2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Arkadaşlar nescafe iciyormusunuz benim arada bir canım istiyor ve içiyorum sonra vicdan azabı çekiyorum
Canim boyle konularda youtube den kagan kocatepe doktorun videolarini izlemeni tavsiye ederim abartmadigin surece vicdan azabi cekmene gerek yok :)

Kızlar merhaba... İyi haberlerle gelemedim maalesef daha önce siteye girdim ama ağlamaktan yazamadım...ancak kendime gelebildim. Bebeklerden birinin kalp atışını duyamadık ve doktor ölmüş olduğunu söyledi diğeri iyi zaten çift plasentalı oldukları için etkilenmemiş.. birkaç doktora daha gideceğiz eğer onlarda ölmüş derse kürtaj olacağım..

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm ya tahmin ettim üzgün olduğunu ama birisi seninle kalacak yine de zor Allah sabır versin. Diğerine bi zarar gelemz değil mi kürtaj esnasında iyice araştır bi sikinti olmasin Rabbim diğerine ömür versin.

Çok geçmiş olsun canım İnşallah diğer bebeğine sağlıcakla kavuşursun inşallah bu doktor yanlış görmüştür bebeklerinin ikisi de seninledir

Ceydacım geçmiş olsun bi kaç doktora daha gözükürsün inşallah.. bizim hayır gördüğünüzde şer , şer gördüğümüzde hayır olabilir.. rabbimden hayırlısını diliyorum sana.. Allah yar ve yardımcın olsun inşallah

Başka doktora da görünmen iyi olur belki de duyulur olmazsa da rabbim diğerini bağışlasın onu kucağına alırsın inşallah canım Allah yardımcın olsun

Anladim canim ama gebelik doneminde diyet vs onermiyorlar eger mecbursan da bi uzman yardimiyla kilo ver bebise sorun olmasin
Ben diyet yapıyorum 9 ay boyuncada yapcam ama listem gayet iyi sebze et tavuk balık salata çorbalar herşey var detoks kürleri bitki çayları yok birde şeker hiç yok gayette memnunum

İnşallah.. Bilmiyorum ki gelmez dedi doktor ama bazen alınmıyormuş kafam çok karışık birkaç doktora gideceğiz kesinleştirmek için

Çok geçmiş olsun canım İnşallah diğer bebeğine sağlıcakla kavuşursun inşallah bu doktor yanlış görmüştür bebeklerinin ikisi de seninledir
İnşalah öyledir geçen hafta duymuştum ikisinide şimdi sadece tek bir kalp atıyor

Çok üzüldüm canım Rabbim sabırlar versin diyer bebeklerine uzun sağlıklı ömürler versin çok zor

Çok üzüldüm canım. Rabbim sabır versin. Diğer bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah.

Anladim canim ama gebelik doneminde diyet vs onermiyorlar eger mecbursan da bi uzman yardimiyla kilo ver bebise sorun olmasin
Ben zayifim canim kilo vermem gerekiyor aksine almam gerek 40 kiloyum

Başka doktora da görünmen iyi olur belki de duyulur olmazsa da rabbim diğerini bağışlasın onu kucağına alırsın inşallah canım Allah yardımcın olsun
Teşekür ederim başka doktorlarada görüneceğim.. ne yapalım ikiz annesi olmak yokmuş benim kaderimde galiba

Canımmmsın ya ne dıyecegımı bılmıyorum İnan, diğer yavrun ıcın güçlü olmak zorundasın Allahım hayırlısını nasip etsin her zaman, kürtajı diğer bebege zararı olmaz deil mi

Canim ne denir bilmiyorum rabbim diyer bebegine omur versin saglikla gelsin ins sukret canim rabbim geride kalani bagislasin sana sabrin bol olsun kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…