Kesinlikle katılıyorum. Bırakın lohusalıkta aynı evde durmayı, hastanede bile kayınvalidem ve kızı ne pot kıracaklar, ne düşüncesizlik yapacaklar acaba diye şimdiden takıyorum bazen.. Çevremde eşinin ailesinden yana şanslı olan az sayıda da olsa insan var, her Kv böyle değil ama ben maalesef şanslı olanlardan değilim. Bizimki her zaman her şart altında sadece kendini düşünen, geveze, düşüncesiz, sevgisiz bir kadın. Geçtim beni kendi oğlunu bile düşünmez ama konuşmaya gelince saatlerce konuşur. Hamile halimle beni bir kere arayıp sormaz, eşimi günde üç kere arayıp dert anlatıp, onun da canını sıkar, hiç demez ki bu çocuğun kendi işi başından aşkın, karısı hamile azıcık rahat bırakayım.. Annem babam beni el bebek gül bebek gözlerinden sakınarak büyüttü, tahtını yaparsın ama bahtını yapamazsın demişler işte, eş ailesi olarak çok kötü insanlara denk geldim ama eşim çok iyidir, sanki hiç o anne babanın evladı değil, onun hatırına katlanıyorum, yoksa bir gün çekilecek insanlar değiller. Hiç hesapta yokken buraya da böyle şeyler yazmış oldum ama dayanamadım galiba kendiliğinden döküldü cümleler.