2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bel ağrilarim var iki üç gündür ara ara kabus gördüm bugun hep kürtaj düşük Allah korusun değer haftayla uyuşmuyor alalım falan diye Allah yardımcımız olsun herkes iyi haberler alsın inşallah

O zaman aslında yeni olusmaya baslıyor gıbı benımkı de, Allahım insallah öyledir önümüzdeki hafta benım ıcın yıne heycanlı bi hafta olacak
Selam canım çok sevindim gözün aydın Sen de geç döllenme olmuş belli ki dün kalp atışı için gittiğimizde 7 hafta 1 gün göründü ultrasonda ve son adet tarimle aynı ilerliyor. Embriyo 1 cm göründu sanırım bir haftaya kadar duyacaksın kalp atışını merak etme dualarım seninle

Çok çok çok sevindim canım senin adına bana umut oldun sanki inşallah bundan sonra da sağlıkla ilerler gebeliğin

Boyu 3.58 iken duyulmaması normal mı, doktor embrıyo olsutugu anda duyulması gerekr dedı muayeneye gırerken, sonra salı günü tekrar bakayım dedı
Embriyo 7 mm civarı iken duyulur diye okumuştum kızımda da 7,5 mm iken kalp atışı almıştık inşallah sende duyacaksın

Kızlar belirtileriniz nasıl; ben hala hiç hamile gibi hissetmiyorum

Bel ağrilarim var iki üç gündür ara ara kabus gördüm bugun hep kürtaj düşük Allah korusun değer haftayla uyuşmuyor alalım falan diye Allah yardımcımız olsun herkes iyi haberler alsın inşallah
Benimde bel ağrım çok oluyor ama dr normal dedi birde ben genelde yatıyorum onada yoruyorum daha önce düşüklerim olduğu için 3 ay çok dikkat et dedi

Bende tuhaf rüyalar görüyorum sürekli bugün de ultrasona girmişim hemşire bakıyor doktor uzaktan yönlendiriyor. Kalp atışı duyacakken uyanıyorum falan. Folik asitten dolayı oluyor diyorlar bu tür rüyalarlar
Kızlar belirtileriniz nasıl; ben hala hiç hamile gibi hissetmiyorum
Valla ben iyi değilim. Surdan markete gitmek bile ölüm geliyor. Yere yığılıp kalacak gibi hissediyorum. Benim bünye zayıf galiba kızımda da böyleydim

Ay
Aynen ya benim hamileliklerde öyle bitkin geçiyor rüyalarda biter umarim yeterki bebişler iyi olsun ama resmen film senaryosu gibi rüyalar :)

İlk zamanların nasıldı canım benim de bünyem zayıf ama normalim hiç hamile gibi değilim korkuyorum daha doktora da gidemedim

0.358 cm eder pazartesi hcg verıcem salı cagırcak, bu Baska doktor, kendı doktoruma da çarsamba gıdıcem
Canım dünle bugün ki ultrason resimlerin nasıl benimde durumum sana benzer olduğu için merak ediyorum senin aşılama benim tüp bebek döllenme az çok belli geç tutunma mı oluyor acaba neden geri çıkıyor bide doktor kaç hafta dedi 14 mm kesene

Günaydın Kızlar ben kürdaş oldum dün skal gebelik geçirdim bebek sezaryen yerine yerleşmişti çok kötü günler geçirdim
Çok geçmiş olsun canım inşaallah Rabbim tez zamanda sağlıklı gebelikler nasip eder

Benimde bel ağrım çok oluyor ama dr normal dedi birde ben genelde yatıyorum onada yoruyorum daha önce düşüklerim olduğu için 3 ay çok dikkat et dedi
Dikkat ediyoruz canım atlatırız sıkıntısız umarim arada hava almak ufak tefek işler kızım sadece sonras inşallah iyi olur teşekkür ederim

İlk zamanların nasıldı canım benim de bünyem zayıf ama normalim hiç hamile gibi değilim korkuyorum daha doktora da gidemedim
6.haftada başladı benim. Öncesinde hiçbişey hissetmiyordum hatta baya iştahım acıktı şimdi zorla yiyorum. Hele sabahları kahvaltı hazırlamak ölüm gibi geliyor. Bu 2 gündür daha kötü midem.
Ama herkesin zor gecmiyor rahat geçiren çok arkadaşım var inşallah senin de oyledir

Gozun aydın canım inşaallah kalp atışını da duyacaksın .

O zaman aslında yeni olusmaya baslıyor gıbı benımkı de, Allahım insallah öyledir önümüzdeki hafta benım ıcın yıne heycanlı bi hafta olacak
Çok sevindim kuzum ben demiştim ama ümidini kaybetme diye hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…