- 4 Kasım 2019
- 1.549
- 1.060
- 133
- 29
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #1.501
Canım seninle aynı gün transferin baya çizgi çıkmış sabah yapsaydın daha net çıkardı nasıl belirtilerin oldu acabaYaa gerçekten mi kızlar test bozuk filan değildir dimihep bir şüphe. Bir tane aldım. Bugün 5. Günüm.
Çok geçmiş olsun yavrun sımsıkı tutunsun sanaKızlar hastanedeyim düşük riskim var yatis yapıldı dua edin nolur
Teşekkür ederim canım.Hoşgeldin canım inşallah sımsıkı tutunur sana minik mucizen listeye eklenmek istermisin
Sımsıkı tutunsun bebiş, geçecek bu risk de inşallahKızlar hastanedeyim düşük riskim var yatis yapıldı dua edin nolur
Hem de çok net benceKızlar silik bir çizgi var mı yoksa ben mi öyle görmek istiyorum
Cnm valla bende diğer negatif olan belirtilerim vardı. O yüzdn 2 gün önce çok ağladım hatta. Adet belirtileri var bir de sürekli gaz birikmesi afedersin gaz çıkarmaCanım seninle aynı gün transferin baya çizgi çıkmış sabah yapsaydın daha net çıkardı nasıl belirtilerin oldu acaba
Ama onlarda gebelik belirtisi canımCnm valla bende diğer negatif olan belirtilerim vardı. O yüzdn 2 gün önce çok ağladım hatta. Adet belirtileri var bir de sürekli gaz birikmesi afedersin gaz çıkarmabaşka sa bir sey yok
Yaa Allah devamını getirsin cnmHem de çok net bencemaşallah
Ama benim diğer negatif olanla aynı belirtiler o yüzdne cnmAma onlarda gebelik belirtisi canım
GitmeyeceğimYaaa gitme
Gız neden sileyim kal bizlerle sunar olmasın başka zaman olsun ne olacak sanki
Bence de var hadi hayırlısı olur inşallah
Evet kuzum hayırlısı bakalım heyecanla bekliyoruz o günleriCanım benden polip alındığında doktor rahmin şeklinide biraz düzellttim dedi, eylül ayında oldum 3. Adette trasfere başlıcaz dedi. Bence rahim iyileşsin diye hemen transfere başlamıyolar sanada o yüzden 2 ay bekleyelim demiş canım
AminnYaa Allah devamını getirsin cnmhep şüphe içindeyiz
Ayyy var olmaz mııı sağlıcakla gelsin bebikkk inşaAllahhKızlar silik bir çizgi var mı yoksa ben mi öyle görmek istiyorum
Benim 16 gün gecikti ilaç kullandım ancak bugün olabildimHer ay hemen gelen adet tarihi bu ay gelmemekte ısrar ediyor bende durumlar sizde de aynıdır. Gelse de artık gitsek doktorlarımıza ya
Herşeyin hayırlısı demekki vakti zamanı şu zamanmış inşallah hep birlikte güzel haberler veririz bizdeDoktor görüşmeye çağırdı.Tutmaması için hiçbir sebep yoktu,dedi.Zaten embriyolar 5 sene öncesinin embriyoları 5.gün 5aa kalite.ilk deneme tek embriyo ile pozitif oldu.ikinci transfer pozitif olur diye düşündük,hatta o yüzden iki embriyo istemedim tek koyalım istedim.doktor bu sefer iki koyabiliriz yasindan dolayi demistibu sefer de ben istedim iki Allah nasip etmedi.
Bal gibi bebiş duruyor ordaKızlar silik bir çizgi var mı yoksa ben mi öyle görmek istiyorum
Hoşgeldiniz listeye eklenmek istermisinizAyyy var olmaz mııı sağlıcakla gelsin bebikkk inşaAllahhbenmde dondurulmus tek embriyo 5. Gün embriyosu. 1 aralıkta transfer oldum bugün 6. Gündeyim. 2 gündür kasık ağrısı batması biraz bel ağrısı ve bugün baslayan cok fazla gaz birikmesi var karnımda sisti gazdan sen tek embriyoyla mı bu sonucu aldın 2 tane mi var
OlurHoşgeldiniz listeye eklenmek istermisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?