- 1 Mart 2018
- 657
- 962
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #24.681
Kızlar sezaryen yeri sızlayan var mı acaba? Çok ağrı vuruyor korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de doğumdan sonra aşı olacağıım inşallah ama hemen değil bebişde ben de biraz toparlanalım bir düzenimiz olsun 40 günden sonraSelam kızlar dün kontrolüm vardı ve güzel geçti. Bebiş 1800 Gr olmuş, yani 10 günde 400 Gr almış, bence fena değil. Boyu da 42 cm Riskli gebe olduğum için bundan sonra her hafta kontrole gideceğim. Henüz doktorumla konuşmadım ama doğum yapar yapmaz hemen aşı olmak istiyorum. En azından 1 hafta içinde!
Aşı olmayanlar, siz ne zaman yaptiracaksiniz?
Allahim tez zamanda en sagliklisindan en hayirlisindan bir bebis nasip etsin sana, olacak hic merak etme, kalbimiz seninle.Allah razı olsun canım, dua almak bana nasıl iyi geliyor anlatamam, hamilelik durumu olsa hemen ilk buraya yazarım
Allaha emanet olun hepiniz, güzel haberlerle yavrular gelsin
bizim senle zamanimiz ayni canim. Yat dinlen bol bol, sikma canini tutucaz insallah icerde bebisleri, guzel dusunelim, yanindayiz!Kızlar haberler kötü. Nst de hiç sancı çıkmadı ama rahim ağzı 1 haftada 32 den 28 mm e düşmüş. Dr yat sürekli dedi, bebek 2100 gr olmuş suyu hareketleri hersey normal ama bir haftada neden bu kadar kısaldı bilmyorum çok kötüyüm. İlaclara devam dedi
Beni sanci tuttugu zaman eski sezeryan yeri de yapar bazen dediler, eger agri surekli ve dinlenmeyle gecmiyorsa mutlaka git dr a canim.Kızlar sezaryen yeri sızlayan var mı acaba? Çok ağrı vuruyor korkuyorum
Allah razı olsunbenimde kalbim Eylül anneleriyle sağlıkla kucağınıza alın bebeklerinizi diye dua ediyorum hepAllahim tez zamanda en sagliklisindan en hayirlisindan bir bebis nasip etsin sana, olacak hic merak etme, kalbimiz seninle.
Üzülme canım bebişin de etkilenir sen üzülünce çok şükür sancın yokmuş bebeğin suyun iyiymiş inşallah daha zamanı var sen dinlen yemene içmene dikkat et gerisi Allah'tanKızlar haberler kötü. Nst de hiç sancı çıkmadı ama rahim ağzı 1 haftada 32 den 28 mm e düşmüş. Dr yat sürekli dedi, bebek 2100 gr olmuş suyu hareketleri hersey normal ama bir haftada neden bu kadar kısaldı bilmyorum çok kötüyüm. İlaclara devam dedi
Rabbim tez vakitte tekrar versin evladını sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallahAllah razı olsun canım, dua almak bana nasıl iyi geliyor anlatamam, hamilelik durumu olsa hemen ilk buraya yazarım
Allaha emanet olun hepiniz, güzel haberlerle yavrular gelsin
Allahin izniyle her bebeğin vakti zamani var korkma yat dinlen annesi sen tedbirlerini al saglikla kavusucaz hepimiz insallahKızlar haberler kötü. Nst de hiç sancı çıkmadı ama rahim ağzı 1 haftada 32 den 28 mm e düşmüş. Dr yat sürekli dedi, bebek 2100 gr olmuş suyu hareketleri hersey normal ama bir haftada neden bu kadar kısaldı bilmyorum çok kötüyüm. İlaclara devam dedi
Canım bol bol dinlen. Stres yapmamaya çalış güzel düşün .. yediğine dinlenmene dikkat et canım İnşallah vaktinde gelecek bebişinKızlar haberler kötü. Nst de hiç sancı çıkmadı ama rahim ağzı 1 haftada 32 den 28 mm e düşmüş. Dr yat sürekli dedi, bebek 2100 gr olmuş suyu hareketleri hersey normal ama bir haftada neden bu kadar kısaldı bilmyorum çok kötüyüm. İlaclara devam dedi
Allah en yakın zamanda çok sağlıklı ve hayırlı bir bebek nasip etsin. Ne zaman yazsan hep dua ediyorum inşallah sen ne zaman hazır olursan güzel bir bebiş gelicek dualarım seninleKızlar... Selam... Hala takipteyim sizi, çok az zamanınız kaldı hayırlısıyla, bu zamanları da güzel geçirin inşallah sağlıkla hayırla kavuşun bebeklerinizi hepinize dua ediyorum
Martta kaybettim kızımı, kaybetmeseydim sizlerle bende yaşardım bu heyecanı, nasibime şükür etmeyi de öğrendim neyse kızlar herşey gönlünüzce olsun...
