Çok tesekkür ederim inşallh görunurDaha çok küçük görünmemesi normal 11mm civarı alttan muayenede 13 mm karından muayenede 17 mm de görünebilir tabi geç döllenme vs yoksa. Bir hafta sonra görünür inşallah
Tamm kuzum kendıne dıkkat etÇok tesekkür ederm ,şimdi evde degılım midem çok kötü annrmlerdym ama yarın atarım inşallh
Canim boyle konularda youtube den kagan kocatepe doktorun videolarini izlemeni tavsiye ederim abartmadigin surece vicdan azabi cekmene gerek yok :)Arkadaşlar nescafe iciyormusunuz benim arada bir canım istiyor ve içiyorum sonra vicdan azabı çekiyorum
Aynısı...Bebeğimin kalbi durduğu için birazdan kürtaja gireceğim bana dua edin lütfen
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm ya tahmin ettim üzgün olduğunu ama birisi seninle kalacak yine de zor Allah sabır versin. Diğerine bi zarar gelemz değil mi kürtaj esnasında iyice araştır bi sikinti olmasin Rabbim diğerine ömür versin.Kızlar merhaba... İyi haberlerle gelemedim maalesef daha önce siteye girdim ama ağlamaktan yazamadım...ancak kendime gelebildim. Bebeklerden birinin kalp atışını duyamadık ve doktor ölmüş olduğunu söyledi diğeri iyi zaten çift plasentalı oldukları için etkilenmemiş.. birkaç doktora daha gideceğiz eğer onlarda ölmüş derse kürtaj olacağım..
Çok geçmiş olsun canım Allah sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallahBebeğimin kalbi durduğu için birazdan kürtaja gireceğim bana dua edin lütfen
Çok geçmiş olsun canım İnşallah diğer bebeğine sağlıcakla kavuşursun inşallah bu doktor yanlış görmüştür bebeklerinin ikisi de seninledirKızlar merhaba... İyi haberlerle gelemedim maalesef daha önce siteye girdim ama ağlamaktan yazamadım...ancak kendime gelebildim. Bebeklerden birinin kalp atışını duyamadık ve doktor ölmüş olduğunu söyledi diğeri iyi zaten çift plasentalı oldukları için etkilenmemiş.. birkaç doktora daha gideceğiz eğer onlarda ölmüş derse kürtaj olacağım..
Ceydacım geçmiş olsun bi kaç doktora daha gözükürsün inşallah.. bizim hayır gördüğünüzde şer , şer gördüğümüzde hayır olabilir.. rabbimden hayırlısını diliyorum sana.. Allah yar ve yardımcın olsun inşallahKızlar merhaba... İyi haberlerle gelemedim maalesef daha önce siteye girdim ama ağlamaktan yazamadım...ancak kendime gelebildim. Bebeklerden birinin kalp atışını duyamadık ve doktor ölmüş olduğunu söyledi diğeri iyi zaten çift plasentalı oldukları için etkilenmemiş.. birkaç doktora daha gideceğiz eğer onlarda ölmüş derse kürtaj olacağım..
Başka doktora da görünmen iyi olur belki de duyulur olmazsa da rabbim diğerini bağışlasın onu kucağına alırsın inşallah canım Allah yardımcın olsunKızlar merhaba... İyi haberlerle gelemedim maalesef daha önce siteye girdim ama ağlamaktan yazamadım...ancak kendime gelebildim. Bebeklerden birinin kalp atışını duyamadık ve doktor ölmüş olduğunu söyledi diğeri iyi zaten çift plasentalı oldukları için etkilenmemiş.. birkaç doktora daha gideceğiz eğer onlarda ölmüş derse kürtaj olacağım..
Ben diyet yapıyorum 9 ay boyuncada yapcam ama listem gayet iyi sebze et tavuk balık salata çorbalar herşey var detoks kürleri bitki çayları yok birde şeker hiç yok gayette memnunumAnladim canim ama gebelik doneminde diyet vs onermiyorlar eger mecbursan da bi uzman yardimiyla kilo ver bebise sorun olmasin
İnşallah.. Bilmiyorum ki gelmez dedi doktor ama bazen alınmıyormuş kafam çok karışık birkaç doktora gideceğiz kesinleştirmek içinÇok geçmiş olsun çok üzüldüm ya tahmin ettim üzgün olduğunu ama birisi seninle kalacak yine de zor Allah sabır versin. Diğerine bi zarar gelemz değil mi kürtaj esnasında iyice araştır bi sikinti olmasin Rabbim diğerine ömür versin.
