- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #24.741
Peçete, kahve, bitter çikolata, korse koymayı düşünüyorum kendim için ama tercih meselesi tabiBen şöyle bir liste yaptım. Belki işine yarar. Sizlerin gözüne çarpan bir eksiğim olursa söylerseniz de sevinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peçete, kahve, bitter çikolata, korse koymayı düşünüyorum kendim için ama tercih meselesi tabiBen şöyle bir liste yaptım. Belki işine yarar. Sizlerin gözüne çarpan bir eksiğim olursa söylerseniz de sevinirim
Peçete aklıma gelmemişti. Sağ ol. Korseyi de eve gelince giyerim sanırım.Peçete, kahve, bitter çikolata, korse koymayı düşünüyorum kendim için ama tercih meselesi tabi
Rabbim aklında kalbinde ne istiyorsan gerçekleştirsin inşallah canımKızlar çok aktif olamıyorum bazı şeyleri kaçırabiliyorum ama yinede ara ara girip takip etmeye çalışıyorum. Bu aralar zor bir süreçten geçiyorum ailemle ilgili sağlık problemlerinden dolayı.. Bana dua edin olur mu
Ay maşallah ne güzel bende yumurta muz kaşara yüklendim kuruyemiş de çok önemli dediğiniz gibi . İnşallah sağlıkla dünyaya getiririzMerhaba, bende 10 gün önce gittiğimde 1 hafta geriye düştüğünü söylemişti ve 1400 Gr di. Bu süre içinde bol bol protein, kuruyemiş, muz, yumurta falan yedim. Sanırım ise yaradı sizde üzülmeyin biraz proteini artirinca düzene giriyorlar
Benim 32. Haftanın içinde rahim ağzı 2,5 cmdi doktorum herhangi kötü bir şey söylemedi. O kadar moralini bozma derimKızlar haberler kötü. Nst de hiç sancı çıkmadı ama rahim ağzı 1 haftada 32 den 28 mm e düşmüş. Dr yat sürekli dedi, bebek 2100 gr olmuş suyu hareketleri hersey normal ama bir haftada neden bu kadar kısaldı bilmyorum çok kötüyüm. İlaclara devam dedi
Çiğ bademde cok fazla kalsiyum varmış ben yiyorum bolca. Fındık antep fıstığı kuru üzüm yaban mersini yiyorum en cok. Kahvaltiyi geç yapiyorum ama erken saatte eşim ise giderken falan uyaninca yiyorum çoğu zaman bunlariKuruyemiş yiyenler hangi kuruyemiş yiyorsunuz ben ceviz yiyorum sadece
Aaa emin misin 2.5 dediğine? Bana ilac verdi yat sürekli dedi ve haftada bir çağırıyor bakıyor ikidir. Yine cumaya gel bakicam dedi.. sana yat demedi mi? İlaçları kullanmasaydin dogururdun simdiye dediBenim 32. Haftanın içinde rahim ağzı 2,5 cmdi doktorum herhangi kötü bir şey söylemedi. O kadar moralini bozma derim
Fotoğrafın çözünürlüğün dolayı okuyamadım, zahmet olmazsa yenidem paylaşabilir misiniz?Bir arkadaştan gelen liste bu şekilde, hastanede deneyimledigi eksiklikleri bu şekilde liste yapmış. Belki sizlerinde işine yarayabilr diye paylaşıyorumEki Görüntüle 2898236
Evet eminim, bir sonraki kontrolde en son böyle konuşmuşuz diye tekrarlamıştı hatta. Ben çok yürümüştüm 30-40 dk yürü dinlen dedi sadece, öyle 10-15 bin adım atma dedi (o ara atmıştım)Aaa emin misin 2.5 dediğine? Bana ilac verdi yat sürekli dedi ve haftada bir çağırıyor bakıyor ikidir. Yine cumaya gel bakicam dedi.. sana yat demedi mi? İlaçları kullanmasaydin dogururdun simdiye dedi
