2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Ben dün iki tane içtim vallaha doktora güvenip

Cnm benim pozitif olan ilk transferimde lekelenme ve bel ağrısıydı en belirleyici şey. Umarım sen de pozitifi alırsın Kaçıncı denemendi bu ? Kaç embriyo transfer edildi ?
Cnm aslında lekelenme gibi degil,minicik kahverengi iplik gibi ince bir leke.bel agrim yok.ilk pozitif transferimde test tarihine iki gün kala adet olucakmisim gibi belim ağrımıştı.ikinci deneme negatif hicbir belirti yaamadim.üçüncü denemem,tek embriyo transfer edildi.

O kadar çok soru sordum ki doktora ,
İlişki yasağı var mı yok mu demeyi sormayı unuttum ?
Sanırım yoktur , bilen var mı kızlar..
Taze transfer olunucaksa transfer öncesi ve sonrası cinsel iliski yasak.dondurulmuş embriyo transferinde ise transfer öncesi korunarak iliski serbest,transfer sonrası yasak.

Bende adet ağrısı ve Gaz problemi dışında başka hiç bir şey yok. Pozitif olan transferimde lekenlenme olunca hep bi lekelenme bekliyorum lekelenme olsa sevinicem o derece

Sağol canım doktorda normal dedi adetim gecikmez inşallah ya bana spiral takmıştı onu çıkaracak ve tekrar rahim filmi çekecek
Histereskopiden sonra mı spiral takıldı rahim filmide acımaz bence hemen çekilir. Benim bile gidip rahim filmi çektiresim var histereskopiden sonra rahim ne durumda acaba diye

2. Transferimde bende de olmuştu o minnacık böyle ip gibi kahve lekelenme devam ediyormu hala

AminDün gece yatakta sağ kasığım çok ağrıdı,bacağıma vurdu ağrısı.ayak topuğuma kadar bir sancı giriyordu.
Ben diğer topiklerde birkaç kişinin bacağına ağrı vurdugunu okumuştum ve pozitif oldu inşallah sende de o şekilde olur iki embriyo mu transfer edilmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…