıma gelenler bunlar.. severb severb sahi neden genetik test yaptırdınız?
Ela yağız (demet) arkadaşımız evinde ama 6 aydır uyanmadı bilinç kapalı gibi bişey, görümcesinden arada bilgi alıyorum en son beyinden su çekmişler ameliyatla dediydi..

Kızlar nasılsınız ne zamandır giremedim bebişler iyidir inşallah, bizimki bi grip oldu ama hafif atlattı çok şükür burnu akıyordu sadece bugün hiç akmadı tertemiz ama iki gündür ağzında aft oldu dudaklarının iç kısmı dili falan olduğu gibi bembeyaz sağlık ocağına götürdüm bugün doktor damla verdi bi tane günde 4 defa bununla ağzını sil dedi inşallah geçirir. 2-3 gün önce de benim peşimden oraya buraya emeklerken baktı yetişemiyor en son ayaklandı 3 adım attı ellerini çırpa çırpa 😂 artık devamı gelir. Bi de oturduğu yerde ileri geri sallanmaya başladı ama çok uzun yapmıyor böyle 3-4 defa yapıp duruyor otizmle ilgili olabilir mi diye korkmaya başladım ismine seslenince de dönüp bakmıyor çünkü sadece istediği bi seyi söylersem bakıyor mesela 10 defa sarp diyeyim dönüp bakmaz ya da sarp gel altını değiştirelim desem ilgilenmiyor ama bi kere sarp su içecek misin desem ya da sarp hadi mama desem koşa koşa gelir genetik sonuçları bu hafta çıkacak orada otizm vs. Belli olur mu bilmiyorum ama gidince doktora bir soracağım 🙄
Merhaba canim bizler de iyiyiz, otizm oldugunu dusunmuyorum bebeginin, daha cok kucuk ismine bakmamasi normal gibi benimkide bakmiyor.
Aklima sey geldi dogum sirasinda senin bebegin doktorun elinden kayip dusmus muydu? Onunla ilgili bi durum olabilir mi?

Selim haftaya 11. Ayı dolduruyor zaman nasıl da geçti ya..
Bizdeki son durumlara gelince, bugünlerde sık sık bir yerw tutunup kalkmak istiyor özellikle mutfakta ben iş yaparken arkamdan paçama yapışıyor kalkıyor 😂 çekmeceleri aç kapa yapardı şimdilerde içini boşaltmalara başladı 😩

Bizde de durumlar eliyle tutunmasan ayaga kalkmaya başladı ,elini bırakıp ayakta duruyo ama yurume yok . son bir haftadir ust dis sikintisi yasiyo uykusuz gecelr ve bol huysuz gunduzler yasiyoruz . bide sizin cocuklarda korkuyo mu kizlar ben koye kv delere gittim gecen . kedi gorunce soka girdi kizim ciglik cigliga agladi ,horoz gorunve ve sesini dutunca da ayni tepkileri veriyo bagirarak bana sariliyo ve aglamaya basliyor . normal ki bu tepkiler anlamdm . buyuk kizim hic boyle yapmazdi . cok zor bi durum bizim icin cunku hayvanlarla ic iceyiz hep 😔okuttum bi kac kez ama umarim duzelir

Bizde de durumlar eliyle tutunmasan ayaga kalkmaya başladı ,elini bırakıp ayakta duruyo ama yurume yok . son bir haftadir ust dis sikintisi yasiyo uykusuz gecelr ve bol huysuz gunduzler yasiyoruz . bide sizin cocuklarda korkuyo mu kizlar ben koye kv delere gittim gecen . kedi gorunce soka girdi kizim ciglik cigliga agladi ,horoz gorunve ve sesini dutunca da ayni tepkileri veriyo bagirarak bana sariliyo ve aglamaya basliyor . normal ki bu tepkiler anlamdm . buyuk kizim hic boyle yapmazdi . cok zor bi durum bizim icin cunku hayvanlarla ic iceyiz hep 😔okuttum bi kac kez ama umarim duzelir
Bizimde üstte beyazlamış dişeti ama hala patlamadı
Henüz öyle seslerle tanışmadık bilmiyorum açıkçası canım, alışır belki zamanla yw

Selim haftaya 11. Ayı dolduruyor zaman nasıl da geçti ya..
Bizdeki son durumlara gelince, bugünlerde sık sık bir yerw tutunup kalkmak istiyor özellikle mutfakta ben iş yaparken arkamdan paçama yapışıyor kalkıyor 😂 çekmeceleri aç kapa yapardı şimdilerde içini boşaltmalara başladı 😩
benim tosbiğim daha popusunu kaldıramıyor bir iki tutunup kalkmaya yeltendi ama beceremedi. Ama çok aktif evi talan ediyor gidemediği yer yok otururken bile popusunu kaydıra kaydıra başka yerlere gidiyor. Üst dişleride patladı. 😊

Back
X