- 14 Şubat 2021
- 8.425
- 22.490
- 298
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #1.521
Yaşınız
28Yaşınız
Kaçıncı denemeniz
Embriyo günü transfer tarihlerinizi yazarmısınız rica etsem
Teşekkür ederim hemen ekliyorum28
İlk deneme tek embriyo dondurulmus
1 aralıkta oldu transferim
TeşekkrlerTeşekkür ederim hemen ekliyorum
Umarım hepimiz pozitifleri devamını getiririz ve Allah’ın izniyle kucaklarımıza alırız bebişlerimizi cnmAyyy var olmaz mııı sağlıcakla gelsin bebikkk inşaAllahhbenmde dondurulmus tek embriyo 5. Gün embriyosu. 1 aralıkta transfer oldum bugün 6. Gündeyim. 2 gündür kasık ağrısı batması biraz bel ağrısı ve bugün baslayan cok fazla gaz birikmesi var karnımda sisti gazdan sen tek embriyoyla mı bu sonucu aldın 2 tane mi var
Ballarım hep benimle olur umarım cnmBal gibi bebiş duruyor ordamaşallah canım ay çok mutlu oldum tebrik ederim canım
Amiiin inşaAllah sağlıcaklaUmarım hepimiz pozitifleri devamını getiririz ve Allah’ın izniyle kucaklarımıza alırız bebişlerimizi cnmBenim dondurulmuş 5. Gün çift embriyoydu cnm
transfer nasıl yapılıyor çok acıtıyor muİnanırım benim ilk transferimde hemşirenin eli çok sertti ve sürekli beze oluşmuştu ikinci transferde de şansıma başka hemşire daha iyiydi beze oluşsa da ilki kadar morarip kötüleşmemişti
Opudan sonra bana hiç ilaç verilmedi sadece bi parol içersin ağrın olursa dendiBende opu dan sonra kullandım ama hiç yan etkisini görmedim
Canım beni nasıl oldun ? sen trrdaviye adetle yeni mi başlayacaktın opu icin yoksa transfer mi opu icinse değerler normal başlarsın transfer icinde progesteron normal değerde transfer de ederler diye düşünüyorumKızlar 6 Aralık 2 sonucum var bakarmısınız nasıl sizce
Geçmiş olsun canım dualarım seninle yavrun sımsıkı sarılsın bırakmasın seni inşallahKızlar hastanedeyim düşük riskim var yatis yapıldı dua edin nolur
Transfer için abla dün bende hastanelik oldumCanım beni nasıl oldun ? sen trrdaviye adetle yeni mi başlayacaktın opu icin yoksa transfer mi opu icinse değerler normal başlarsın transfer icinde progesteron normal değerde transfer de ederler diye düşünüyorum
Canım histereskopiden sonra ilk adette benimde kanamam çok olmuştu ve diğer adetlerime göre daha agrılıydı normalde hiç agrı kesici içmam ama o zamam içmiştim. Ama adet bittikten sonra çok rahatlamıştım o şiş hissi felam gitmiştiTransfer için abla dün bende hastanelik oldumadetim devam ediyor sol kasık bölgem öyle ağrıyordu ki anlatamam korktum apandis falan olmasın diye ağrıdan karnımı yumrukladım resmen ama banamısın demedi hastaneye gittim kan aldılar ultrason çektiler hiç birşey yok o ağrıyı çekip eve geri geldim ilaçda vermediler tedavin iptal olur diye
Benimde ilk adetim aynen ama nasıl korktum anlatamam normal ağrım olsa sıcak su torbası koyar birazda masaj yapardım geçerdi kıvrım kıvrım kıvrandım resmen yatak içinde dayanamayıp gittim hastaneye herşeyim temiz çıktı crp çok az yüksek çıktı doktor belki bir ihtimal ondan kaynaklanmış olabilir dedi 1 de hastaneye gittim.6da eve geldimCanım histereskopiden sonra ilk adette benimde kanamam çok olmuştu ve diğer adetlerime göre daha agrılıydı normalde hiç agrı kesici içmam ama o zamam içmiştim. Ama adet bittikten sonra çok rahatlamıştım o şiş hissi felam gitmişti
Listeye nasil bakiliyo?
