2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Merhaba öncelikle tebrikler ☺ Ailenize söleyeblrsnz bence duaya ihtiyacınızın oldugu bi surectesiniz sonucta ben ole tercih ediorm yani ablam ve annem bilsin dua etsinler die ikisine soluorm, dier kardeslerime ve yakinlarima kalp atisini duymayi bekliorm:KK66: degerine gore bence keseyi gormek icin gideblesn bu hafta, sonra da bebegi gormk ve kalp atisini duymak icin gidersin
Çok teşekkür ederi:)
Beta hcg bugün 2712 çıktı. Kalp atışı duyulmaz dimi daha? Pandemi döneminde sürekli gitmeyeyim aslında. Şu an gitmemin keseyi görmemin bir anlamı var mı sizce?
sorunum şu ki annem firdevs yöreoğlu gibi aptal diye bağıracak gibi hissediyorum 32 yaşımda olmama rağmen. Çünkü hep bana 40a kadar yolu var gez toz çocuk yapma diyen bir insan. O yüzden gerginim.
Kayınvalidem aşırı sevinecek. Ona söylemeyi istiyorum. Ama anneme söylemeden ona söylemek uygun düşmez gibi. Eşim de annesine söylemek için çıldırıyor. Ay çok dert yandım. Sanırım hormonlardan kafam gitti artık.

Çok teşekkür ederi:)
Beta hcg bugün 2712 çıktı. Kalp atışı duyulmaz dimi daha? Pandemi döneminde sürekli gitmeyeyim aslında. Şu an gitmemin keseyi görmemin bir anlamı var mı sizce?
sorunum şu ki annem firdevs yöreoğlu gibi aptal diye bağıracak gibi hissediyorum 32 yaşımda olmama rağmen. Çünkü hep bana 40a kadar yolu var gez toz çocuk yapma diyen bir insan. O yüzden gerginim.
Kayınvalidem aşırı sevinecek. Ona söylemeyi istiyorum. Ama anneme söylemeden ona söylemek uygun düşmez gibi. Eşim de annesine söylemek için çıldırıyor. Ay çok dert yandım. Sanırım hormonlardan kafam gitti artık.
Ya kıyamam :) 32 yaş gayet iyi bi yaş ben de 32yaşındayım ve ikinciyi beklemeye hazırlanıorm :KK66: keşke daha erken yapsaydm dediğim bile oluo bazen 🥴🤪😁 annen kendisi gezip tozamadığı için belli sana bunu telkin ediodur, olabilir mi? Söle ne tepki verirse de bnm için doğru zmn olduğunu düşündm senden annem olarak desteğini duanı bekliorm de, bence annen de sevinir sen önden evham yapma hiç :KK66: kayınvalidene kalp atışını fln duyduktan snra söleyebilirsin ilişkine göre sen karar ver :KK66: kalp atışı için çok erken ben sana göre bi hafta öndeyim, geçen hafta kese göründü bebek görünmedi, bebek için bu hafta gtcm, kalp atışını kesin duyarız diemedi dr um. Kese için gitmek önemli mi sorusuna gelince evet önemli çnkü dış gebelik varsa şuan tespit edilmeli kese görünmezse skntılı yani Allah kimselere yaşatmasın 🙏🏿🙏🏿🙏🏿

Ya kıyamam :) 32 yaş gayet iyi bi yaş ben de 32yaşındayım ve ikinciyi beklemeye hazırlanıorm :KK66: keşke daha erken yapsaydm dediğim bile oluo bazen 🥴🤪😁 annen kendisi gezip tozamadığı için belli sana bunu telkin ediodur, olabilir mi? Söle ne tepki verirse de bnm için doğru zmn olduğunu düşündm senden annem olarak desteğini duanı bekliorm de, bence annen de sevinir sen önden evham yapma hiç :KK66: kayınvalidene kalp atışını fln duyduktan snra söleyebilirsin ilişkine göre sen karar ver :KK66: kalp atışı için çok erken ben sana göre bi hafta öndeyim, geçen hafta kese göründü bebek görünmedi, bebek için bu hafta gtcm, kalp atışını kesin duyarız diemedi dr um. Kese için gitmek önemli mi sorusuna gelince evet önemli çnkü dış gebelik varsa şuan tespit edilmeli kese görünmezse skntılı yani Allah kimselere yaşatmasın 🙏🏿🙏🏿🙏🏿

