- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- 16.871
Ay nasıl olurben daha hiç ilişkiye girmedim gebeliği öğrendikten sonra ya. Eşim de ben de yapamıyoruz
Kiz sen ne fenasin yöntem bile bulmussun anacimOna gore pozisyonlar var konusturmayin beni
Kiz sen ne fenasin yöntem bile bulmussun anacim
Var da işte yapmak problemOna gore pozisyonlar var konusturmayin beni
İşte onun kan akışına faydası varmış. Bebek için egzersiz yapmak gibiymiş. Annenin olumlu ruh halinde olması da bebek için iyiymiş. Tabii misyoner pozisyonu gibi karna değen pozisyonlar olmadanBilmiyorum ya ben psikolojik olarak cok rahatsiz olurumçocuğun evinde zelzele olmasina ne gerek var
Var da işte yapmak problemneyse bende kendime 32.haftaya kadar izin verdim sonrasında kilit vurma planlarim var
Bende durum aynı istek konusunda değişim olmadi henuzAy nasıl olurBenim libido tavanda oluyor hamileyken. Rahim çok kanlandığı için kadınlar genellikle istekli olurmuş hamilelikte. Çok şaştım şu anda
Ben sezaryanliyim canim ah ah ne vardi normal doğum olsaydı ama esim de biraz idare ediversin azciknormal dogum istiyosan asil o haftadan sonrz cok iyi ama dusunmuyosan kilit vurabilirsin
Ben sezaryanliyim canim ah ah ne vardi normal doğum olsaydı ama esim de biraz idare ediversin azcik
Hayirdir nedenkiHerkeste durum farklı demek ki
Hepinize iyi geceler Kızlar. Ben sabaha banlanırım muhtemelen birkaç gün görüşemeyiz. Öpüyorum
Valla ben pozisyon adlarını falan bilmiyorum ama her türlüsü rahatsız edici geliyor banaİşte onun kan akışına faydası varmış. Bebek için egzersiz yapmak gibiymiş. Annenin olumlu ruh halinde olması da bebek için iyiymiş. Tabii misyoner pozisyonu gibi karna değen pozisyonlar olmadan
Bir konuya kendi fikrimi yazdımHayirdir nedenki
Nolduki kızHerkeste durum farklı demek ki
Hepinize iyi geceler Kızlar. Ben sabaha banlanırım muhtemelen birkaç gün görüşemeyiz. Öpüyorum
Ben de hem yürüdüm koştum egzersiz hem de çalıştım bide bisiklet vs ama rahattı hamileliğim şimdiki gibi ağrılı değildi. hatta ki doğum için yatırıldığımda yürüyerek kontrole gitmiştim günüm geçmek üzere diye yatış vermişlerdi 1 gün boyunca suni sancı verildi yine de banamısın demedi yok gelmedi oğluş sezeryan oldukYaaa ne güzel don arkani uyu işte kafan rahat mis gibi
Bende yaramamisti olmayınca olmuyor demekkison gunume kadar hep gunde en az bir saat yurudum ve yokuş çıktım merdivenlerde cabası ama acilma olmadi
Bende öyle yapcam ne derlerse o ikitletmem daha tovbeler olsunBen de hem yürüdüm koştum egzersiz hem de çalıştım bide bisiklet vs ama rahattı hamileliğim şimdiki gibi ağrılı değildi. hatta ki doğum için yatırıldığımda yürüyerek kontrole gitmiştim günüm geçmek üzere diye yatış vermişlerdi 1 gün boyunca suni sancı verildi yine de banamısın demedi yok gelmedi oğluş sezeryan olduk
5 sene geçti ama yinede normal doğum denemezler herhalde boşa kendimi yormayacağım bu sefer
İstekliyim ama konu oraya gelince sanki bebeğe bir şey olacak gibi duruyoruz ikimiz deAy nasıl olurBenim libido tavanda oluyor hamileyken. Rahim çok kanlandığı için kadınlar genellikle istekli olurmuş hamilelikte. Çok şaştım şu anda
Bilmiyorm esim ilk hamileligimde korkuyordu ben dedim hic gerek yok korkmana bebek taa nerdesonra adama cesaret geldi
Bide spermler bebek için besleyici oluyormuş diye okumuştum bir yerde. Protein sanırsam :)İşte onun kan akışına faydası varmış. Bebek için egzersiz yapmak gibiymiş. Annenin olumlu ruh halinde olması da bebek için iyiymiş. Tabii misyoner pozisyonu gibi karna değen pozisyonlar olmadan