- 25 Kasım 2021
- 521
- 832
- 18
- 26
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #1.481
Yaaa gitmeIron Butterfly canım beni listeden silebilirsin doktor 3.adette koyacağız dedi subatgibi yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa gitmeIron Butterfly canım beni listeden silebilirsin doktor 3.adette koyacağız dedi subatgibi yani
Evet kuzum önceki rahim filminde darlıktan şüphelendi doktor gerçekten de öyleymiş sağa ve sola doğru kazıdı rahmi genişletti yani tekrar yapışmasın diye de spiral taktı bir ay kalacak dedi adetliyken gidecem çıkaracak sonra tekrar rahim filmi çekecek en az iki adet geçsin dedi tüp bebek için de ya ocak ta ya da şubatta tedaviye başlıcaz tabi sperm dna hasarı düzeldiyse bide o belamız var bende bide pko varHistereskopiden sonra mı spiral takıldı rahim filmide acımaz bence hemen çekilir. Benim bile gidip rahim filmi çektiresim var histereskopiden sonra rahim ne durumda acaba diye
Cnmm Allah yardımcın olsun dualarımız sizinleKızlar hastanedeyim düşük riskim var yatis yapıldı dua edin nolur
Allah yardımcın olsun canım dualarımı seninleKızlar hastanedeyim düşük riskim var yatis yapıldı dua edin nolur
Ayy vaaar tabiii maşallahKızlar silik bir çizgi var mı yoksa ben mi öyle görmek istiyorum
Dualarımız seninle canım
Canım benim dualarım seninle korkma
Yaaaaa hayır olamaz Allah'ım korusun mucize olsun olmasın öyle birşey
Dualarım seninle Allahın izniyle mutlu şekilde ayrıl hastaneden çok küçükler ama çok güçlüler buna inan bol bol dua edelim
Cnmm Allah yardımcın olsun dualarımız sizinle
Allah Razı olsun kızlar dualarinizi eksik etmeyin lütfen bu def yarım kalmasın rabbim yarım bırakmasın budefaAllah yardımcın olsun canım dualarımı seninle
Var hayırlı olsun sag salim kucağına almak nasip olur inşallah canımKızlar silik bir çizgi var mı yoksa ben mi öyle görmek istiyorum
Canım benden polip alındığında doktor rahmin şeklinide biraz düzellttim dedi, eylül ayında oldum 3. Adette trasfere başlıcaz dedi. Bence rahim iyileşsin diye hemen transfere başlamıyolar sanada o yüzden 2 ay bekleyelim demiş canımEvet kuzum önceki rahim filminde darlıktan şüphelendi doktor gerçekten de öyleymiş sağa ve sola doğru kazıdı rahmi genişletti yani tekrar yapışmasın diye de spiral taktı bir ay kalacak dedi adetliyken gidecem çıkaracak sonra tekrar rahim filmi çekecek en az iki adet geçsin dedi tüp bebek için de ya ocak ta ya da şubatta tedaviye başlıcaz tabi sperm dna hasarı düzeldiyse bide o belamız var bende bide pko var
Gız neden sileyim kal bizlerle sunar olmasın başka zaman olsun ne olacak sankiIron Butterfly canım beni listeden silebilirsin doktor 3.adette koyacağız dedi subatgibi yani
Bence de var hadi hayırlısı olur inşallahKızlar silik bir çizgi var mı yoksa ben mi öyle görmek istiyorum
AY ne oldu canım dualarım seninle .Kızlar hastanedeyim düşük riskim var yatis yapıldı dua edin nolur
Baya gözüküyor canım çatlatma iğnesi yapmışmıydın ?Kızlar silik bir çizgi var mı yoksa ben mi öyle görmek istiyorum
Yok cnm donmuş transfer çatlatma iğnesi olmadım ben.Baya gözüküyor canım çatlatma iğnesi yapmışmıydın ?
Ayy vaaar tabiii maşallah
Amin cnmm Çok korkuyorum bir şey olacak diyeVar hayırlı olsun sag salim kucağına almak nasip olur inşallah canım
AYyyyyy çok heyecanlı yaYok cnm donmuş transfer çatlatma iğnesi olmadım ben.
ay yok korkarım ben daha 5. Gün test günüme daha 1 hafta varAYyyyyy çok heyecanlı ya
Hemen gitsene acile yaptır var gııız doğum yaklaşmış
Amin insallah canımİnşallah sana sımsıkı tutunurlar topiğimizin ikinci annesi de sen olursun
Var canımKızlar silik bir çizgi var mı yoksa ben mi öyle görmek istiyorum