• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Ben sormuştum neden diye iğneli bir işlem enfeksiyon kapmaman için demişti canım
Opudan sonra bana antibiyotik vermişti enfeksiyon kapmaman için demişti. Bir de bol suyla içeceksin en az yarım saat dik oturacaksın demişti üstüne bir de eczacı da tembihleyince ilaçtan çok korkmuştum bir de ben mart ayında safra kesemi aldırdım enzimlemem sizlere göre daha yavaş diye çok korkmuştum.5 gün iç dedi 3 gün içtim bırakmıştım

Opudan sonra bana antibiyotik vermişti enfeksiyon kapmaman için demişti. Bir de bol suyla içeceksin en az yarım saat dik oturacaksın demişti üstüne bir de eczacı da tembihleyince ilaçtan çok korkmuştum bir de ben mart ayında safra kesemi aldırdım enzimlemem sizlere göre daha yavaş diye çok korkmuştum.5 gün iç dedi 3 gün içtim bırakmıştım
Aynen bahsettiğimiz monodoks o bana da 5gün iç dedi tableti bitirip öyle bıraktım 🤭😂

Geçmiş olsun canım sana da daha iyisin değil mi gün de kaç adet kullanıyorsun estrofemi bence dün kullanmadığın çok etkilemez belki bir gün transfer tarihin uzar.estrofem bende inanılmaz bir baş ağrısı yapıyor ve tansiyonum düşünüyor anlamadığım şekilde.sen de var mı bir etkisi
İyiyim hamd olsun dün hiç kullanmadım hatta korktum belki dedin o yan etki yaptı doktor bizlik birşey yok dedi ilaçla da sıkıntı yok dedi şimdi bir tane içtim bakalım sabah öğle akşam benim ilacım
Ayy hadi bakalım heyecanlı bekleyişler yaa.. :KK71:

Ben estrofem de kullanmadım. Taze transfer olduğu için mi bilemedim. Bana climara forte bant verdiler :işsiz:

Evet öyleymiş, hatta sanırım tedavinin en zor kısmı neredeyse progesteron iğneleri imiş. Ben de hep o süreci bir miktar korkarak bekliyordum ama iğne olmayınca her şey çok rahat şu an için. Bakalım sonucu ne olacak :KK51:
İğneden bende çok korkuyorum yaaa inşallah hakkımızda hayırlısı olur
Ben iğneden cok çektim.. günde 3 fitil yapıyorum hem hemde 6 gün kalcadan vurundum ama gğnlerce ağladım apselerden dolayı sürekli canım yandı. Artık dinden itibarende göbekten olana gectik. Sabah aksam göbekten vuruyorum 3 fitilede devam
Allah yardımcımız olsun inşallah zor süreçler gerçekten yolumuz kolay olsun 🌹

Kızlar hepinizden allah razı olsun tek tek alıntılıyamadım
Çokşükür kuzum allah razı olsun canım benim dahs iyiyim şükür kanama durdu lekelenme cok azaldı yok denecek kadar dr bugun muayene etmiyim sürekli muayene iyi degil cunku cok küçük ve kanama var onazarar dedi bugünde hastanede tedavi devam edecek yarın bakarız kanama alanı dağılırsa taburcu ederim dedi valla kac gün yatırırsa yatirsin yeter ki uyi olsun yavrucum rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah hepimize sag salim kucagımiza alacağımız evlatlar nasip etsin inşallah 🙏🙏🙏
Cnm dünden beri senden gelecek bir güzel haber bekliyorduk.Çok şükür hastaneye yatiş vermisler,kontrol altında olman daha iyi.Daha da iyi olacak Allahın izniyle,dualarımız seninle🤲🏻

İyiyim hamd olsun dün hiç kullanmadım hatta korktum belki dedin o yan etki yaptı doktor bizlik birşey yok dedi ilaçla da sıkıntı yok dedi şimdi bir tane içtim bakalım sabah öğle akşam benim ilacım

İğneden bende çok korkuyorum yaaa inşallah hakkımızda hayırlısı olur

Allah yardımcımız olsun inşallah zor süreçler gerçekten yolumuz kolay olsun 🌹
Bende sabah öğle akşam kullanıyorum hepimizin hakkında hayırlısı bakalım. İğneler beni de çok korkutuyor zaten çocukluğumdan beri korkarım iğneden

Ben negatif görürsem moralim bozulur. Şimdi bile öyle çok umutlu değilim o durumda iyice triplere girerim diye düşünüyorum. 13'ünde artık neymiş ne değilmiş öğreniriz her birlikte :KK51:
Neden umutlu değilsin içini ferah tut Allahım zorlaştırıyorsa güzelleştiriyordur öyle düşün bebeğin seninledir inşallah

Neden umutlu değilsin içini ferah tut Allahım zorlaştırıyorsa güzelleştiriyordur öyle düşün bebeğin seninledir inşallah
Bilmiyorum ki :KK64: aslında umutsuz da değilim. Nötr kalmaya çalışıyorum sanırım elimden geldiğince.
Çok umutlu olursam sonra negatifi alınca çok üzülürüm gibi, o sebeple temkinli olmaya çalışıyorum sanırım :KK51:

Çok düşününce hep "hayırlısı, hayırlısı" diyorum o rahatlatıyor beni. :KK36:

Bilmiyorum ki :KK64: aslında umutsuz da değilim. Nötr kalmaya çalışıyorum sanırım elimden geldiğince.
Çok umutlu olursam sonra negatifi alınca çok üzülürüm gibi, o sebeple temkinli olmaya çalışıyorum sanırım :KK51:

Çok düşününce hep "hayırlısı, hayırlısı" diyorum o rahatlatıyor beni. :KK36:
Hepimizin hakkında hayırlısı tabi ki herşey için güzel bakalım güzel olsun canım biz pozitif düşünelim bebeklerimizde pozitif olsun güzel haberlerini paylaşırsın inşallah bizimle

Hepimizin hakkında hayırlısı tabi ki herşey için güzel bakalım güzel olsun canım biz pozitif düşünelim bebeklerimizde pozitif olsun güzel haberlerini paylaşırsın inşallah bizimle
Hepimiz güzel haberler alır güzel sonuçlar elde ederiz inşallah 🌹🥰😇

Her zaman çok hızlı geçen günler şimdi geçmiyor Aralık ayı çok yavaş ilerliyor sanki kızlar ya bir gün beş günmüş gibi hissediyorum transferden sonra bir günü on gün gibi yaşarım galiba
Ay daha dün aynı şeyi söyledim😀O kadar uzun zaman gecmis gibi ama daha transfer olalı 5 gün olmuş🙈5 günüm daha var🥳

Back