- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #1.201
İyi geceler kızlar nasılsınız, yarın doktora gidicem heyecanlıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne durumdasınızSeninki yerlesme benimki adet kanamasi o zaman
Ben de bolca yedim siz sorunca öğrendim yenmemesi gerektiğiniBende Eylül annesi olacağım çok heyecanlıyım.
Bilmeden kereviz yedim bol bol bişey olur mu acaba?
Canim aylinlis insallah sonuna kadar hep beraber yuruyelim
Benim belimde ve kasiklarimda cok ciddi ağrı oldu idrar yolu enfeksiyonu sandim nolur nolmaz diye test yaptim pozitif çıktı:)Merhaba kızlar,
Hayırlı akşamlar. Öncelikle gebeliğini öğrenen tüm arkadaşlarım inşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olur. İsteyen tüm arkadaşlara da nasip eder ve hepimizin kucağı dolar. Ben gebe olan arkadaşlara belirtilerini yazmalarını istiyorum.illa göğüs ağrısı çeken oldu mu mesela? Yada hiç bir belirtisi olmayan olupta adeti geçerek öğrenen oldu mu?
Bulamadım henüz maalesef. Orhangazi'de oturuyorum siz?Merhaba siz neredensizniz? Buldunuz mu ?b
Bu isim icinde Insallah en kisa zamanda bebeğinize kavusursunuz.Evet canım öyle maalesef. Gebelik sagliksizsa düşüyor.
Benimki de öyle olmuş.
Sonunda ebe aradı ve ultrason ile alttan baktı.
Rahimden atılmış. Kalan pihtilar da kanama ile temizlenecekmiş.
Kısmet değilmiş. Hiç göremeden kaybettik .
Benim de agri ve kramplarim var bir kısmına gazdir diyorum da korkutuyor aradaBende göğüste müthiş bir ağrı oldu. Karıncalanma gibi ilginçti adet olacakmış gibi kasık ağrısı ve kramplar ise hala devam ediyor.
BurdayımmmBat 9 Ocak olan hanımlarrrr nasılsınızzz benim gibi birileri var mı burda
Sevindim:) bende 4+5 te kan tahlili yaptırdım 20000 çıktı değerim ertesi gün doktora gittim kese ve yolk sac görüldü çok şükür değeriniz gayet normal yaniBugun yaptirdim 5+3 teyim dun dr a gittim keseyi ve yolk u gorduk cok sukur
Yeni bir şey öğrenmiş oldum ,bende çok severim kereviz bamya enginar her hafta birini mutlaka yaparım.kerevizi eledik yani teşekkürler kızlarBen de bolca yedim siz sorunca öğrendim yenmemesi gerektiğini
Pendikyüzyıl hastanesi serap hanim canimHanımlar pendik civarında doğum ve kontroller için gittiğiniz yada önereceğiniz doktor var mı ?
Tarihlerimiz aynı sanırım .bende 4+3 de keseyi gördüm,şuan 5.haftaYarın 5 oluyor. Haftaya Perşembe kalbi atıyor mu diye gideceğiz doktora. 3000 çıktı hcg 4+3 te nokta kadar bir kese vardı ama kalp atışı haliyle yoktu. Ne olur ne olmaz diye progestan verdi ama kan tahlilinde bakmadan progestan verilir mi bilemedim ?
Olur tabi. Neresi?Sizi bizim bir topiğimiz var, herkes düşük yaşamış. Hepimizin farklı farklı hikayeleri var, oraya davet etmek istiyorum. Lütfen gelin, kendinizden birilerini görmek en azından içinizi rahatlatıcaktır.
İnşAllah canım benimCanim aylinlis insallah sonuna kadar hep beraber yuruyelim
Hayırlı haberler getir inşallahİyi geceler kızlar nasılsınız, yarın doktora gidicem heyecanlıyım
Ya bende öyle sandım bi ara ama o zaman daha çok erkendi:) ay inşallah benimde pozitif olur yaaBenim belimde ve kasiklarimda cok ciddi ağrı oldu idrar yolu enfeksiyonu sandim nolur nolmaz diye test yaptim pozitif çıktı:)
Tesekkur ederim sizde degeri soyleyince icim rahatladiSevindim:) bende 4+5 te kan tahlili yaptırdım 20000 çıktı değerim ertesi gün doktora gittim kese ve yolk sac görüldü çok şükür değeriniz gayet normal yani
Ne alemdenizzzz giden gelen var mıBurdayımmm
Ben test yaptım kuzum 6 Ocak gibi silik çizgi ile karşılaştım ama bu gece öyle bir karın ve bel ağrısı birde bulantıyla kalktım ki anlatamam normalde perşembe günü gidecektim doktora ama bugün gitmeye karar verdim keseyi görmem lazım yoksa aklımı oynatacağım bir şey olacak diye. Sen ne durumdasınNe alemdenizzzz giden gelen var mı