• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Canım seninle aynı gün transferin baya çizgi çıkmış sabah yapsaydın daha net çıkardı nasıl belirtilerin oldu acaba
Cnm valla bende diğer negatif olan belirtilerim vardı. O yüzdn 2 gün önce çok ağladım hatta. Adet belirtileri var bir de sürekli gaz birikmesi afedersin gaz çıkarma 🙄 başka sa bir sey yok

Canım benden polip alındığında doktor rahmin şeklinide biraz düzellttim dedi, eylül ayında oldum 3. Adette trasfere başlıcaz dedi. Bence rahim iyileşsin diye hemen transfere başlamıyolar sanada o yüzden 2 ay bekleyelim demiş canım 😍
Evet kuzum hayırlısı bakalım heyecanla bekliyoruz o günleri 😇

Kızlar silik bir çizgi var mı yoksa ben mi öyle görmek istiyorum🥺
Ayyy var olmaz mııı sağlıcakla gelsin bebikkk inşaAllahh 😍😍 benmde dondurulmus tek embriyo 5. Gün embriyosu. 1 aralıkta transfer oldum bugün 6. Gündeyim. 2 gündür kasık ağrısı batması biraz bel ağrısı ve bugün baslayan cok fazla gaz birikmesi var karnımda sisti gazdan sen tek embriyoyla mı bu sonucu aldın 2 tane mi var🙈

Doktor görüşmeye çağırdı.Tutmaması için hiçbir sebep yoktu,dedi.Zaten embriyolar 5 sene öncesinin embriyoları 5.gün 5aa kalite.ilk deneme tek embriyo ile pozitif oldu.ikinci transfer pozitif olur diye düşündük,hatta o yüzden iki embriyo istemedim tek koyalım istedim.doktor bu sefer iki koyabiliriz yasindan dolayi demisti🙈bu sefer de ben istedim iki Allah nasip etmedi.
Herşeyin hayırlısı demekki vakti zamanı şu zamanmış inşallah hep birlikte güzel haberler veririz bizde 🤲🏻🤲🏻🐦

Ayyy var olmaz mııı sağlıcakla gelsin bebikkk inşaAllahh 😍😍 benmde dondurulmus tek embriyo 5. Gün embriyosu. 1 aralıkta transfer oldum bugün 6. Gündeyim. 2 gündür kasık ağrısı batması biraz bel ağrısı ve bugün baslayan cok fazla gaz birikmesi var karnımda sisti gazdan sen tek embriyoyla mı bu sonucu aldın 2 tane mi var🙈
Hoşgeldiniz listeye eklenmek istermisiniz🤗

Back