2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;


  • Ankete Katılan
    302
Merhaba kızlar,
Hayırlı akşamlar. Öncelikle gebeliğini öğrenen tüm arkadaşlarım inşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olur. İsteyen tüm arkadaşlara da nasip eder ve hepimizin kucağı dolar. Ben gebe olan arkadaşlara belirtilerini yazmalarını istiyorum.illa göğüs ağrısı çeken oldu mu mesela? Yada hiç bir belirtisi olmayan olupta adeti geçerek öğrenen oldu mu?
Benim belimde ve kasiklarimda cok ciddi ağrı oldu idrar yolu enfeksiyonu sandim nolur nolmaz diye test yaptim pozitif çıktı:)
 
Evet canım öyle maalesef. Gebelik sagliksizsa düşüyor.
Benimki de öyle olmuş.
Sonunda ebe aradı ve ultrason ile alttan baktı.
Rahimden atılmış. Kalan pihtilar da kanama ile temizlenecekmiş.
Kısmet değilmiş. Hiç göremeden kaybettik 😔.
Bu isim icinde Insallah en kisa zamanda bebeğinize kavusursunuz.
Bende göğüste müthiş bir ağrı oldu. Karıncalanma gibi ilginçti 🤷‍♀️ adet olacakmış gibi kasık ağrısı ve kramplar ise hala devam ediyor.
Benim de agri ve kramplarim var bir kısmına gazdir diyorum da korkutuyor arada
 
A
Yarın 5 oluyor. Haftaya Perşembe kalbi atıyor mu diye gideceğiz doktora. 3000 çıktı hcg 4+3 te nokta kadar bir kese vardı ama kalp atışı haliyle yoktu. Ne olur ne olmaz diye progestan verdi ama kan tahlilinde bakmadan progestan verilir mi bilemedim ?
Tarihlerimiz aynı sanırım .bende 4+3 de keseyi gördüm,şuan 5.hafta
 
Ne alemdenizzzz giden gelen var mı 😀
Ben test yaptım kuzum 6 Ocak gibi silik çizgi ile karşılaştım ama bu gece öyle bir karın ve bel ağrısı birde bulantıyla kalktım ki anlatamam normalde perşembe günü gidecektim doktora ama bugün gitmeye karar verdim keseyi görmem lazım yoksa aklımı oynatacağım bir şey olacak diye. Sen ne durumdasın
 
X