• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Merhaba sizin taze transfer günü mu bakıldı progesteron a acaba bende yarın yumurta toplanacak ve taze transfer yapılacaktı ama 1.16 çıkmış sonucum bu kötü bir değermi acaba
Selam bana taze transfer öncesi bakıldı 1.04 çıktı yapmadı doktor. 2 ay bekledik. Dondurulmuş transfer daha sağlıklı imiş. Bir de risk dedi değere. Sonra 0.87 de yaptı 2 ay sonra. Bu süreçte 4 kg verdim. Çok güzel bir süreç oldu hamd olsun. Gebeyim

Selam bana taze transfer öncesi bakıldı 1.04 çıktı yapmadı doktor. 2 ay bekledik. Dondurulmuş transfer daha sağlıklı imiş. Bir de risk dedi değere. Sonra 0.87 de yaptı 2 ay sonra. Bu süreçte 4 kg verdim. Çok güzel bir süreç oldu hamd olsun. Gebeyim
Ohh maşallah rabbim size bağışlasın darısı basima inş doktorum rahim falan güzel değerde kötü değil kafana takma dedi bakalım hayirlsiyla güzel haberleri bekliycem yarınki toplamayı bi atlatayım rabbimin izniyle dualarınıza talibim🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰

🌹🌹

Tamam ablacım yazıyorum hemen 🤗

Çapada infertilite bölümüne gidiyorum ben orada Burçin karamustafaoğlu var o kada güzel bir doktor ki ben oraya tavsiye üzerine gittim herşeyimle ilgilendi histereskopi işlemini bile o yaptı bana onun dışında başka doktor bilmiyorum o hastanede ama genel anlamda iyi denildiğini biliyorum hem hastane için hemde hastanenin doktorları için🥰
Merhaba. Ben de ayni durumdayım polip alıncak benden de. Süleymaniye kadın doğuma yönlendirmişlerdi fakat hep asistanlar bakıyor delik desik ettiler kan alirken bile korktum. Bi de 15 dk lik operasyon icin bir gun önce sabahtan yatış dediler. Sizin nasıl oldu acaba? Ayni gün mü yapildi

Tüm annelerin ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun. Sağlıkla, en doğru zamanda bebişlerimize kavuşuruz inşallah🙏🥳💐

Canım ameliyatı yaptım deyip yapmayan hatayda tuo bebek doktoru ümit zeteroglu ikinci yaptığım yer ankarada recai pabuçcu orada ameliyat oldum yazın da tup bebek denedim ama tutmadı simdi yine hatayda tup bebek yaptırıyorum ama dr degistirdim koray Altunay ile devam ediyoruz 🤗🤗🤗😍😍senin dr un kim
Merhaba canim sen koray hocadan memnun musun? Bende yeni hamileyim de ona gidicem ayın 11inde ilk muayeneye. Fikirlerini merak ediyorum 😇

Merhaba canim sen koray hocadan memnun musun? Bende yeni hamileyim de ona gidicem ayın 11inde ilk muayeneye. Fikirlerini merak ediyorum 😇
Canım önce rabbimin sonra koray hocanın sayesinde 7.tüp. bebek denemesinde 26 haftalık ikiz hamileyim çok stresli sıkıntılı zamanlardan gectik çok badireler atlattık defalarca düşük tehlikesinden hastanede yattım en son 3 hafta once erken doğum riskindem Hastane de yattim adam elinden geleni ardına koymuyor gozum kapalı güveniyorum ona bebeklerimbebeklerim önce allah'ın sonra koray hocanın sayesinde hala benimle ben doktorumdan çok memnunum cok benim De 14ünde kontrolüm var senin normal yolla mi gebeligin

Canım önce rabbimin sonra koray hocanın sayesinde 7.tüp. bebek denemesinde 26 haftalık ikiz hamileyim çok stresli sıkıntılı zamanlardan gectik çok badireler atlattık defalarca düşük tehlikesinden hastanede yattım en son 3 hafta once erken doğum riskindem Hastane de yattim adam elinden geleni ardına koymuyor gozum kapalı güveniyorum ona bebeklerimbebeklerim önce allah'ın sonra koray hocanın sayesinde hala benimle ben doktorumdan çok memnunum cok benim De 14ünde kontrolüm var senin normal yolla mi gebeligin
Benim normal yolla canım. Biraz ozel olacak ama canim gebeliginin basinda alttan muayene etti mi seni? Simdi ben gittigimde keseye muhtemelen alttan bakacak. Ben 3 ay önce düşük yaptım ciddi bi travmam var biraz korkuyorum da

Benim normal yolla canım. Biraz ozel olacak ama canim gebeliginin basinda alttan muayene etti mi seni? Simdi ben gittigimde keseye muhtemelen alttan bakacak. Ben 3 ay önce düşük yaptım ciddi bi travmam var biraz korkuyorum da
Benim kanamM varken de asagdan muayene ediyordu karından net göremiyordu kanama alanını evet 9 haftaya kadar hep alttan muayene oldum inşallah hepimiz sag salim kucagımiza alırız evlatlarimizi🙏

Back