- 20 Eylül 2020
- 1.052
- 1.783
- 63
- 34
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
İki yerde aynı yazan oraya da yazıyor buraya da daha çok bilgi sahibi oluyoruz böylelikleHareketlenmiş buralarben de diyordum Aralık ayındakiler nerede yeni yıl yeni yıl hepimize uğurlu gelsin bol hgcli değerler ile bu arada iki tane mi Aralık topigi oldu birleştirsek mi
Bende tüp bebek yaptırıyorum şimdi. İnşallah tutunur kalır. Doktor hafif oldugu için sorun olmaz dedi ama belli de olmz.Bana da öyle dediler ve de rahim dar dediler histereskopi sırasında yanlara doğru açıcaz biraz dedi doktorum bakalım nasıl olacak heyecanla bekliyorum benim tüpler de yukarıya doğru asılı olduğu için döllenme şansı da düşüyormuş o yüzden tüp bebek yaptıracam mecburent rahim düşük riskini arttırıyor diye duydum
Yaz o zaman bana da bir 5.gun
Bende adet olmayı bekliyorum transfer için gidip konuşucaz nasıl ilerleme olacak nasıl olacak acabaKızlar aramızda transfer olup bekleyen var mı yoksa hepimiz transferi mi bekliyoruz. Benim bat tarihim 26 sı 2. gün doktor görüşmesine gideceğim transfer tarihini o zaman belirleriz galiba
Hepimiz beklemede ve transfer e hazırlık daKızlar aramızda transfer olup bekleyen var mı yoksa hepimiz transferi mi bekliyoruz. Benim bat tarihim 26 sı 2. gün doktor görüşmesine gideceğim transfer tarihini o zaman belirleriz
Her ay hemen gelen adet tarihi bu ay gelmemekte ısrar ediyor bende durumlar sizde de aynıdır. Gelse de artık gitsek doktorlarımıza yaBende adet olmayı bekliyorum transfer için gidip konuşucaz nasıl ilerleme olacak nasıl olacak acaba
Her ay hemen gelen adet tarihi bu ay gelmemekte ısrar ediyor bende durumlar sizde de aynıdır. Gelse de artık gitsek doktorlarımıza ya
Aynen öyle valla normalde istemeyiz adet olalım ama şimdi dört gözle bekliyoruz da yokHer ay hemen gelen adet tarihi bu ay gelmemekte ısrar ediyor bende durumlar sizde de aynıdır. Gelse de artık gitsek doktorlarımıza ya
Pozitif insanlarlar olunca negatiflik de gidiyor neşe hayat kaynağı sonuçta ne olursa olsunOlsun ilaçlardan temizlensin güzelce.
Sonra yeniden ilac yükleniyoruz iyice toplasın kendini
Stres ve negatif hersey yasakIron Butterfly dimi sayın yoneticim
Ben de her ay 28 inde oluyorum ay kac çekerse ceksin değişmiyor ama stresten bu ay bakalım ne zaman olacağımKızlar aramızda transfer olup bekleyen var mı yoksa hepimiz transferi mi bekliyoruz. Benim bat tarihim 26 sı 2. gün doktor görüşmesine gideceğim transfer tarihini o zaman belirleriz galiba
Ben de her ay 28 inde oluyorum ay kac çekerse ceksin değişmiyor ama stresten bu ay bakalım ne zaman olacağımçoğu transfer tarihini bekliyor dondurulmuş olacak gibi hissettim grup için. Kolay adet olmak icin bol spor yapalım adaçayı falan içelim bari
HosgeldinMerhaba . Benim transfer Ocak ayında olacak büyük ihtimalle ama buradan devam etmek istedim. Yaş 30 1. Deneme
HoşbuldumHosgeldin
Bizimde öyle devam ediyor zaten Ekim Aralık ocak şubat beraber yürürüz merak etme
Ama doğum larda olmayalım nolur çeyrek oldu 1150HoşbuldumYolda yalnız yürümemek insana güç veriyor inşallah hamilelik dönemlerimizde de böyle devam ederiz
Benim hiç bir işlem yapılmadı 1.ci gün 1.ci kalite 2 tane embriyo m dondurulduDondurulmuş transfer bekleyen arkadaşlar embriyolarınıza genetik testi yapıldı mı kaç tane dondurulmuş embriyonuz var kaçıncı gün embriyosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?