- 23 Temmuz 2014
- 1.257
- 1.542
- 31
Bebeğim için mecburCanım bende bunu kullanıyorum yutmaya zorlanıyor um... Ama iyi bir ilaçtır arkadaşlarım da kullandı doktorum da bunu verdi dpguma kadar kullanacam bence devam et çok zorlanmıypr san canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebeğim için mecburCanım bende bunu kullanıyorum yutmaya zorlanıyor um... Ama iyi bir ilaçtır arkadaşlarım da kullandı doktorum da bunu verdi dpguma kadar kullanacam bence devam et çok zorlanmıypr san canım
Gözün Aydın sevindim senin adınaTeşekkür ederim
Evet canım iki hafta arayla çağırdı ama bu doktorda doğum yapmayı düşünüyorum. Başka bir doktor bakacağımGözün Aydın sevindim senin adına
Artık 2 hafta arayla mı gidiceksin kontrole
Aa evet seni unutmuşum canımBende varim
Aynen gobekler cikmis olacak dogum telaşı sarmış olacak cok guzel olur yaAğrılar kasılmalar daha zor olacak ama soğumada az kalır o zaman insallah
benimki gece uyanık gündüz uyuyor sanki.Bir de bazen çok sessiz oluyorlar çok uyudukları için.
Ben varimDenizliden varmı aranızda kızlar
İnşallahAma canım sana 17.haftanın içinde erkek denmiş, doğrudur yani. Ben ilk öğrendiğimde 12+5’ti, yani değişme olasılığı yüksekti. Sonra kız dediğinde 17.haftanın içindeydim. Bundan sonrada değişmez bence, sen zamanında öğrenmişsin
Canım eger kanaman vs yoksa gaz agrisi olabilir bende de oluyor o ama bir iki saate geçiyor Allah in izniyle öyle biseydir yinede yanlış yönlendirmek istemem takip et bi terslik hissedersen dr a görünKizlar ya sağ karında geçmeyen kramp gibi küçük sızı gibi bı ağrım var ama korkutuyor beni normal mi acaba?
Kanamam yok şükür, biraz korkup ağlamıştım sonra ağrı girdi korktum bende inşallah gaz sancısıdir, insan kendini suçluyor(Canım eger kanaman vs yoksa gaz agrisi olabilir bende de oluyor o ama bir iki saate geçiyor Allah in izniyle öyle biseydir yinede yanlış yönlendirmek istemem takip et bi terslik hissedersen dr a görün
Ama ters giden bişey olsa mutlaka başka bir belirti verir değil mi?Canım eger kanaman vs yoksa gaz agrisi olabilir bende de oluyor o ama bir iki saate geçiyor Allah in izniyle öyle biseydir yinede yanlış yönlendirmek istemem takip et bi terslik hissedersen dr a görün
Annesi bu aylarda çok normal tabi büyüyorlar bu dönemde bundan dolayı oluyordur birde çok gaz sancısı oluyor o aylarda bendede olmuştuAma ters giden bişey olsa mutlaka başka bir belirti verir değil mi?
Ne giibi bir araştırmaMerhabalar Benimde bi oğlum var birde kızımız olsun çok istiyoruz mayıs ayında başlıcaz inşallah oyuzden araştırma yapıyorum
Öyledir canım bu haftalarda korkmakta ağlamakta cok normal evde varsa küçük bir fincan papatya çayı ic istersen hem sicak bişey icmek ağrina belki iyi gelir hemde seni sakinlestirir guzelce uyursunKanamam yok şükür, biraz korkup ağlamıştım sonra ağrı girdi korktum bende inşallah gaz sancısıdir, insan kendini suçluyor(
Elbette verir annesi merak etme gebeliğin de herhangi bir risk faktörü var mıydı canım ve en son kontrole ne zaman gittinAma ters giden bişey olsa mutlaka başka bir belirti verir değil mi?
Tabiki Allahtan ilk önce sağlıklı hayırlı bir evlat . Kiz tutturmanın yolları diyebilirim ,)Ne giibi bir araştırma
Tabiki Allahtan ilk önce sağlıklı hayırlı bir evlat . Kiz tutturmanın yolları diyebilirim ,)
Benim de inşallah 8 ŞubatYavas yavas aytintili ultasona dogru gidiyoruz benim bu ayin 28inde insallah Umarim herkesinki cok iyidir