Çok ama çok haklısınız öyle tepki veriyorlar ki sanki küçüğüm dogunca büyüğü mu yetimhaneye verecekmisim gibiİnsanlar konuşur bana da sık sık yap kurtul dıyolarben hep derdim üç yaş iyi diye . yani büyüğün ezilmesi dıye bişey olmaz ne sacma o bizim elimzde bence , elimizden geldiğince ilgilenıcez elbette ,ne zaman olsa bu durum söz konusu olacak bence
Üslubunuz gerçekten kırıcı ve sert, daha önce de benımle bi durumunuz olmustu. Biraz daha sakin olun, burda herkes fikirlerini paylasıyor.. Siz de paylasıyorsunuz ama karsı tarafı iğnelemeden yaparsanız, herkes daha memnun olacaktır.
Çok ama çok haklısınız öyle tepki veriyorlar ki sanki küçüğüm dogunca büyüğü mu yetimhaneye verecekmisim gibiİnsanlar konuşur bana da sık sık yap kurtul dıyolarben hep derdim üç yaş iyi diye . yani büyüğün ezilmesi dıye bişey olmaz ne sacma o bizim elimzde bence , elimizden geldiğince ilgilenıcez elbette ,ne zaman olsa bu durum söz konusu olacak bence
Ayrıca siz kendisinin yorumunu okudunuz mu. Empatı yapın son cümle özellikle. Ben size yazsam karşılıklı konuşmada. Sizi saygıya davet ediyorum desem.Üslubunuz gerçekten kırıcı ve sert, daha önce de benımle bi durumunuz olmustu. Biraz daha sakin olun, burda herkes fikirlerini paylasıyor.. Siz de paylasıyorsunuz ama karsı tarafı iğnelemeden yaparsanız, herkes daha memnun olacaktır.
Yenibosnada ataköy towers ta Meriç Çağrı Ağır diye çok iyi Bi doktor var. Normal doğumu destekleyen Bi doktor. Kendi muayane hanesinde çaliştigi için hangi hastane derseniz orada yaptiriyor. Kendisi de hastane ile anlaşıyor hastanenin verdigi fiyattan daha uyguna oluyor.Arkadaslar aranızda yenibosna nisa hastanesine giden varmı acaba normal doğumu destekleyen bir doktorun kontrolüne girmek istiyorum ama henüz içime sinen bi doktor bulamadım oglumda son haftamda bi kaç sıkıntı yasadigim için bunda gerçekten iyi bir doktora gitmek istiyorum
Canım güzel haberlerle geleceksin inşallah hadi bakalımİnşallahh canımmm
Kendi annem bizzat kızımı alıp yazlığa gideceğini söylediÇok ama çok haklısınız öyle tepki veriyorlar ki sanki küçüğüm dogunca büyüğü mu yetimhaneye verecekmisim gibiEvet babasiyla arasi cok iyi ben bebekle ilgilenirken o babasıyla zaman gecirecek babası bebekle ilgilenirken benimle zaman geçirecek ve oğlum çok uyumlu bir çocuk eminim kardesiylede uyum saglayacaktir
İnşallah kuzumm
İnşallah canımKaçta kızlar randevunuz inşallah olumlu sonuçlarla doneceksiniz
Allah yardımcınız olsun. İnşallah güzel haberlerle gelin.İnşallah canım16 da:))
İnşallah canım16 da:))
Allah yardımcınız olsun. İnşallah güzel haberlerle gelin.
Çook teşekkür ederim kızlar
Benim annem de kızı ben alayım diyorKendi annem bizzat kızımı alıp yazlığa gideceğini söyledi
Hayır bide kızımda da kimsenin yardımına ihtiyaç duymadım eşim yardımcı oldu hepneden insanlar herşeye atlıyor anlamıyorum .
Yaa sizin randevular hep geç saatte oluyor meraktan ölüyoruzİnşallah kuzumm
Sorma ben oan gebelikten annemle küstümBenim annem de kızı ben alayım diyorne gerek varsa ben çocuğuma bakarım dedim evelAllah
Yaa sizin randevular hep geç saatte oluyor meraktan ölüyoruz
Ayy evet iki kat heyecanBenim annem de kızı ben alayım diyorne gerek varsa ben çocuğuma bakarım dedim evelAllah
Yaa sizin randevular hep geç saatte oluyor meraktan ölüyoruz
Benımkı 4 teKaçta kızlar randevunuz inşallah olumlu sonuçlarla doneceksiniz
İnşallahh kuzumCanım güzel haberlerle geleceksin inşallah hadi bakalım
İnstgramda zahıde kucuk diye bi doktor takıp edıyorum, o bi kere en az 2 yas olmalı demıstı, ben de hep peşpeşe yaparım diye hayaller kuruyorum 2 bucuk yıldır 1 taneye zor gebe kalabıldım, onun da akıbet bugun bellı olcakEvet bende bi kaç video izledim ideal yaş farki 2.5 3 yaş diyen grup azınlıkta genelinde 3.5 4 diyorlar. Ama bi şekilde alisicak oglum da sonuçtan karnimdaki de benim bi parcam ve oda abisiyle eşit konumda daha fazla olumsuz düşünüp uzmemeliyim onuda saniriminşallah sizde ve hepimiz sağlıkla alalım kucagimiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?