- 21 Ocak 2021
- 219
- 320
- 35
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #5.201
Aa evet benim yarın sabah netleşir tam tarih. Buraya da yazarim insEvet alışkanlık haline gelmemesi elde değil 9 ay malum afiyet olsun yarasın Bebisler. Doğum tarihlerimizde aynı görünüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa evet benim yarın sabah netleşir tam tarih. Buraya da yazarim insEvet alışkanlık haline gelmemesi elde değil 9 ay malum afiyet olsun yarasın Bebisler. Doğum tarihlerimizde aynı görünüyor
6+0 bulantım olmuyor sadece arada midemde yanma oluyor.Iyi akşamlar kızlar bulantiniz varmı 5+6dayim benim henüz yok erkenmi ondan mi yok oğlumda nasıldım hiç hatırlamıyorum ya
Ben sağlık ocağında yaptırdım fakat bazıları yapmıyor ve de hastaneye yönlendiriyor.Arkadaşlar toxoplasma, rubella gibi testleri sağlık ocağında yaptirabiliyor muyuz? Kan tahlillerimde bunlara bakilmamisti, idrara da bakilmamisti. Hafta içi onları yaptırayım diyorum ama illa kadın doğum servisine de gitmek istemiyorum. Bu testleri sağlık ocağında yaptıran oldu mu?
Hic arastirip kafani bulandirma canim. Bende ilk 5+1 de gittim ve doktor keseyi gordu ici bostu ama bos kese demedi. Suan bu kesede birsey goremiyorum ama yakinda ufacikk bi bebis olusacak dedi ve ertesi hafta gitttigimde de bebegi gordu zaten hatta kalp atisinida gordu fakat duyamadık erken diye. O yuzden bence erken doktor takibinde kesede bebegin gorunmemesine cok takilmayin :))))5+4 de gittim bende ne bileyim öncüsünü göremedim falan deyince bi kötü oldum kaç gündür aklım onda hep boş gebeliği araştırıp duruyorum bakalım 6+5 de gideceğim doktor ne diyecek.
Canım belirti olarak mide yanmam hafif bulantım var bir de göğüs hassasiyetim devam ediyor erken olduğu için herhalde. Ama belirti olmaması kötü bir şeye işaret değil diye biliyorum herkesin bünyesi farklı tepki veriyor sonuçta. Sende içini ferah tut inşallah iyi olacak sonuçlar
Canım bütün haftasonu giremedim kusura bakma. benim sabah su içince bulandı gibi ama sonra geçti yine :) manyaklık resmen ya istediğimiz şey ama söz geçiremiyorum işte. insan standart olsun her şey istiyor. belki de hiç bulanmayacak benim çevremde bulantısız geçiren çok vardı. belki bu defa öyle olucaz ne biliyim canım..Benimkizimda sabah aksam deli gibi kustum hatta gece bile uykudan uyanip kustum. 7+2 olduk hala tik yok bende sorun olmaz sanirim
Kuzum doktor kontrolün bugündü değil mi? haftasonu hiç giremedim...hayırlı haberlerle gel inşallah canım, Allah hepimizin yüzüne gülsün. Bol şansO olması gerek sanırım canım olan 14
B bitkiselhayat ben de güzel haberlerini bekliyorum hayırlısıylaKuzum doktor kontrolün bugündü değil mi? haftasonu hiç giremedim...hayırlı haberlerle gel inşallah canım, Allah hepimizin yüzüne gülsün. Bol şans
Benim o hafta içinde şimdiden gün sayıyorum geçmiyooor26 subatta bi sonraki kontrolum zaman nasil gecer acaba
Ben öğrendiğim ilk andan beri kız hissediyorum. Bakalım doğru mu hissediyorum göreceğiz:)Kızlaar günaydınn Cinsiyet olarak ne hissediyosunuz yada bi hissiniz var mı bununla ilgili çok merak ediyorum hissedilebilen bişey mi diye. Ben erkek hissediyorum mesela Alayım cevaplarıı
Ay ben hiç bir şey hissetmiyorum etrafım çok fazla erkek sanki diyor bende inanıcam sanırım artık ama bi his yok açıkçası 12. Haftada gittiğimizde belli olur mu acaba ya çok merak ediyorum bende onuKızlaar günaydınn Cinsiyet olarak ne hissediyosunuz yada bi hissiniz var mı bununla ilgili çok merak ediyorum hissedilebilen bişey mi diye. Ben erkek hissediyorum mesela Alayım cevaplarıı
Yaa bakalım doğru mu hislerimiz çok merak ediyorummBen öğrendiğim ilk andan beri kız hissediyorum. Bakalım doğru mu hissediyorum göreceğiz:)
Yaa bakalım ne olacakk insan çok merak ediyorr12. haftada belli olanda varmış canım ama doktorlar kesin olsun diye biraz daha bekliyolar sanırım.Ay ben hiç bir şey hissetmiyorum etrafım çok fazla erkek sanki diyor bende inanıcam sanırım artık ama bi his yok açıkçası 12. Haftada gittiğimizde belli olur mu acaba ya çok merak ediyorum bende onu
vallahi ben ilk günden beri birini kiz birini erkek hissediyrmKızlaar günaydınn Cinsiyet olarak ne hissediyosunuz yada bi hissiniz var mı bununla ilgili çok merak ediyorum hissedilebilen bişey mi diye. Ben erkek hissediyorum mesela Alayım cevaplarıı
Eşim ve ben hatta tüm çevrem kız hissediyoKızlaar günaydınn Cinsiyet olarak ne hissediyosunuz yada bi hissiniz var mı bununla ilgili çok merak ediyorum hissedilebilen bişey mi diye. Ben erkek hissediyorum mesela Alayım cevaplarıı
Bakalım ne olacak cinsiyetleri çok heyecanlııvallahi ben ilk günden beri birini kiz birini erkek hissediyrm
Yaa hisler doğruysaa hadi bakalımm şöyle annesi gibi güzel bi kız olur belkideeEşim ve ben hatta tüm çevrem kız hissediyo
Yaaa ne kadar güzel bişey ya gözlerim dolduHerkese günaydın. Instagram'da böyle bir videoya denk geldim. Aklima kötü şeyler geldiğinde açıp izliyorum. Bana çok iyi geliyor
Baby Baby® on Instagram: "Hey, Mutlu Anneler ve Anne Adayları Bu Paylaşım Sizinler İçin 💖 Unutmadan 🙋🏻♀️Bebeğiniz ve Sizin İçin En Güvenilir Ürünler ve Bilgiler İçin Bizi Takip Etmeyi Unutmayın 🤗 #baby #anne #annebebek #babygirl #babyboy
1,522 likes, 202 comments - babybabyglobal on October 29, 2020: "Hey, Mutlu Anneler ve Anne Adayları Bu Paylaşım Sizinler İçin 💖 Unutmadan 🙋🏻♀️Bebeğiniz ve Sizin İçin En Güvenilir Ürünler ve Bilgiler İçin Bizi Takip Etmeyi Unutmayın 🤗 #baby #anne #annebebek #babygirl #babyboy #mom...www.instagram.com