2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Kızlar 6 Aralık 2 sonucum var bakarmısınız nasıl sizce

Eklentiler

• Screenshot_2021-12-08-00-04-00-36_cee269abbfc445f364526a3e93e23047.jpg
    58,1 KB · Görüntüleme: 66
Umarım hepimiz pozitifleri devamını getiririz ve Allah’ın izniyle kucaklarımıza alırız bebişlerimizi cnm Benim dondurulmuş 5. Gün çift embriyoydu cnm

Kızlar selam ptesi günü negatifn üzerine 2. adetimi oldum 5 gün erken geldi sabah işten öglen acile kaldırıldım böyle bir ağrı ben yaşamadım bu yaşıma kadar ave siyah siyah parça parça geldi ailcde kadın dogm doktoru megersem riskli gebelik doktoruymş gebe olup kanaması olanlara bakıyormş ben beklerken bir kadın girdi ağlayarak 5+4 gunluk düşük yapıyordu orda yanımda bekleyen 8 haftalık hamile kadın kalp atışlarını gördükten bir kaç gun sonra kanaması başlamış oda korkuyordu o an Allahın gücüne gitmesin ama en azından negatifi gördüm diye şükrettim.Demem o ki bu sürec o kadar zor ve meşakatli ki sadece hamile kalmak değil kaldıktan sonra saglıklı ilerlemesi kucagınıza alana kadar uzun bir sürec o yüzden nolur stres yapmayalım stres üzüntü inanın cook etkiliyor olmuyorsa da var bir sbeebi demek gerekiyor zamanını bekliyor hepsi .

Canım beni nasıl oldun ? sen trrdaviye adetle yeni mi başlayacaktın opu icin yoksa transfer mi opu icinse değerler normal başlarsın transfer icinde progesteron normal değerde transfer de ederler diye düşünüyorum
Transfer için abla dün bende hastanelik oldum adetim devam ediyor sol kasık bölgem öyle ağrıyordu ki anlatamam korktum apandis falan olmasın diye ağrıdan karnımı yumrukladım resmen ama banamısın demedi hastaneye gittim kan aldılar ultrason çektiler hiç birşey yok o ağrıyı çekip eve geri geldim ilaçda vermediler tedavin iptal olur diye

Canım histereskopiden sonra ilk adette benimde kanamam çok olmuştu ve diğer adetlerime göre daha agrılıydı normalde hiç agrı kesici içmam ama o zamam içmiştim. Ama adet bittikten sonra çok rahatlamıştım o şiş hissi felam gitmişti

Benimde ilk adetim aynen ama nasıl korktum anlatamam normal ağrım olsa sıcak su torbası koyar birazda masaj yapardım geçerdi kıvrım kıvrım kıvrandım resmen yatak içinde dayanamayıp gittim hastaneye herşeyim temiz çıktı crp çok az yüksek çıktı doktor belki bir ihtimal ondan kaynaklanmış olabilir dedi 1 de hastaneye gittim.6da eve geldim

Eklentiler

• IMG-20211207-WA0023.jpeg
    61,9 KB · Görüntüleme: 46
Listeye nasil bakiliyo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…