- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #27.101
Normal yaptı rahat yapmıs bebeği minyondu zatenAy hadi bakalım ya 30 ağustos eylülün ilk haftası olsa diye geçiyor içimden ama kısmet Peki o normal mi oldu yoksa sezaryen mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal yaptı rahat yapmıs bebeği minyondu zatenAy hadi bakalım ya 30 ağustos eylülün ilk haftası olsa diye geçiyor içimden ama kısmet Peki o normal mi oldu yoksa sezaryen mi?
Ben hamilelik boyunca iki kez antibiyotik kullandim birisi yeni bitti.. keske gerekmese ama enfeksiyon daha zararlı oluyo, gebelikte de kullanilabilen antibiyotikler varKulağım çok ağrıyor sanırım kulak enfeksiyonu geçiriyorum. Yarın zaten sağlık ocağına gidecektim. Doktor hepatit b aşısı ol demişti. Ya enfeksiyon varsa antibiyotik yazacak. Kullansam bir sıkıntı olur mu aranızda antibiyotik kullanan var mı. 36 haftalık
Şuan kullanıyorum canım augumentin sanırım öyle bişey kullanıyorumKulağım çok ağrıyor sanırım kulak enfeksiyonu geçiriyorum. Yarın zaten sağlık ocağına gidecektim. Doktor hepatit b aşısı ol demişti. Ya enfeksiyon varsa antibiyotik yazacak. Kullansam bir sıkıntı olur mu aranızda antibiyotik kullanan var mı. 36 haftalık
Ben kovid olduğum dönemde kullandım 1 haftalık 14 tane vardı içinde. Yanı şuana kadar bir sorun olmadı hamilelik döneminde kullanılan bir ilacmis doktorum onay vermişti 24.haftadaydım sanırımKulağım çok ağrıyor sanırım kulak enfeksiyonu geçiriyorum. Yarın zaten sağlık ocağına gidecektim. Doktor hepatit b aşısı ol demişti. Ya enfeksiyon varsa antibiyotik yazacak. Kullansam bir sıkıntı olur mu aranızda antibiyotik kullanan var mı. 36 haftalık
Benim daha hiç çatlamadı karnım ama kesin çatlar çünkü göğsümün altı çatladı hemde erkendenÇatlamayana hayranım ya nasıl dayanıyor vücut
Ay kız sorma yaaa yere eğilmek bir zulüm bende ayağımla alabileceğim bişeyse ayakla alıp elime veriyomBen de eğilip ayakkabılarımı bağlamayı özledim, çoraplarımı giymeyi, yerden rahatça bişey almayı.. yere bişey düşürücem de eğilip almak zorunda kalıcam diye ödüm kopuyor
Çatlağınızdan aynı benimde göğsümün altında oldu ama karında henüz yok dur deme öyle belki çatlamayızBenim daha hiç çatlamadı karnım ama kesin çatlar çünkü göğsümün altı çatladı hemde erkenden
Belli olmaz belki de catlamazsin. Henüz bende de karında çatlak olmadı, doğru düzgün yaglamadigim halde ilkinde de olmamıştı.meme ve kolları konuşmayalım ama önce çatladı sonra emzirme bitince gözleri toprağa bakmaya başladıBenim daha hiç çatlamadı karnım ama kesin çatlar çünkü göğsümün altı çatladı hemde erkenden
Yaaa gözleri toprağa bakmasınlar küçülmesinler yaaaBelli olmaz belki de catlamazsin. Henüz bende de karında çatlak olmadı, doğru düzgün yaglamadigim halde ilkinde de olmamıştı.meme ve kolları konuşmayalım ama önce çatladı sonra emzirme bitince gözleri toprağa bakmaya başladı
Ben kullandim idrar yolu enfeksiyonu icin Gecen hafta 36 icinde 5gün sabah aksam ictim Allahin izniyle bisey olmaz doktor yaziyorsa vardir bi bildiği zaten onllar hangilerini kullanmamiz gerekiyorsa onu yaziyorKulağım çok ağrıyor sanırım kulak enfeksiyonu geçiriyorum. Yarın zaten sağlık ocağına gidecektim. Doktor hepatit b aşısı ol demişti. Ya enfeksiyon varsa antibiyotik yazacak. Kullansam bir sıkıntı olur mu aranızda antibiyotik kullanan var mı. 36 haftalık
Ben de korkuyorum ama o an bu duygularda olmazsın bence neden sezaryen olmak zorunda?Haklısınız ilk tecrübem olacağı için ve biraz da evhamlıyım aklıma neler neler geliyor içim rahatladı
Aa bu ayni benAy kız sorma yaaa yere eğilmek bir zulüm bende ayağımla alabileceğim bişeyse ayakla alıp elime veriyom
Ben de eğilirken ağzımdan nefes veriyorum. Eşim dedi ki, iyice iett otobüsüne döndün çıkan sesi neye benzetti şuna bakAy kız sorma yaaa yere eğilmek bir zulüm bende ayağımla alabileceğim bişeyse ayakla alıp elime veriyom
Gayet güzel bence uzun ömürlü de olur güle güle kullanınKızlar annemler bu beşiği yolluyorlar bana sağolsunlar. Bana gösterdiler ben bunu beğendim nasıl sizce
Ben de bu besikten istiyordum çok begenmistim. Sonra yasina gelince oda yapmayi dusunduk esimle maestro yatak aliriz diye kucuk besik almaya karar verdim.. Bir pedogogtan dinlemistim bebek uyandiginda anneyi gormeliymis ,anneyi gorurse korku ve kaygisi azalirmis , o yuzden anne yani besik secin diyordu bu acidan çok iyi secim olmus ,iyi gunlerde kullan canim ❤Kızlar annemler bu beşiği yolluyorlar bana sağolsunlar. Bana gösterdiler ben bunu beğendim nasıl sizce
Benim normalde de çok küçük değildi ondan toparlayamadi zavallılar kendilerini. Sen belki sonrasında memnun kalırsın, hadi inşallahYaaa gözleri toprağa bakmasınlar küçülmesinler yaaa
Tıslıyoz galiba ondan benzetmiş olabilir arada korna da çalBen de eğilirken ağzımdan nefes veriyorum. Eşim dedi ki, iyice iett otobüsüne döndün çıkan sesi neye benzetti şuna bak
Aklın yolu bir deseneAa bu ayni ben