HAYDE HAYIRLISI OLSUN DİYELİM
Merhaba hanımlar gelin birlikte bu süreci takip edelim hakkımızda hayırlısı olsun
YAŞ 25
DENEME 1.Cİ
EMBRİYO 2.Cİ GÜN
TRANSFER -
SONUÇ -
BÖYLE YAZIP BENİ ETİKETLERMİSİNİZ???
@efsunn210102@Selin n @Loya-Kiana biz Kasım topiğin'de tanıştık yolumuz Aralık ayında da birlikte ilerlemeye devam ediyor
Bismillahirrahmanirrahim
İsim yaş deneme embriyo transfer sonuç
@Demiripek 43 3.cü deneme 5.ci gün 7 ARALIK I istanbul88 31 1.ci deneme 6.cı gün @nacwes 33 2.ci deneme 3.cü gün @akyaa 34 3.cü deneme 9 aralık @Loya-Kiana 31 2.ci deneme 5.ci gün Opecert 32 2.ci deneme 5.ci gün Ilayumut 30 7.ci deneme 5.ci gün 26 kasım @Gldmergn 24 3.cü deneme 5ve6.cı gün @gulcehanim 27 1.ci deneme 5.ci gün H hasretim0601 33 2.ci deneme 5.ci gün
@Saturnyildizi 32 3.cü deneme 2 yada 5.ci gün
@FlyingHummingbird 31 2.ci deneme 5.ci gün Iron Butterfly 25 1.ci deneme 2.ci Gün @Mucizelereinanin55 29 3.cü deneme @Efolis 31 3.cü deneme @lightbrown 30 1.ci deneme @Hayat su 25 2.ci deneme @Tesnim1989 32 6.ci deneme @hukukkusu 32 1.ci deneme @Maydonozhanim 27 3.cü deneme @Selin n 26 1.ci deneme
@efsunn210102 25 1.ci deneme 3.cü gün @Aylis16 23 1.ci deneme 5.ci gün @Zeynepkur 38 3.Cü deneme 5.Cİ gün 3 Aralık @Gulen yuzum 37 4.CÜ deneme 5.ci gün 25 kasım sonuç bekliyor @Aslanb 28 1. Cİ dENEME 5.Cİ GÜN @halleycik 30 1.Cİ DENEME @kedicique @karyelimmm 24 1.Cİ DENEME 5.Cİ GÜN @leyladanvazgecme 44 3.CÜ GÜN @Verayinrengi 24 2.Cİ DENEME 5.Cİ GÜN
@arzuerkan 37 3.CÜ DENEME @Brccck 34 3.CÜ DENEME 5.Cİ GÜN @Papatyamm1216 1216 29 5.Cİ GÜN 9 ARALIK @Canaann34 24 3.CÜ DENEME 1 ARALIK SONUÇ BEKEMEDE @Alpendam 34 1.Cİ DENEME @akrepprof 43 2.Cİ DENEME M miracle070210 5.Cİ GÜN 2 ARALIK SONUÇ BEKLİYOR @Dorukkubra 2.Cİ DENEME 20 ARALK @Hemselif 32 2.Cİ DENEME 3.CÜ GÜN @Minikbirmucizemeselesi 1.Cİ DENEMe 3.CÜ GÜN
@lezard 38 1.Cİ DENEMe @Delidolu30 3.CÜ GÜN @Amanita @Hayalperestttttttt 5.Cİ GÜN 2 ARALık SONUÇ BEKLİYOR @betulkara 21 11.Cİ DENEME M mucizelervar SONUÇ BEKLİYOR @persona06 25 1.Cİ DENEME 5.Cİ GÜN 2 ARALIK SONuÇ BEKLİYOR M mira9693 28 1.Cİ DENEME 5.Cİ GÜN 1 ARALIK SONUÇ BEKLİYOR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?