2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Ben diğer topiklerde birkaç kişinin bacağına ağrı vurdugunu okumuştum ve pozitif oldu inşallah sende de o şekilde olur iki embriyo mu transfer edilmişti
Amin cnm inş Nisan topiginde birlikteydik o transferimde de sağ kasıgıma ağrı giriyordu,ben bebek yerlesiyor sandım ama olmadı.Bu sefer iki embriyo niyetlendim ama çözülme esnasında biri strese girmiş,bozulmay baslamış dedi,embriyolog.tek transfer yapalim digerini engellemesin dedi.tek oldu

Selaam, ben de 2 aralıkta transfer olanlardanım. 2 adet 5. gün embriyosu, kaliteleri 4AA sanırım.

Bende ilaçların yan etkisi dışında hiç belirti yok gibi. Sadece son 2 gün adet sancısı gibi sancılarım oldu, özellikle pazar günü çok oldu ama o gün biraz yürümüştük yoruldum da ondan mı oldu bilmiyorum. Gece yatınca bel ağrısı ve hafif sancı olarak devam ediyor ama pazar günü kadar çok değil... Bir de azıcık göğüs hassasiyeti ile çok uyku. Bunlar da ilacın yan etkisi bence zaten.

Amaa dün gece sanırım sancılardan etkilendiğim için, rüyamda adet olduğumu gördüm daha test günüm bile gelmemiş oysaki... Gerçekte de test günüm için 11. gün dediler, sanırım transferden sonraki gün çatlatma iğnesi verdikleri için.

Tabi ben hiçbir şey hissetmiyorum. Ne böyle aşırı umut ediyorum ne de çok umutsuzum. Hakkımızda hayırlısı

Hayırlı olsun canım sımsıkı sarılsın bebişlerin güzel haberlerini bekliyoruz inşallah. test günün ayın kaçında

Hayırlı olsun canım sımsıkı sarılsın bebişlerin güzel haberlerini bekliyoruz inşallah. test günün ayın kaçında
Çok teşekkür ederim canımm.
Test için 13 aralık dediler. Kendim evde test yapmamayı düşünüyorum eğer sonradan aklım çelinmezse test gününü bekleyip kan vereceğim

Hoşgeldin canım inşallah sımsıkı tutunur sana minik mucizen listeye eklenmek istermisin

Cnm transferin hayırlı olsunannelerine sımsıkı tutunsunlarbenim de 3 aralık transfer,13aralik test tarihim

Evet ya belkide o dediğim kişi sendin peki o zamanki transferin neden olmamış canım detaylı görüşme yaptın mı ne dedi drun, bende merkez değiştirdim

Evet ya belkide o dediğim kişi sendin peki o zamanki transferin neden olmamış canım detaylı görüşme yaptın mı ne dedi drun, bende merkez değiştirdim
Doktor görüşmeye çağırdı.Tutmaması için hiçbir sebep yoktu,dedi.Zaten embriyolar 5 sene öncesinin embriyoları 5.gün 5aa kalite.ilk deneme tek embriyo ile pozitif oldu.ikinci transfer pozitif olur diye düşündük,hatta o yüzden iki embriyo istemedim tek koyalım istedim.doktor bu sefer iki koyabiliriz yasindan dolayi demistibu sefer de ben istedim iki Allah nasip etmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…