- 19 Ekim 2018
- 5.644
- 6.166
- 32
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #5.221
Bende çok fazla olmuyor bi sorun yoktur dimiBenim 8 haftaya doğru bitti çok oluyordu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende çok fazla olmuyor bi sorun yoktur dimiBenim 8 haftaya doğru bitti çok oluyordu
B bitkiselhayat ben de güzel haberlerini bekliyorum hayırlısıyla
Ya sonunda görüldü ve duydum kalp atışını vajinaldan şoktayım. Yeni çıktık doktordan. Haftamla uyumlu dedi. Çooook sağolun kızlarKuzum doktor kontrolün bugündü değil mi? haftasonu hiç giremedim...hayırlı haberlerle gel inşallah canım, Allah hepimizin yüzüne gülsün. Bol şans
Allah gönlüne göre versin canım. Benim iki oğlum var kız olsun isterim ama nasiphaha canım öncelik her anne gibi sağlıklı olması ama hep bir kızım olsun istedim etrafımdaki herkes kız diyor ama benim içime erkek doğuyor nedense sen ne istiyorsun
Sanmıyorum ağrı eşiğin yüksektirBende çok fazla olmuyor bi sorun yoktur dimi
Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsinBenim 16 aralıktı adet tarihim ama tüp bebek tedavisi 2 ocakta transfer oldu 5. Gün embriyosu, 28 inde gittik 5 haftalık dedi uygulamalarda farklı gözüküyor haftası ama tahmini doğum tarihini 18 Eylül dedi. 2 hafta sonra tekrar gitcez bakalım.
Canım çook sevindimm yaa inşallah darısı başımaYa sonunda görüldü ve duydum kalp atışını vajinaldan şoktayım. Yeni çıktık doktordan. Haftamla uyumlu dedi. Çooook sağolun kızlar
Anladım canım sağolSanmıyorum ağrı eşiğin yüksektir
Ne kadar sevindiğimi anlatamam Hadi gözün aydın, bir daha kötü düşünmek yokYa sonunda görüldü ve duydum kalp atışını vajinaldan şoktayım. Yeni çıktık doktordan. Haftamla uyumlu dedi. Çooook sağolun kızlar
yaaaa çok şükür çok sevindim kuzum bak hiçbir şey yokmuş çok şükürdarısı bizlerin de başınaYa sonunda görüldü ve duydum kalp atışını vajinaldan şoktayım. Yeni çıktık doktordan. Haftamla uyumlu dedi. Çooook sağolun kızlar
Ben de sizin gibi düşünüyorum. Hem daha yüksek oranda doğruluğa sahip hem de daha hızlı. Bana da çok mantıklı geliyor. Yaptıran varsa bilgilerini paylaşırsa cok sevinirim.Ben cinsiyeti erken öğreneceğim galiba. Nipt test yaptırmayı düşünüyorum, o testte cinsiyet de öğreniliyormus sanırım. 2 hafta sonra kan vereceğim büyük ihtimal. Sonuçlar da 1 haftaya geliyormuş. Yani 12.haftada öğrenmiş olurum büyük ihtimal. Doğuda görev yapıyorum, bulunduğum ilde sadece devlet hastahanesi var ve bu zamana kadar hoş tecrübeler yaşamadım. Açıkçası ikili, dörtlü tarama testleri için buradaki imkanlara güvenmiyorum. Nipt test yapıp içim rahat etsin istiyorum. Cinsiyet öğrenim de bonusu tabi:)
İnşallah canım sen de gittiğinde duyacaksınCanım çook sevindimm yaa inşallah darısı başıma
Kesinlikle canım.. Kötü düşünmek ancak yıpratıyor sonucu değiştirmiyor. Çok çok teşekkür ederim.Ne kadar sevindiğimi anlatamam Hadi gözün aydın, bir daha kötü düşünmek yok
Bana boş gelmedi bu kese, bilmişlik yapmak istemem ama :) öncüler değil mi o soldakiler?Aslında bende keseyi görmeye diye gittim hani boş falan hiç aklıma gelmedi doktor birden söyleyince de anlamadım eve gelip eşimle konuşunda böyle böyle dedim sonra dank etti kafama gerçekten psikoloji açısından da hastayı düşünmek lazım. Bakıp bakıp duruyorum keseye
eşimin ailesinde erkek çocuk çok yaygın, o yüzden erkek bekliyorumKızlaar günaydınn Cinsiyet olarak ne hissediyosunuz yada bi hissiniz var mı bununla ilgili çok merak ediyorum hissedilebilen bişey mi diye. Ben erkek hissediyorum mesela Alayım cevaplarıı
Canım inşallah sen de duyacaksın ... kötü düşünmeyin sakın benim gibi, boşuna vakti morali ziyanmış... Vajinadan baktığı için cinsiyet tahminim yokyaaaa çok şükür çok sevindim kuzum bak hiçbir şey yokmuş çok şükürdarısı bizlerin de başına
cinsiyet tahmini? :)
ben yaptırdım ama 10.haftada istememe rağmen doktor 14.haftadan önce istemedi. Anladığım kadaroyla yasal sınır içerisinde cinsiyet bilinmesi etik olarak doğru değil. Kız çocuk istemeyen o kadar çok insan kılıklı var ki çünkü. Nipt yaptırabiliyorsun, cinsiyeti doktorla paylaşıoyorlar ama bizimle paylaşmıyorlar diye biliyorum.Ben de sizin gibi düşünüyorum. Hem daha yüksek oranda doğruluğa sahip hem de daha hızlı. Bana da çok mantıklı geliyor. Yaptıran varsa bilgilerini paylaşırsa cok sevinirim.
olsun kuzum işin geyik kısmı zaten o, çok şükür duydun ya sağlıkla gerisi tamamen işin eğlencesiCanım inşallah sen de duyacaksın ... kötü düşünmeyin sakın benim gibi, boşuna vakti morali ziyanmış... Vajinadan baktığı için cinsiyet tahminim yok
Ben kız hissediyorum ama buradaki ultrason yorumlarında erkek dendi bakalım hayırlısı olsun sağlıkla kucağımıza alalım da önemli olan buKızlaar günaydınn Cinsiyet olarak ne hissediyosunuz yada bi hissiniz var mı bununla ilgili çok merak ediyorum hissedilebilen bişey mi diye. Ben erkek hissediyorum mesela Alayım cevaplarıı
Bende 10. Haftamda yaptıracağımBen cinsiyeti erken öğreneceğim galiba. Nipt test yaptırmayı düşünüyorum, o testte cinsiyet de öğreniliyormus sanırım. 2 hafta sonra kan vereceğim büyük ihtimal. Sonuçlar da 1 haftaya geliyormuş. Yani 12.haftada öğrenmiş olurum büyük ihtimal. Doğuda görev yapıyorum, bulunduğum ilde sadece devlet hastahanesi var ve bu zamana kadar hoş tecrübeler yaşamadım. Açıkçası ikili, dörtlü tarama testleri için buradaki imkanlara güvenmiyorum. Nipt test yapıp içim rahat etsin istiyorum. Cinsiyet öğrenim de bonusu tabi:)