Söyle ona Bok yesin !!! Konuşmayınca normal insanlara benzediğini söylersen belki bir daha ağzını hayırsız bir şey için açmazBenimde ikizlerim doğduğunda kaynım kızlarımdan biri için bu ne böyle kafası kocaman demişti halbu ki kendileri bütün kardeşler kafaları büyük çünkü babalarının kafası büyüktü ama biz o zaman alttan almış cevap vermemiştik. En son bir kaç ay önce bize geldi 2 hafta kaldı o zaman da niyeyse ben bu kızı bi türlü sevemedim kafası kocaman dedi. Kızımda o kadar sıcak kanlı ki gidip gidip kucağına oturuyor nerden bilsin amcanın içinin bk çukuru olduğunu. Neyse en son bayramda yine bize gelmek istemiş eşime dedim o saygı o hürmet zamanı eskidendi geçti artık o iş. Benim 2 yaşındaki çocuğum için böyle laflar konuşan amcası bile olsa bir daha benim evime ne gelebilir ne de kalabilir. O adamı bir daha evime getirirsen seni de boşarım gider abinin evinde yaşarsın dedim. 12 sene sonra Allah lutfetmiş bana 2 evlat birden vermiş 1 ay yoğun bakımın önünde beklemişim korkuyla acaba kötü haberleri mi gelecek diye 1 gün arayıp yenge bebekler nasıl diye sormamışlar bide utanmadan çocuğuma laf ediyor dengesiz. Hatırlayınca iyice sinirlendim ya
Canım sizin komşu da bok yiyebilir konuşmasını önler belki bir de konuşana kadar aynaya baksın iç kalkmak nasıl olur görsünAh kuzum doğurunca neler neler duyuyorsun. Yakın uzak demeden herkes bir şey söylüyor esmer ve zayıf diye kv nin bir komşusu bebeğin örtüsünü kaldırıp bir hışım indirip ay ne çirkin içim kalktı bile dedi.
O adamın zihinsel problemi var herhalde, zekasız. Tepki göstermekle iyi yapmışsınız.Benimde ikizlerim doğduğunda kaynım kızlarımdan biri için bu ne böyle kafası kocaman demişti halbu ki kendileri bütün kardeşler kafaları büyük çünkü babalarının kafası büyüktü ama biz o zaman alttan almış cevap vermemiştik. En son bir kaç ay önce bize geldi 2 hafta kaldı o zaman da niyeyse ben bu kızı bi türlü sevemedim kafası kocaman dedi. Kızımda o kadar sıcak kanlı ki gidip gidip kucağına oturuyor nerden bilsin amcanın içinin bk çukuru olduğunu. Neyse en son bayramda yine bize gelmek istemiş eşime dedim o saygı o hürmet zamanı eskidendi geçti artık o iş. Benim 2 yaşındaki çocuğum için böyle laflar konuşan amcası bile olsa bir daha benim evime ne gelebilir ne de kalabilir. O adamı bir daha evime getirirsen seni de boşarım gider abinin evinde yaşarsın dedim. 12 sene sonra Allah lutfetmiş bana 2 evlat birden vermiş 1 ay yoğun bakımın önünde beklemişim korkuyla acaba kötü haberleri mi gelecek diye 1 gün arayıp yenge bebekler nasıl diye sormamışlar bide utanmadan çocuğuma laf ediyor dengesiz. Hatırlayınca iyice sinirlendim ya
Yırtılma felan olmasın da. Bebek hareketleri iyi şuan dinlendim geçiyor arada ağrı oluyorBeni sanci tuttugu zaman eski sezeryan yeri de yapar bazen dediler, eger agri surekli ve dinlenmeyle gecmiyorsa mutlaka git dr a canim.
Canım canını sıkma bol bol yat dinlen stres yapma İyi olacak isallah herşeyKızlar haberler kötü. Nst de hiç sancı çıkmadı ama rahim ağzı 1 haftada 32 den 28 mm e düşmüş. Dr yat sürekli dedi, bebek 2100 gr olmuş suyu hareketleri hersey normal ama bir haftada neden bu kadar kısaldı bilmyorum çok kötüyüm. İlaclara devam dedi
Sagol canm inşallahÇok teşekkür ederim benim bebiş en son dönmemişti ama inşallah dönmüştür artık ya baskı iyice arttı zaten. Kendimi yormayaya çalışıyorum aman bir sakatlık çıkmasın diye. Inşallah senin bebiste biraz daha durur annesi, vaktinde sağlıkla gelsin
Ben8mde öyle canm zaten ayakları muhtemel m8deme dayandı nasıl eksiyor midem anlatamam gavisgonla idare etmeye çalışıyorumKızlar geceleri zor uyuyorum nasıl migdem kursagim yanıyor anlatamam. Sona doğru gidiyoruz diye mi acabakalktım bu saatte soda içiyorum bir kaç saat öncede içmiştim. Progestan yan etkisi mi son dönemdeyiz diyemi migrenin acimasindan yanmasından uyuyamiyirum aynı durumda olan var mı??