- 25 Aralık 2008
- 2.697
- 4.785
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #24.941
İnşallah canım benim mide yanmam biraz azaldı ama dün geceden beri hafif mide bulantısı var hatta tansiyonum mu düştü acaba deyip ölçtüm normal çıktı temizlik konusunda evet dikkat et canım sakın kendini bir iş için zorlama ben tüm evin halılarını yıkamaya verdim eşim topladı hepsini o halılar geldiğinde süpürüp silip yerleştirecek ben toz alırım sadece cam perde işine hiç girmeyeceğim banyo tuvalet temizliğini ben yapıyorum yavaş yavaş kendimi çok yormadan mutfak işlerinde de eşim sofrayı kuruyor topluyor yerleştiriyor ben yemek yapıyorum sadece o da basit şeyler bir de ocağı sağı solu temizliyorum görümcem haftaya gelince yemekleri o yapacak zaten hep o yapar yemekleri kayınvalidegilde yeriz şimdi memleketteler ev yaptırıyorlar bu yüzden onlar Ekim Kasım gibi anca gelirler annem de doğumda gelecek fazla kalamaz annem ama görümcem kalacak dönmeyecek memleketeSağ salim alalım inşallah kucaklarımıza. Ben de tekim annem şehir dışına gitti gelcek ama tekrar bir gidebilir hava almaya tatil gibi git dedim sonra evde kapalı kalacaz zaten . 15 inden sonrayı bulur öyle olmazsa bana gelmesi. Temizlik vs. Islerımız de var daha. gece uyku yok zaten migde yanmasından geç saatte uyuyorum. Dengem şaştı iyice valla. Bir an önce doğsun istiyorum artık bu akşam video izledim 36. Hafta temizlik vs. Hazırlık diyebilirsiniz bayanlar diyor bu şekilde temizlik vs. Yapanlar erken doğum oluyor diyor. Dikkat edin hiç bisey yapmayın diyor.