Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar,
Hayırlı akşamlar. Öncelikle gebeliğini öğrenen tüm arkadaşlarım inşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olur. İsteyen tüm arkadaşlara da nasip eder ve hepimizin kucağı dolar. Ben gebe olan arkadaşlara belirtilerini yazmalarını istiyorum.illa göğüs ağrısı çeken oldu mu mesela? Yada hiç bir belirtisi olmayan olupta adeti geçerek öğrenen oldu mu?
Evet canım öyle maalesef. Gebelik sagliksizsa düşüyor.
Benimki de öyle olmuş.
Sonunda ebe aradı ve ultrason ile alttan baktı.
Rahimden atılmış. Kalan pihtilar da kanama ile temizlenecekmiş.
Kısmet değilmiş. Hiç göremeden kaybettik .
Sevindim:) bende 4+5 te kan tahlili yaptırdım 20000 çıktı değerim ertesi gün doktora gittim kese ve yolk sac görüldü çok şükür değeriniz gayet normal yani
Yarın 5 oluyor. Haftaya Perşembe kalbi atıyor mu diye gideceğiz doktora. 3000 çıktı hcg 4+3 te nokta kadar bir kese vardı ama kalp atışı haliyle yoktu. Ne olur ne olmaz diye progestan verdi ama kan tahlilinde bakmadan progestan verilir mi bilemedim ?
Sizi bizim bir topiğimiz var, herkes düşük yaşamış. Hepimizin farklı farklı hikayeleri var, oraya davet etmek istiyorum. Lütfen gelin, kendinizden birilerini görmek en azından içinizi rahatlatıcaktır.
Sevindim:) bende 4+5 te kan tahlili yaptırdım 20000 çıktı değerim ertesi gün doktora gittim kese ve yolk sac görüldü çok şükür değeriniz gayet normal yani
Ben test yaptım kuzum 6 Ocak gibi silik çizgi ile karşılaştım ama bu gece öyle bir karın ve bel ağrısı birde bulantıyla kalktım ki anlatamam normalde perşembe günü gidecektim doktora ama bugün gitmeye karar verdim keseyi görmem lazım yoksa aklımı oynatacağım bir şey olacak diye. Sen ne durumdasın