2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Çok ama çok haklısınız öyle tepki veriyorlar ki sanki küçüğüm dogunca büyüğü mu yetimhaneye verecekmisim gibi Evet babasiyla arasi cok iyi ben bebekle ilgilenirken o babasıyla zaman gecirecek babası bebekle ilgilenirken benimle zaman geçirecek ve oğlum çok uyumlu bir çocuk eminim kardesiylede uyum saglayacaktir

Son düzenleme:
Çok ama çok haklısınız öyle tepki veriyorlar ki sanki küçüğüm dogunca büyüğü mu yetimhaneye verecekmisim gibi Evet babasiyla arasi cok iyi ben bebekle ilgilenirken o babasıyla zaman gecirecek babası bebekle ilgilenirken benimle zaman geçirecek ve oğlum çok uyumlu bir çocuk eminim kardesiylede uyum saglayacaktir

Ayrıca siz kendisinin yorumunu okudunuz mu. Empatı yapın son cümle özellikle. Ben size yazsam karşılıklı konuşmada. Sizi saygıya davet ediyorum desem.

Arkadaslar aranızda yenibosna nisa hastanesine giden varmı acaba normal doğumu destekleyen bir doktorun kontrolüne girmek istiyorum ama henüz içime sinen bi doktor bulamadım oglumda son haftamda bi kaç sıkıntı yasadigim için bunda gerçekten iyi bir doktora gitmek istiyorum

Yenibosnada ataköy towers ta Meriç Çağrı Ağır diye çok iyi Bi doktor var. Normal doğumu destekleyen Bi doktor. Kendi muayane hanesinde çaliştigi için hangi hastane derseniz orada yaptiriyor. Kendisi de hastane ile anlaşıyor hastanenin verdigi fiyattan daha uyguna oluyor.

Kendi annem bizzat kızımı alıp yazlığa gideceğini söyledi
Hayır bide kızımda da kimsenin yardımına ihtiyaç duymadım eşim yardımcı oldu hep neden insanlar herşeye atlıyor anlamıyorum .

Kendi annem bizzat kızımı alıp yazlığa gideceğini söyledi
Hayır bide kızımda da kimsenin yardımına ihtiyaç duymadım eşim yardımcı oldu hep neden insanlar herşeye atlıyor anlamıyorum .
Benim annem de kızı ben alayım diyor ne gerek varsa ben çocuğuma bakarım dedim evelAllah
İnşallah kuzumm
Yaa sizin randevular hep geç saatte oluyor meraktan ölüyoruz

Benim annem de kızı ben alayım diyor ne gerek varsa ben çocuğuma bakarım dedim evelAllah

Sorma ben oan gebelikten annemle küstüm ben dedim size markete giderken bile bırakmıyorum bide 1-2 aylığına öı göndercem diye
o an öyle deyince çok üzüldüm bide Duru nun yerini tutmaz falan dedi annem baya yüklendi bana anlayacağınız Ama neyse hatasını anladı

Ayy evet iki kat heyecan gerçi benden çok iyi bir haber beklemeyin ama Sohrabb
iyi haberlerle gelir inşallah

İnstgramda zahıde kucuk diye bi doktor takıp edıyorum, o bi kere en az 2 yas olmalı demıstı, ben de hep peşpeşe yaparım diye hayaller kuruyorum 2 bucuk yıldır 1 taneye zor gebe kalabıldım, onun da akıbet bugun bellı olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…