Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal evet qma eskisine gore yukselmis ve daha da yükselir mi diye endişe ettim2.5 altı olması normal değil mi
Kiz aslında düzenli kullandım da arada 2 ya da 3 kere içmeyi unuttum. Bazen de gec kalktığım için ilacı icip ardından hemen kahvaltı yaptim belki de ondan yukseldiCanım dozun yetersiz demek için düzenli kullanman gerekirdi bence düzenli kullanıp bi süre sonra tekrar baktır.
Benim fark vardi canim tok verdim yakin zamanda 1.50cikti bugun ac gittim 2.10. Tabi arada aşırı bir fark yok amaYıllardır tok veriyorum aksini duymadım aç verdiğimde oldu ama arada bir fark göremedim
Bu zamana kadar cok yaptirdim söylemedi hatta geç saatte Hormon tahlilleri normalde aç yapiliyorda hep ac veriyodum gerek yok degıstırmez hemen dedi bazi drlarda neyse ben de bi ara gidip aç vereyim bari :)Benim fark vardi canim tok verdim yakin zamanda 1.50cikti bugun ac gittim 2.10. Tabi arada aşırı bir fark yok ama
Doktorlar da hormon tahlilelrini ac vermem gerektiğini söyledi.
Burda 10. Haftadan itibaren yapiyorlar cnm belcikadaNifty testi 9.haftalarda yapılan değil miydi yanlış mı biliyorum acaba
Doktor olarak nereye gidiyorsun ben de Pendik'te otuyorumHayırlı günler arkadaşlar kayıt olduktan sonra ara ara okuyorum bu gün yazayım dedim,geçen hafta doktora gittim erkek dediler bebeğe bir oğlum bir kızım var.Bebeğimin 10 gün öndeymiş kilosu diğer bebeklerde kilolu doğmuştu 39 yaşın olunca benden ayrıntılı ultrason doppler istedi,Pendik ve Tuzla civarı araştırdım Aldatıp Kurtköy de yaptıracağım 615 TL
Fiyat aldın mi doğum için oranın muayane si ne kadar acepAdatıp Kurtköy Hastanesi'ne giden varmı doğumu orda yapmayı düşünüyorum ,Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
3.Oğlus mü hayırlısı olsun canım saglikla doğsun inşallahÖğrendim arkadaşlar oğlum oluyormuş
Muayene 165, normal doğum 3500+ fatma hanım gelirse 500 tabi Ocak sonrası zam belli değimişFiyat aldın mi doğum için oranın muayane si ne kadar acep
İnşallah canım3.Oğlus mü hayırlısı olsun canım saglikla doğsun inşallah
Ben anlamadim kizlar benim tsh 3,73 doktorda bisey demedi ve sinirda gozukuyor neden 2 size yuksek2.5 altı olması normal değil mi
T tospigin annesi evet ben yaptirdim cnm 4150Tl ama kafan rahat amniyosentez gibi dusun
2.5 altı olması gerekiyormuş gebelikteBen anlamadim kizlar benim tsh 3,73 doktorda bisey demedi ve sinirda gozukuyor neden 2 size yuksek
Ya peki neden bana bisey demedi simdi doktora sorsam benmi biliyon senmi derse ne dicem .. nasil degerimi dusurebilirim ki ..2.5 altı olması gerekiyormuş gebelikte
Endokrine git bi tahlil yaptir gerekirse ilaca başlar belki gözden kacmistir aklına takılan sorabilirsin sonuctaYa peki neden bana bisey demedi simdi doktora sorsam benmi biliyon senmi derse ne dicem .. nasil degerimi dusurebilirim ki ..
Evet kolesterol gebelikte yüksek çıkabiliyor normsl karşılanıyor. Bence burda tek sıkıntı tsh in biraz yüksek gözükmesi. Bi sormak laızm doktora.Kizlar bu tahliller beni korkuttu doktoruma attim sadece bol sıvı iç dedi . Diğerleri normal dedi. Bende kolesterol fln yüksek hep sanki dedim o da hamilelikte bu değerler normal dedi doktoruma güvenmek istiyorum ama korktummmm