2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kizlar selam ben 6+1’im be yaklasik 4-5 gundur surekli kusuyorum. Gunde 6-7 kez kustugum bile oluyor. Benim gibi olan var mi ve tecrubeli anneler bana onerileriniz olur mu? Hic beslenemiyorum ne yesem aninda cikariyorum
Canim bende malesef oyleyim bu konuda tecrube yetersiz kaliyor kizimdada boyleydim buda boyle dr soyle ilac yazsin bana yazdi henuz alamadim kusmamaya calis dedi nasil olacaksa o hersey agzima geliyor her yer kokuyor agzimin ici hep aci ve kotu tatdi var

merhaba kızlar satım 29 eylül temmuz anası yolunda ilerliyorum ama ilk çocuğumu erken dogurdum 37. haftada genetik olarak 37 sonrasına kalamıyoruz :) o yüzden haziran annesi olabilirim sizlere merhaba demek istedim :)
Gittin mi doktara kese kalp atışı görüldü mu yada beta baktirdin mj

Aynen oyle canim benim de surekli heryerim kokuyor oyle oldukca daha cok kusuyorum cuma gunu doktora gidecegim. Kusmamaya calisiyorum ama bu sefer tuttugum icin daha fazla kusuyorum senin kizinda ne kadara kadar surmustu boyle?

Hic sorma koku bulanti gecmiyor dr enson cuma gittim bebegi ve kalp atisini gordum ama dinlemedik henuz kucuk dedi cuma gunu 6+1 dedi iki hafta sonra gel dedi sen gittinmi canimdr
yok cnm bende daha gitmedim. cumatesı gel demişti.bulantı ıcınhap falan versin bana. .işe gidip geliyorum ben..
sen istemedın mı hap falan.????baska doktora gösterecek mısın?
ben sımdı bu muayneden sonra baskasınada gözükim diyorum kendımce :)

Doktordan çıktım kızlar. 7 tüp kan aldılar toxoya vs bakılmadığını söyledim onun dışında dvit b12 aklima ne gelirse istedim idrar tahlili de aldı. 2 hafta sonra gel burnunu boynunu ölçecez dedi.
Sonuçlar yarın çıkacakmış tiroidlerim de düşmüştür insallah onu bekliyorum esas.
Birde vitamin verdi.

İki üç haftaya kesilir heralde bulantilar daha ne kadar sürecekki:/ sürekli ağzimda su birikiyor tiksinme hali kusmuyorum 2 kere sadece kusarsam rahatlar mıyım düşüncesi Allah kolaylık sağlık versin hepimize

Aynen oyle canim benim de surekli heryerim kokuyor oyle oldukca daha cok kusuyorum cuma gunu doktora gidecegim. Kusmamaya calisiyorum ama bu sefer tuttugum icin daha fazla kusuyorum senin kizinda ne kadara kadar surmustu boyle?
4 aylik olana kadar surdu canim ama tiksindigim seyler dogum kadar surdu dogum sonrasi bile hic unutamadim tiksindigim seyleri aklima geldikce midem bulandi suan mideme iyi gelen hicbirsey yok tuzlu veya hafif seyler bile bulanti yapiyor

merhaba kızlar satım 29 eylül temmuz anası yolunda ilerliyorum ama ilk çocuğumu erken dogurdum 37. haftada genetik olarak 37 sonrasına kalamıyoruz :) o yüzden haziran annesi olabilirim sizlere merhaba demek istedim :)
Hayırlı olsun, sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah benimde sat 29 eylül

Şuan kaç haftalıksın canım

Merhaba güzel anneler Allah nasip ederse haziran 21 de ikinci çocuğumu kucagima alacagim oğlum henüz 23 aylık kardeşi dogdugunda 31 aylık gibi olacak nasip olursa. Plansız bi gebelikti ve aradaki yaş farkının az olması beni korkutuyor oğlum kıskanır üzülür ezilir abilik sorumlulugu agir gelebilir diye diye kendimi yiyorum ikinci cocugu olan anneler sizin çocuklarınız arasında kaç yaş olacak doğum yaptığınızda yada Çevrenizde kardesler arasinda az yaş farkı olanlar dengeyi nasil sağlıyor acaba gerçekten dusunmekten beynim yandı size sormak istedim. Okuyan ve cevap veren tüm annelere simdiden Teşekkür ederim sağlıkla gelsin minik kuzularimiz inşallah

merhabalar ben yine bişey sormaya geldim şimdi hepimiz biliyoruz ki hamilelik sürecinde sucuk, salam, sosis gibi şeyleri yemeyin zararlı diyolar ama benim canım inanılmaz inanılmazzz sosis istiyor ne yapmalıyım bilemedim

Yaa bana çevremde büyük olan ezilir diye diye korkuttular oysaki oğlum çok arkadaş canlısı küçük çocuklarla oynamayı seviyor hatta kuzeniyle arasında beş ay var onunla uyumlu bi şekilde zaman geçiriyor bana karşı bi kiskancligıda yok çocuk sevdiğim zaman tepki vermiyor ama etrafimdaki herkes o kadar korkuttuki beni ogluma ihanet etmişim gibi hissediyorum karnimdaki minigime de haksizlik etmek istemiyorum ama yinede hep acabalar kurcaliyo beynimi çok teşekkür ederim cevabınız icimë şu serpti

Kızartip yiyebilirsin ama çok az ye ilk çocuğumda benimde canım çok istemişti dayanamayıp yemistim cok şükür onu etkileyecek bi zarar vermedi ama kontrollü ve cok az yemistim

Selam canım gözünaydın. Benim kız da 3yasinda. Ben aradaki yaş farkının çok olmasıni istemedim. Birbirinin dilinden anlasınlar istedim. Oyun arkadaşı olurlar ne güzel. Şu coronadan korkumuza biz erteledik yoksa arada 2yas olmasını istiyordum ben esas.
Oğlun 5 6 yaşında olsaydı da zaten kıskanırdı çünkü başlarda oluyor kardeş kıskançlığı ama sonra birbirinin her şeyi oluyorlar
Bu arada abi olacaksın veya abla olacaksın dememek lazimmis çocuklara. O kötü etkilermiş. Çünkü onlar da daha küçük abilik ablalık yapacak yaşta değiller sadece zamanı gelince bir kardeşi arkadaşı olacagini anlatmak lazımmış.

Kızartip yiyebilirsin ama çok az ye ilk çocuğumda benimde canım çok istemişti dayanamayıp yemistim cok şükür onu etkileyecek bi zarar vermedi ama kontrollü ve cok az yemistim
ayyy çok teşekkür ederim işten çıkınca marketten alıcam akşam yicem

Ayse 80

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…