• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Histereskopiden sonra mı spiral takıldı 🙄 rahim filmide acımaz bence hemen çekilir. Benim bile gidip rahim filmi çektiresim var histereskopiden sonra rahim ne durumda acaba diye 😬
Evet kuzum önceki rahim filminde darlıktan şüphelendi doktor gerçekten de öyleymiş sağa ve sola doğru kazıdı rahmi genişletti yani tekrar yapışmasın diye de spiral taktı bir ay kalacak dedi adetliyken gidecem çıkaracak sonra tekrar rahim filmi çekecek en az iki adet geçsin dedi tüp bebek için de ya ocak ta ya da şubatta tedaviye başlıcaz tabi sperm dna hasarı düzeldiyse bide o belamız var 😂bende bide pko var

Kızlar silik bir çizgi var mı yoksa ben mi öyle görmek istiyorum🥺

Eklentiler

• 7DCB5AE6-F8E0-4822-A636-23040BF105C7.jpeg
    7DCB5AE6-F8E0-4822-A636-23040BF105C7.jpeg
    138,2 KB · Görüntüleme: 71
Dualarımız seninle canım🤲🏻

Canım benim dualarım seninle korkma 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Yaaaaa hayır olamaz Allah'ım korusun mucize olsun olmasın öyle birşey 😥😥😥

Dualarım seninle Allahın izniyle mutlu şekilde ayrıl hastaneden çok küçükler ama çok güçlüler buna inan bol bol dua edelim 🤲 ☹️💜

Cnmm Allah yardımcın olsun dualarımız sizinle 🤲🏻

Allah yardımcın olsun canım dualarımı seninle 🤲
Allah Razı olsun kızlar dualarinizi eksik etmeyin lütfen 😔😔bu def yarım kalmasın rabbim yarım bırakmasın budefa 😔

Evet kuzum önceki rahim filminde darlıktan şüphelendi doktor gerçekten de öyleymiş sağa ve sola doğru kazıdı rahmi genişletti yani tekrar yapışmasın diye de spiral taktı bir ay kalacak dedi adetliyken gidecem çıkaracak sonra tekrar rahim filmi çekecek en az iki adet geçsin dedi tüp bebek için de ya ocak ta ya da şubatta tedaviye başlıcaz tabi sperm dna hasarı düzeldiyse bide o belamız var 😂bende bide pko var
Canım benden polip alındığında doktor rahmin şeklinide biraz düzellttim dedi, eylül ayında oldum 3. Adette trasfere başlıcaz dedi. Bence rahim iyileşsin diye hemen transfere başlamıyolar sanada o yüzden 2 ay bekleyelim demiş canım 😍

Back