2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Tamam rahim arınması çok güzel. Fakat gecikme normal mi ? Yani ilki sorunsuz olurken 2. Adet niye gecikir ki?
Evet evet normal kac gun bekledik vala 40 günü buldu benim

Ne kadar hızlı toparlanırsa o zaman adet oluyor tamamen yapıya bağlı herkesde değişir

İlki hemen oluyor ilaçlardan dolayi ikincisi doğal süreçe geçiş

Merhaba, benimd eilk denemem olacak. Doktor 2. adeti gör 3. günü gel dedi fakat 2. adetim 5 gün geçti gelmiyor Gebelik testi de negatif. ilk adetim nnormal zamanında oldu ama 2. adet için Normal mi gecikmesi ?
Benimde tedavi zamaninda adetim 10 gun gecikti doktoru arayip onun izniyke tarlusal ictim öyle geldigebelik olmadığından emin olduktansonra

Rahim dinlendirme verdi mi doktor size de ? 2.adetini bekleyelim dedi bana ilki oldu 2.si olmadığı için tedaviye başlayamıyoruz. Normmal mi bu?
Canim ben eylülde tedaviye başladım histereskopi yaparız ve rahimde dinlenmis olur dedi ekimde histereskopi yaptık işte kasim adetliyke donmuş tedavisine başladık yani normalde ragl düZensizliği var mi sende istersendoktorunu ara sor kanda gebelik testi yap negatif çıkarsa doktorunda okeylerse tarlusal baslayabilirsin ben anca ilacla âdet oldumtedaviye başladığımızda

Ayy insallah bakaym canım ona hemen histerrskopi yapıyoda tüp baglama falan da yapıyodur heralde
İnşallah bakıyordur çok bir bilgi sahibi değilim tahmini söyledim ama bakar belki
merhabaa kısmetse bende aralık ayında transfer olmayı niyetliyorum. Yaşım 24. 3.denemem, ilk ikisi kimyasal olmuştu. Dondurulmuş 5 ve 6.gün embriyosu transferi yapılacak
Merhaba hoşgeldiniz aramıza
Beni de ekler misiniz kızlar? 27 yaş. 5. gün embriyosu Aralık transferi bekliyoruz
Tabiki merhaba sizde hoşgeldiniz

Ben gebelik testi yaptırdım kanda negatif. Normalde pco var ama adet düzensizliği yapmıyor bende. Bende 15 Ekim'de yumurta toplama yaptırdım. 2 adet görmek istedi doktor. Şu an 5. Günüm geçiyo. 3-4 gün daha bekleyelim dedi. Sonrasında ilaç verecek o zaman

Iron Butterfly sayın yoneticim

Opecert nacwes efsunn210102 sevgili topik ağkadaşlavım gormemi istediğiniz mesajlara beni etiketler misiniz

Neden çünkünüm finaller başladı ders çalışıyorum bir süre sonra bakmayinca topige bildirim düşmüyor ya ondan rica ediyorum.

Pozitif insanlarla iyi kurum ve guvenilen hekimlerle güzel tedavi süreçleriyle devam ederiz inşallah

Bende de t rahim varmış. Ama hafif T sorun olmaz diye düşünüyorum dedi. Hafif T rahim ile gebe kalan var mı ?
Bana da öyle dediler ve de rahim dar dediler histereskopi sırasında yanlara doğru açıcaz biraz dedi doktorum bakalım nasıl olacak heyecanla bekliyorum benim tüpler de yukarıya doğru asılı olduğu için döllenme şansı da düşüyormuş o yüzden tüp bebek yaptıracam mecburen t rahim düşük riskini arttırıyor diye duydum

Allah zihin açıkığıııııııııııııııııııııı versinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…