- 16 Ağustos 2016
- 454
- 1.120
- 113
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #1.461
Bende her gün yapacam bu gidişle aldın mı sen testlerini ben daha almadımtest aldın mı canım
3.günde olsa olsun yine de test yap
ben her gün yapıcam inşallah bakıcam meraktan
Ben aldım 1 günde teslim edildi hemde ankaradan geldi çok hızlılardı 10 tanesini 32 tl ye aldım basit olan testlerden aldım.Bende her gün yapacam bu gidişle aldın mı sen testlerini ben daha almadım
Hemen gelir diye acele etmedim bende canım internetten alacam nasılsaBen aldım 1 günde teslim edildi hemde ankaradan geldi çok hızlılardı 10 tanesini 32 tl ye aldım basit olan testlerden aldım.
Amin cnm inşBen diğer topiklerde birkaç kişinin bacağına ağrı vurdugunu okumuştum ve pozitif oldu inşallah sende de o şekilde olur iki embriyo mu transfer edilmişti
Hayırlı olsun canım sımsıkı sarılsın bebişlerin güzel haberlerini bekliyoruz inşallah. test günün ayın kaçındaSelaam, ben de 2 aralıkta transfer olanlardanım. 2 adet 5. gün embriyosu, kaliteleri 4AA sanırım.
Bende ilaçların yan etkisi dışında hiç belirti yok gibi. Sadece son 2 gün adet sancısı gibi sancılarım oldu, özellikle pazar günü çok oldu ama o gün biraz yürümüştük yoruldum da ondan mı oldu bilmiyorum. Gece yatınca bel ağrısı ve hafif sancı olarak devam ediyor ama pazar günü kadar çok değil... Bir de azıcık göğüs hassasiyeti ile çok uyku. Bunlar da ilacın yan etkisi bence zaten.
Amaa dün gece sanırım sancılardan etkilendiğim için, rüyamda adet olduğumu gördüm daha test günüm bile gelmemiş oysaki... Gerçekte de test günüm için 11. gün dediler, sanırım transferden sonraki gün çatlatma iğnesi verdikleri için.
Tabi ben hiçbir şey hissetmiyorum. Ne böyle aşırı umut ediyorum ne de çok umutsuzum. Hakkımızda hayırlısı
Çok teşekkür ederim canımm.Hayırlı olsun canım sımsıkı sarılsın bebişlerin güzel haberlerini bekliyoruz inşallah. test günün ayın kaçında
Hoşgeldin canım inşallah sımsıkı tutunur sana minik mucizen listeye eklenmek istermisinSelaam, ben de 2 aralıkta transfer olanlardanım. 2 adet 5. gün embriyosu, kaliteleri 4AA sanırım.
Bende ilaçların yan etkisi dışında hiç belirti yok gibi. Sadece son 2 gün adet sancısı gibi sancılarım oldu, özellikle pazar günü çok oldu ama o gün biraz yürümüştük yoruldum da ondan mı oldu bilmiyorum. Gece yatınca bel ağrısı ve hafif sancı olarak devam ediyor ama pazar günü kadar çok değil... Bir de azıcık göğüs hassasiyeti ile çok uyku. Bunlar da ilacın yan etkisi bence zaten.
Amaa dün gece sanırım sancılardan etkilendiğim için, rüyamda adet olduğumu gördüm daha test günüm bile gelmemiş oysaki... Gerçekte de test günüm için 11. gün dediler, sanırım transferden sonraki gün çatlatma iğnesi verdikleri için.
Tabi ben hiçbir şey hissetmiyorum. Ne böyle aşırı umut ediyorum ne de çok umutsuzum. Hakkımızda hayırlısı
Bugün transferi olacak bir arkadaş vardı sesi çıkmadı demi yoksa ben mi kaçırdım
Cnm transferin hayırlı olsunSelaam, ben de 2 aralıkta transfer olanlardanım. 2 adet 5. gün embriyosu, kaliteleri 4AA sanırım.
Dualarımız seninle canımKızlar hastanedeyim düşük riskim var yatis yapıldı dua edin nolur
Evet ya belkide o dediğim kişi sendinAmin cnm inşNisan topiginde birlikteydik o transferimde de sağ kasıgıma ağrı giriyordu,ben bebek yerlesiyor sandım ama olmadı.Bu sefer iki embriyo niyetlendim ama çözülme esnasında biri strese girmiş,bozulmay baslamış dedi,embriyolog.tek transfer yapalim digerini engellemesin dedi.tek oldu
Canım benim dualarım seninle korkmaKızlar hastanedeyim düşük riskim var yatis yapıldı dua edin nolur
İnşallah sana sımsıkı tutunurlar topiğimizin ikinci annesi de sen olursunEvet benim bugün transferim oldu kızlar. Bir tane early blast bir tane 5.gün. İnsallah güzel haberler paylaşmak nasip olur..
Yaaaaa hayır olamaz Allah'ım korusun mucize olsun olmasın öyle birşeyKızlar hastanedeyim düşük riskim var yatis yapıldı dua edin nolur
Doktor görüşmeye çağırdı.Tutmaması için hiçbir sebep yoktu,dedi.Zaten embriyolar 5 sene öncesinin embriyoları 5.gün 5aa kalite.ilk deneme tek embriyo ile pozitif oldu.ikinci transfer pozitif olur diye düşündük,hatta o yüzden iki embriyo istemedim tek koyalım istedim.doktor bu sefer iki koyabiliriz yasindan dolayi demistiEvet ya belkide o dediğim kişi sendinpeki o zamanki transferin neden olmamış canım detaylı görüşme yaptın mı ne dedi drun, bende merkez değiştirdim
Dualarım seninle Allahın izniyle mutlu şekilde ayrıl hastaneden çok küçükler ama çok güçlüler buna inan bol bol dua edelimKızlar hastanedeyim düşük riskim var yatis yapıldı dua edin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?