- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #28.601
O zaman haberler beklediğimizden güzel çok şükür. Bundan sonra köşene geç hiç kv kp miş kim gelirse gelsin kıpırdama yerinden zaten yapmazsın da onlar da tedbirli davranır artık mecburen bir zahmet. rahim ağzı uzunluğun olması gerekenden de çok uzak değil gibi, ben dinlenince sorunsuz atlatacağına inanıyorum. peki gelen nişan mıymış, yoksa muayeneden dolayı mı olmuş?Kızlar tek tek yazamadım kusura bakmayın. Muayene oldum kendi doktoruma 2 cm açılmam yokmuş ama 2 cm kısalma varmış rahim ağzında. 10 güne ihtiyacımız var dedi bol bol dinlen ve günde 2.5 lt su iç dedi progestan verdi 10 gün kullanıcaz. 1 hafta sonra tekrar çağırdı. Bebeğim pek kilo almamış 2.383 çıktı kilosu nst de 2 kez yüksek sancı çıktı sonrası normaldi. Kritik bir 10 günüm var sonrasına bakıcaz inşallah bir sorun olmadan atlatırız. Rahim ağzı uzunluğum 2.5 üstü olması gerekiyormus benim 2.3
bu arada ağustos annelerinden birinin rahim ağzı o kadar kısaydı ki 20. haftadan beri belki, tam vaktinde doğurdu tedbirlerle. hiç canını sıkma.