2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bende öyle ve hala atlatamadım ne kadar kötüydü subhanAllah gece zorla yattım ya bişey olursa diye etkisinden çıkamıyorum hiçç
Valla biz eve girmedik gece huzursuz oldum gözüme tek damla uyku girmedi çok kötüydü Allah bir daha yaşatmasın

İyi enerjiler ver canım bebeklerine inşallah hiç bir sorun çıkmaz Allah iki miniğini senden ayırmasın
İnşallah kuzum birkaç gün önce rüyamda düşük yaptığımı görmüştüm inşallah gerçek olmaz

Sevindim canım inşallah devamı gelir

İnşallahh yaa 3,58 mm dedı yanı daha 0.3 cm 1 hafta geriden geliyor sanırım

Çok çok çok sevindim canım senin adına bana umut oldun sanki inşallah bundan sonra da sağlıkla ilerler gebeliğin

Embriyo 7 mm civarı iken duyulur diye okumuştum kızımda da 7,5 mm iken kalp atışı almıştık inşallah sende duyacaksın
Bak sen de bana umut oldun simdi, daha cok kucuk 3,58 mm

Canım rüyalar zaten Allak bullak hepimizin hiç üzme kendini; ben geçen rüyamda Şeyma subaşı ile Miami’de tatildeydim
beni güldürdün Allah da seni güldürsün canım Bende çok saçma rüyalar görüyorum yaa bu saçma olanlardan biridir inşallah

Resım vermedı bugun, kuzum dün de perıantolog verdı bos Bı kese o kadar, cunku dun o gorememıstı, bugunku doktor yolk sac gosterdı yuvarlak yuzuk gıbı cok saglıklı gorunuyor dedı hemen dıbınde kesenın kenarı İle yolk arasında bak bu embrıyo dedı, kalp atısı goremedı, boyunu ben sordum 3,58 dedı o kadar

Boyu 3.58 iken duyulmaması normal mı, doktor embrıyo olsutugu anda duyulması gerekr dedı muayeneye gırerken, sonra salı günü tekrar bakayım dedı
Gözün aydın canım çok sevindim küçük olduğu için görüp duyamıyorlar çok ta incelemiyorlar sonuçta oda elektronik dalgalarla algılıyor daha bebiş cok taze diye kurcalamamıştır

Canım iyiki gittin baska doktora bak için rahatlamıstır. İnşallah haftaya herseyden iyi haber alcaksın

Ayy çok iyi yaa kalp atışı da görünür canım inşallah

Canım iyiki gittin baska doktora bak için rahatlamıstır. İnşallah haftaya herseyden iyi haber alcaksın
Aynen en azından bugun mol gebelık veya bos gebelık olmadıgını teyıt ettıkeger salı da duymazsak bısey gelişimi durmus dıcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…