- 25 Aralık 2016
- 2.026
- 3.691
- 133
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
Evet hepimize ayni şey deniyor çünkü yeniden ilaçlara başlıcaz rahmin arinmasi lazım eski ilaçlardanRahim dinlendirme verdi mi doktor size de ? 2.adetini bekleyelim dedi bana ilki oldu 2.si olmadığı için tedaviye başlayamıyoruz. Normmal mi bu?
Tamam rahim arınması çok güzel. Fakat gecikme normal mi ? Yani ilki sorunsuz olurken 2. Adet niye gecikir ki?Evet hepimize ayni şey deniyor çünkü yeniden ilaçlara başlıcaz rahmin arinmasi lazım eski ilaçlardan
.
Evet evet normal kac gun bekledik vala 40 günü buldu benimTamam rahim arınması çok güzel. Fakat gecikme normal mi ? Yani ilki sorunsuz olurken 2. Adet niye gecikir ki?
Bende de t rahim varmış. Ama hafif T sorun olmaz diye düşünüyorum dedi. Hafif T rahim ile gebe kalan var mı ?Yaş 25 canım 2.deneme ama ben ocak ayında tüp bebek yaptıracam şu an beklemedeyim regl bitince histereskopi yaptıracam onu bekliyorum
Benimde tedavi zamaninda adetim 10 gun gecikti doktoru arayip onun izniyke tarlusal ictim öyle geldigebelik olmadığından emin olduktansonraMerhaba, benimd eilk denemem olacak. Doktor 2. adeti gör 3. günü gel dedi fakat 2. adetim 5 gün geçti gelmiyor Gebelik testi de negatif. ilk adetim nnormal zamanında oldu ama 2. adet için Normal mi gecikmesi ?
Anladım. Peki transferiniz oldu mu ?Benimde tedavi zamaninda adetim 10 gun gecikti doktoru arayip onun izniyke tarlusal ictim öyle geldigebelik olmadığından emin olduktansonra
Canim ben eylülde tedaviye başladım histereskopi yaparız ve rahimde dinlenmis olur dedi ekimde histereskopi yaptık işte kasim adetliyke donmuş tedavisine başladık yani normalde ragl düZensizliği var mi sende istersendoktorunu ara sor kanda gebelik testi yap negatif çıkarsa doktorunda okeylerse tarlusal baslayabilirsin ben anca ilacla âdet oldumtedaviye başladığımızdaRahim dinlendirme verdi mi doktor size de ? 2.adetini bekleyelim dedi bana ilki oldu 2.si olmadığı için tedaviye başlayamıyoruz. Normmal mi bu?
İnşallah bakıyordur çok bir bilgi sahibi değilim tahmini söyledim ama bakar belkiAyy insallah bakaym canım ona hemen histerrskopi yapıyoda tüp baglama falan da yapıyodur heralde
Merhaba hoşgeldiniz aramızamerhabaa kısmetse bende aralık ayında transfer olmayı niyetliyorum. Yaşım 24. 3.denemem, ilk ikisi kimyasal olmuştu. Dondurulmuş 5 ve 6.gün embriyosu transferi yapılacak
Tabiki merhaba sizde hoşgeldinizBeni de ekler misiniz kızlar? 27 yaş. 5. gün embriyosu Aralık transferi bekliyoruz
Ben gebelik testi yaptırdım kanda negatif. Normalde pco var ama adet düzensizliği yapmıyor bende. Bende 15 Ekim'de yumurta toplama yaptırdım. 2 adet görmek istedi doktor. Şu an 5. Günüm geçiyo. 3-4 gün daha bekleyelim dedi. Sonrasında ilaç verecek o zamanCanim ben eylülde tedaviye başladım histereskopi yaparız ve rahimde dinlenmis olur dedi ekimde histereskopi yaptık işte kasim adetliyke donmuş tedavisine başladık yani normalde ragl düZensizliği var mi sende istersendoktorunu ara sor kanda gebelik testi yap negatif çıkarsa doktorunda okeylerse tarlusal baslayabilirsin ben anca ilacla âdet oldumtedaviye başladığımızda
Iron Butterfly sayın yoneticim
Opecert nacwes efsunn210102 sevgili topik ağkadaşlavım gormemi istediğiniz mesajlara beni etiketler misiniz
Neden çünkünüm finaller başladı ders çalışıyorum bir süre sonra bakmayinca topige bildirim düşmüyor ya ondan rica ediyorum.
Pozitif insanlarla iyi kurum ve guvenilen hekimlerle güzel tedavi süreçleriyle devam ederiz inşallah
Amin kuzum inşallahAllah'ım kimseyi zorda koymasın yardımcın olsun inşallah
Bana da öyle dediler ve de rahim dar dediler histereskopi sırasında yanlara doğru açıcaz biraz dedi doktorum bakalım nasıl olacak heyecanla bekliyorum benim tüpler de yukarıya doğru asılı olduğu için döllenme şansı da düşüyormuş o yüzden tüp bebek yaptıracam mecburenBende de t rahim varmış. Ama hafif T sorun olmaz diye düşünüyorum dedi. Hafif T rahim ile gebe kalan var mı ?
Allah zihin açıkığıııııııııııııııııııııı versinnnIron Butterfly sayın yoneticim
Opecert nacwes efsunn210102 sevgili topik ağkadaşlavım gormemi istediğiniz mesajlara beni etiketler misiniz
Neden çünkünüm finaller başladı ders çalışıyorum bir süre sonra bakmayinca topige bildirim düşmüyor ya ondan rica ediyorum.
Pozitif insanlarla iyi kurum ve guvenilen hekimlerle güzel tedavi süreçleriyle devam ederiz inşallah
31 de yaşı 2022 ye geldik
Çok enerjiksin vuhuuuuuu31 de yaşı 2022 ye geldik2.deneme olacuuukk
HosgeldiiiinMerhaba kızlar beni de aranıza alır mısınız yaşım 33 bu 2. denemem olacak. Bir aksilik çıkmazsa Aralık ayında dondurulmuş 5. gün embriyosu transfer edilecek
Hoşgeldin tabikisiMerhaba kızlar beni de aranıza alır mısınız yaşım 33 bu 2. denemem olacak. Bir aksilik çıkmazsa Aralık ayında dondurulmuş 5. gün embriyosu transfer edilecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?