Bende öyle tiksindiğim tek şey kuruyemiş gebelikten önce çok yerdim ama gebelikte asla yemek istemiyorum bir ara zorla bademi yedirdim kendime o da kendim kırıp yiyordum en iyisi de oy musKuruyemiş yiyenler hangi kuruyemiş yiyorsunuz ben ceviz yiyorum sadece
Anladim..benim dr mu cok pimpirikli seninki mi cok rahat onu anlamadim ama yine de rahatladim canım çok teşekkür ederim Allah tam vaktinde sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinEvet eminim, bir sonraki kontrolde en son böyle konuşmuşuz diye tekrarlamıştı hatta. Ben çok yürümüştüm 30-40 dk yürü dinlen dedi sadece, öyle 10-15 bin adım atma dedi (o ara atmıştım)
Yine dinlen tabi ki hiç kendini zorlama ama çok da moral bozma derim kendimi ve doktorumu örnek göstererek Tabi ki yanlış yönlendirmek istemem ama o kadar üzülme demek istedim
Kızlar geceleri zor uyuyorum nasıl migdem kursagim yanıyor anlatamam. Sona doğru gidiyoruz diye mi acabakalktım bu saatte soda içiyorum bir kaç saat öncede içmiştim. Progestan yan etkisi mi son dönemdeyiz diyemi migrenin acimasindan yanmasından uyuyamiyirum aynı durumda olan var mı??
Ben oturarak uyuyorum baska turlusu zor oluyor. Mide bulantisi, yanmasi , nefes darligi yatamiyorum uyuyamiyorum hepimiz ayni durumdayiz son zamanlar oldugundan galiba.Yatınca nefes alamamaktan uyuyamıyorum uykusuzluktan bayılıcam az kaldı biri beni boğazlıyor sanki..
Ben kendi doktorumu da pimpirikli bilirim bu arada ama bilemedim inşallah vaktinde sağsalim doğarlar. Ağustos annelerinde okuyordum rahim ağzı çok fazla kısalan kişiler de vardı, tedbirlerle onlar da zamanında doğum yaptılarAnladim..benim dr mu cok pimpirikli seninki mi cok rahat onu anlamadim ama yine de rahatladim canım çok teşekkür ederim Allah tam vaktinde sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Kaju ve antepfıstığı çok yiyordum bir dönem, hem bebek hem de benim kilom önden gidiyordu. Yemeyi bıraktığımdan beri ikimiz de kilosu ortalama gidiyor cevizi severim ama hamilelikte hiç canım istemiyorKuruyemiş yiyenler hangi kuruyemiş yiyorsunuz ben ceviz yiyorum sadece
Çok kilolu olması iyi değil solunum sıkıntısı yaşayabiliyorlar ama tabi dediğim baya bi kilolu oluyor.Çok teşekkürler canim, 32+1 deyiz bugün Çok kilolu olmasını beklemiyorum ama en azından ele avuca sigsin:)
Peki sen yatiyo musunBen kendi doktorumu da pimpirikli bilirim bu arada ama bilemedim inşallah vaktinde sağsalim doğarlar. Ağustos annelerinde okuyordum rahim ağzı çok fazla kısalan kişiler de vardı, tedbirlerle onlar da zamanında doğum yaptılar
Dogum yaptim kizlar cok sukür iyiyiz sirada bekleyen siz güzel anne adaylari saglikla sihhatle yavrularinizi kucaginiza alin insallahKızlar Efenin_Annesi 'ın,eski adıyla ballı lokmanın suyu gelmiş doğuma gitmiş Normalde doktor yarına gün vermiş onu da ana sayfada mesajını gördüm bi nasıl diye bakıyım dedim, ikiz topiğinde yazmış
Maşallah canım gözünüz aydın güle güle büyütün bebeğinizi insallah çok geçmiş olsunDogum yaptim kizlar cok sukür iyiyiz sirada bekleyen siz güzel anne adaylari saglikla sihhatle yavrularinizi kucaginiza alin insallah