İnşalah öyledir geçen hafta duymuştum ikisinide şimdi sadece tek bir kalp atıyorÇok geçmiş olsun canım İnşallah diğer bebeğine sağlıcakla kavuşursun inşallah bu doktor yanlış görmüştür bebeklerinin ikisi de seninledir
Çok üzüldüm canım Rabbim sabırlar versin diyer bebeklerine uzun sağlıklı ömürler versin çok zorKızlar merhaba... İyi haberlerle gelemedim maalesef daha önce siteye girdim ama ağlamaktan yazamadım...ancak kendime gelebildim. Bebeklerden birinin kalp atışını duyamadık ve doktor ölmüş olduğunu söyledi diğeri iyi zaten çift plasentalı oldukları için etkilenmemiş.. birkaç doktora daha gideceğiz eğer onlarda ölmüş derse kürtaj olacağım..
Çok üzüldüm canım. Rabbim sabır versin. Diğer bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah.Kızlar merhaba... İyi haberlerle gelemedim maalesef daha önce siteye girdim ama ağlamaktan yazamadım...ancak kendime gelebildim. Bebeklerden birinin kalp atışını duyamadık ve doktor ölmüş olduğunu söyledi diğeri iyi zaten çift plasentalı oldukları için etkilenmemiş.. birkaç doktora daha gideceğiz eğer onlarda ölmüş derse kürtaj olacağım..
Ben zayifim canim kilo vermem gerekiyor aksine almam gerek 40 kiloyumAnladim canim ama gebelik doneminde diyet vs onermiyorlar eger mecbursan da bi uzman yardimiyla kilo ver bebise sorun olmasin
Ceydacım geçmiş olsun bi kaç doktora daha gözükürsün inşallah.. bizim hayır gördüğünüzde şer , şer gördüğümüzde hayır olabilir.. rabbimden hayırlısını diliyorum sana.. Allah yar ve yardımcın olsun inşallah
Teşekür ederim başka doktorlarada görüneceğim.. ne yapalım ikiz annesi olmak yokmuş benim kaderimde galibaBaşka doktora da görünmen iyi olur belki de duyulur olmazsa da rabbim diğerini bağışlasın onu kucağına alırsın inşallah canım Allah yardımcın olsun
Canımmmsın ya ne dıyecegımı bılmıyorum İnan, diğer yavrun ıcın güçlü olmak zorundasınKızlar merhaba... İyi haberlerle gelemedim maalesef daha önce siteye girdim ama ağlamaktan yazamadım...ancak kendime gelebildim. Bebeklerden birinin kalp atışını duyamadık ve doktor ölmüş olduğunu söyledi diğeri iyi zaten çift plasentalı oldukları için etkilenmemiş.. birkaç doktora daha gideceğiz eğer onlarda ölmüş derse kürtaj olacağım..
Canim ne denir bilmiyorum rabbim diyer bebegine omur versin saglikla gelsin ins sukret canim rabbim geride kalani bagislasin sana sabrin bol olsun kuzumKızlar merhaba... İyi haberlerle gelemedim maalesef daha önce siteye girdim ama ağlamaktan yazamadım...ancak kendime gelebildim. Bebeklerden birinin kalp atışını duyamadık ve doktor ölmüş olduğunu söyledi diğeri iyi zaten çift plasentalı oldukları için etkilenmemiş.. birkaç doktora daha gideceğiz eğer onlarda ölmüş derse kürtaj olacağım..
Çok üzüldüm canım Rabbim sabırlar versin diyer bebeklerine uzun sağlıklı ömürler versin çok zor
İnşallah teşekkür ederim..Çok üzüldüm canım. Rabbim sabır versin. Diğer bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?