İşte kim bilir niye. Beni çocuk görüyor belki de hala.ve küçül de cebime gir diyeceksin ama ben de öyle hissediyorum. Çok sağol desteğin İçin vallaha patlayacağım artık içimde birikti her şey. :-)

Atarmısın canom merak ettim :)
bu şekilde gitmiştim değerim 85 idi. Fakat öğlen yaptım bı testi ilk idrarla yapsam belki koyu çıkardı bilmiyorum canım
IMG_20201005_141826_797.jpg

Kızlar ben aşırı gerildim tahlil sonucunu alınca bugün. Bugüne kadar biliyordum tabi ama yüzleşmemiştim. Ailelerinize ne zaman söylediniz? Ne zaman söylenmeli. Bana kalsa 10 haftaya beklemek istiyorum. Ama eşim çok geriyor beni söyle söyle diye. Onun dışında ultrasona ne zaman girmeli. Tekrar tekrar soruyorum ama :KK43:
Gerilecek ne var canim:) aslında bence geç bile kaldık bende 31yasndayim ama bazen enerjimin olmadığını düşünüyorum .keske 20li yaslarda 2cocugu da doğurup kenara koysaydim:-)
Annen beklemediğin kadar sevinecek bence dedi dersin:)
Tahlillerinde sorun yoksa 6 veya 7.Haftada gidebilirsin

Kızlar selamlar,
O kadar çok şey yaşadım ki son 2-3 haftada kan tahlilini yarın sağlık ocağında verecektim ama artık dayanamadım az önce gittim yaptırdım.
Sat 6 eylül.
Beta hcg 2712
Bu sonucu alana kadar hissedememişim sanırım. Şu an aşırı heyecanlandım.
:)
Canım son verdiğinde 140 gibiydi demi senin ne zmandi o

canım benimde az önce yine kahve akıntı geldi . Dün agir geliyor diye progestani içmedim ondan oldu galiba.bugun hemen içtim. Biraz temizlik yaptık evde ondan mi oldu acaba diyorum.
ben korkuyorum canım en azindan 3 ay geçsin biraz bekleyecegiz. Zaten kahve akıntım da oluyor. Ama sorun olmayanlarda vardır tabi

Merhabalar gozunuzaydin:KK5:
Canım benim doktorum ilk gebeliğimde apır geliyorsa progestanı altan kullan demişti istersen bir sor eczacına

Ayni hapı alttan koyuyorsun fitil gibi öyle mi?
Evet kuzum, ama klasik progestan olması lazım yumuşak kapsül olan. Bazı doktorlar pres toz ilaç yazıyor o olmaz. Nöbetçi eczaneyi arayıp bilgi de alabilirsin emin olmak için ben genelde öyle yapıyorum :) pembe beyazlı kutusu yumurta gibi minik toplar olan progestansa o altan kullanılıyor. Hazneye atıyorsun direkt. Daha etkili. Ben hep öyle kullandım 4 ay boyunca

Merhaba haziran anneleri araniza katilmak icin sabirsizlaniyorum 🙈🙈 bu sabah test yaptim diger cizgi silik cikti kasik agrimda var normalde yarin adet gunum suan ne yapmaliiyim bilemiyorum, doktora gitsem mi kese cikari eger varsa 4 haftaliktir muhtemelem, birde hayal kirikligi yasamiyim diyorum 😥 birde testin fotografini gonderemiyorum buraya 🙄

Evet kuzum, ama klasik progestan olması lazım yumuşak kapsül olan. Bazı doktorlar pres toz ilaç yazıyor o olmaz. Nöbetçi eczaneyi arayıp bilgi de alabilirsin emin olmak için ben genelde öyle yapıyorum :) pembe beyazlı kutusu yumurta gibi minik toplar olan progestansa o altan kullanılıyor. Hazneye atıyorsun direkt. Daha etkili. Ben hep öyle kullandım 4 ay boyunca
Evet cnm o ilaç. Tamam sorarım öyleyse

X