2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Merhaba hanimlar saglik ocaginda aşi oldum geldim ama simdiden ağrıyor kolum 😔 kızımda oldugumda ne güzel hic ağrım olmamıstı.
Benim kızımda zayıf dogmustu bu bebis kilolu olursa sanki kızıma haksızlık yaparmışım gibi geliyor😂
Aynen benimde çok ağrıdı 4 gün uyuyamadım hafif ateşlendim ,bütün vücudum ağrıyordu bütün yan etkilerini gösterdi bende ,ikinciyi hiç olmak istemiyorum :KK43: doktora sordum doğumdan sonra olursun dedi o zaman birde bebişim olcak inş daha zor olur benim için, ikinci dozu da yaptırcam mecbur bu ay sonunda :/

Aynen benimde çok ağrıdı 4 gün uyuyamadım hafif ateşlendim ,bütün vücudum ağrıyordu bütün yan etkilerini gösterdi bende ,ikinciyi hiç olmak istemiyorum :KK43: doktora sordum doğumdan sonra olursun dedi o zaman birde bebişim olcak inş daha zor olur benim için, ikinci dozu da yaptırcam mecbur bu ay sonunda :/
Gecmis olsun benimde agriyacak gibi duruyor, uyumak da zor bu sekilde zaten saga sola yatabiliyoruz simdi tek kola yatilamiycak🤕
Bebekle daha zor olur haklısın dogumdan önce olmak daha kolay

Herkese teşekkürler böyle bir sorun yaşayan var mı . Böbrek iyileşsin diğe ne yapbilirim
Ben kizimda yasamisdim 15 gunde bir ugs girdim takip altindaydim ama benim agrilarim cok siddetliydi gece gunduz durmadan hafiflemeden surdu arada bir gecti bir kac gun sonra tekrar doguma kadar cektim hatta dogum sancisimi diye cok kez nst bagladi dr ilac verdiler oda acilma yapti 3 gun kullanabildim ama cok sukur ne bebege ne benim sagligimda birsey olmadi canim cok gecmis olsun sizin gibi erken baslamisdi benimde

Ben kullanıyorum
Canım ne zaman başladın ben şu an 5. Aydayim geçen cuma günü tetonoz aşısı için sağlık ocağında kan verdim sonuçlarım baktım tsh 3,83 çıkmış doktorum dahiliye ile görüş dedi sonradan da ortaya çıkıyor mu bilemedim kafam karıştı. Bir de sürekli kan tahlili mi yaptırıyorsunuz?

Canım ben 5. Aydayim yeni tahlil yaptırdım tiroidim 3.83 çıktı sen en baştan mı başlamıştın sonradan mı olduğunu öğrenmiştin doktorum dahiliye ile görüş dedi çok kafam karıştı:KK43:
Canım ben 6 haftalıkken gittiğimde kan verdim 4 çıkmıştı sonra doktor dahiliyeye git dedi o zamandan beri kullanıyorum her ay kan veriyorum takip ediliyor korkma şimdi başlarsın ilaca değerinde yüksek değil bence o kadar

Canım ben 6 haftalıkken gittiğimde kan verdim 4 çıkmıştı sonra doktor dahiliyeye git dedi o zamandan beri kullanıyorum her ay kan veriyorum takip ediliyor korkma şimdi başlarsın ilaca değerinde yüksek değil bence o kadar
Sağol canım ya kafama takıldı ister istemez yarın tekrar kan vericem daha sonra cuma günü dahiliyeye gidicem canım çok teşekkür ederim sagolasin 🙏

Kizlar oğlumuz için Huseyin Emin ismini seçtik. Huseyin dedemin adı , ve emini eşim çok beğeniyor çok mu ağar veya uzun isim 🥰☺️
Çok güzelmiş adıyla yaşasın inşallah.
biz de eşimin dedesinin adına karar verdik. Ama ailede herkes yapmayın diyor. Çocuk bana dede ismi koydunuz diye kızacak diyorlar. fuat bizimki de. Biz bayağı ısındık bu isme. Herkes gülüyor. 🤷‍♀️

biz de eşimin dedesinin adına karar verdik. Ama ailede herkes yapmayın diyor. Çocuk bana dede ismi koydunuz diye kızacak diyorlar. fuat bizimki de. Biz bayağı ısındık bu isme. Herkes gülüyor. 🤷‍♀️
Ben ölmüşlerin ismini koymayı çok tercih etmiyorum ama Fuat gayet güzel bir isim öyle dede ismi gibi durmuyor bence kızmaz ☺️

Ben ölmüşlerin ismini koymayı çok tercih etmiyorum ama Fuat gayet güzel bir isim öyle dede ismi gibi durmuyor bence kızmaz ☺️
Çok güzel bir isim bence, adıyla büyüsün ☺️
Teşekkür ederim kızlar 🥰

bizim ailede ölmüşlerin adı konmaz. Kesin ve net kanun gibidir bu. Eşimin ailesi de çok sallamaz. Öyle büyüklerin ismni koyma adeti yok koyan koymuş işte koymayan koymamış.
biz bebek haberini aldığımız hafta dedemiz vefat etti. Ben çok duygusal baktım olaya. Erkek de olunca. Sanki kendisi ismini seçmiş gelmiş gibi. Benim dedem olmamasına rağmen ben çok istiyorum. Böyle iki aile de tırnaklarını çıkardı 😂

X