- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #11.861
Dualarım seninle canımÇoook teşekkür ederim canımm. Sonucum şimdi çıktı. 491 olmuş. Ayyy sonunda güzel bir sonuç aldım. Allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah.
Darısı başına, inşallah tez zamanda senin de güzel haberlerini alalım. Yazışalım mutlaka
Ben 24 aralıkta çift embriyo transferi olmuştum diğeri sürpriz bi şekilde geçen hafta belirdiMerhaba benim de iki transferdi ikisi de tutmuş ama biri boş kese yani tek bebek devam ediyor bu halde bile ikili test yanlış sonuç veriyormuş diğerinde bebek olmamasına rağmen.3 hafta sonra gittiğimde kese yok olduysa ikili test yapılacak yoksa ne yapacak onu konuşmadık yok olacağını düşünüyor doktorumsiz ne zaman transfer olmuştunuz
Evet çift embriyo transferi. Embriyolara genetik test yapılmadı ama biz tüp bebek tedavi sırasında eşimle bazı genetik testler yaptırmıştık ve hiç sıkıntı çıkmamıştı. Sadece bende kan pıhtılaşması vardı doktorda artık bu çok normal demişti. Zaten doktorum da kan sulandırıcı vermişti. Sanırım bende yaptırıcam kafamda soru işaretleri ile gezmektense yaptırıp kurtulurumMerhaba 2 embriyo mu transfer edilmişti sizesaglıkla kucagınıza alırsınız inşallah. Bende şuan 7 haftalık hamileyim doktorum fetal dna dan bahsetmedi henüz ama bende yaptırmayı düşünüyorum. Sizin embriyolarınıza genetik test yapılmış mıydı
Herkesin düşüncesine saygı duyuyorum fakat testleri yaptırmak bende daha ağır basıyor çünkü eğer bi sıkıntı varsa yüksek olasılıkla bu size söyleniyor ve siz de kendinizi ona göre hazırlıyorsunuz ya da ona göre tedavi uygulanıyor. Hata olasılığı 9 ay boyunca cinsiyet söylenipte doğunca tersi çıkması gibi bişey benceKızlar bu tarama testleri için fikir ayrılıkları var hep . Çevrem bana yaptırma kafanı bulandırma hatalı sonuç çıkabiliyor diyor. O sebple ben çok kararsızım. Siz ne düşünüyorsunuz. Yaptıracakların ve yaptırmayacakların gerekçelerini çok merak ediyorum
Sağol canım. Benim de dualarım seninleDualarım seninle canımmutlaka haberleşelim gelişmelerden haberdar edelim birbirimizi. İnş ben de yetişirim de sana hamile buddyleri oluruz
Canım benim 1 embriyoma genetik test yapıldı ama ben genede yaptırmayı düşünüyorum.. yaptırmasam içimde hep kuşku olacak bu sefer diye düşünüyorum.. bazı firmalar sadece 3 hastalığı tararken bazı firmalar 70 hastalığı tarıyormuş.. daha firmaları arayıp bilgi almadım. Sizin görüştüğünüz bir firma oldu muEvet çift embriyo transferi. Embriyolara genetik test yapılmadı ama biz tüp bebek tedavi sırasında eşimle bazı genetik testler yaptırmıştık ve hiç sıkıntı çıkmamıştı. Sadece bende kan pıhtılaşması vardı doktorda artık bu çok normal demişti. Zaten doktorum da kan sulandırıcı vermişti. Sanırım bende yaptırıcam kafamda soru işaretleri ile gezmektense yaptırıp kurtulurum
Ahh ahh aynen öyle, eşekten düşenin halinden eşekten düşen anlarmışSağol canım. Benim de dualarım seninleGüzel haberlerini dört gözle bekliyorum. Birbirimizin halinden en iyi biz anlarız.
İnşallah canım sağolasınOoohhh ohhhh maşşallah hep sıkıntısız geçsin. Tüy gibi geçer inş hamileliğin. Hamileliği boyunca fingir fingir gezenlerden ol inş
Hayır açıkçası konu ile ilgili pek bilgim yok doktorum ekini evinize yönlendireceğiz 3 hafta sonra ekip gelip alıyo o bizlik bişey değil dedi. Bilgi aldığınızda bize de bilgi verir misiniz?Canım benim 1 embriyoma genetik test yapıldı ama ben genede yaptırmayı düşünüyorum.. yaptırmasam içimde hep kuşku olacak bu sefer diye düşünüyorum.. bazı firmalar sadece 3 hastalığı tararken bazı firmalar 70 hastalığı tarıyormuş.. daha firmaları arayıp bilgi almadım. Sizin görüştüğünüz bir firma oldu mu
Ben kalp atışından sonra azaltarak bıraktımKızlar selam , estrofem ne zaman bıraktınız ?
Ben 9. Haftadayım ilacı hiç bir yerde bulamıyorum
10. Hafta bıraktım ben ama doktor 8den sonra da bıraktırıyordu elinde olanı bitir demişti doktorunuza sorun istersenizKızlar selam , estrofem ne zaman bıraktınız ?
Tabii ki burdan sizlerede bilgi veririmHayır açıkçası konu ile ilgili pek bilgim yok doktorum ekini evinize yönlendireceğiz 3 hafta sonra ekip gelip alıyo o bizlik bişey değil dedi. Bilgi aldığınızda bize de bilgi verir misiniz?
Canım 8. Hafta dolunca bırakmamı söyledi tüp bebek doktorumKızlar selam , estrofem ne zaman bıraktınız ?
Bizim doktor pek sağlamcı galiba. Hem progesatn fitil hem iğne hem estrofem devamBen kalp atışından sonra azaltarak bıraktım
Ya evet bende henüz hiçbirini bırakmadım dex iğne fitil estforem hepsi devam ne zamana kadar böyle bilmiyorumBizim doktor pek sağlamcı galiba. Hem progesatn fitil hem iğne hem estrofem devam
Kanama yüzünden fitil ve iğne devam benimde canım estrofem üç hafta sonra bırak dedi,oksapar yada corasprin kullanıyormusun pekiBizim doktor pek sağlamcı galiba. Hem progesatn fitil hem iğne hem estrofem devam
3 aya kadar.yarın kontrolüm var igneyi ve fitili bırakcam insallahYa evet bende henüz hiçbirini bırakmadım dex iğne fitil estforem hepsi devam ne zamana kadar böyle bilmiyorum
Eğer izmirdeysen yönlendirebileceğim bi kaç eczane varKızlar selam , estrofem ne zaman bıraktınız ?
Canim listeden beni silermisin .Selam aleyküm hamiş anneler nasılsınız neler yapıyorsunuz durumlarının nasıl yoklamak istedimarda yazılarınızı okuyorum maşallah hepinizin güzel giden gebeliği var stres yapmayın üzmeyin kendinizi daha güzel geçsin gebeliğiniz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?