2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Dualarım seninle canım mutlaka haberleşelim gelişmelerden haberdar edelim birbirimizi. İnş ben de yetişirim de sana hamile buddyleri oluruz

Ben 24 aralıkta çift embriyo transferi olmuştum diğeri sürpriz bi şekilde geçen hafta belirdi

Evet çift embriyo transferi. Embriyolara genetik test yapılmadı ama biz tüp bebek tedavi sırasında eşimle bazı genetik testler yaptırmıştık ve hiç sıkıntı çıkmamıştı. Sadece bende kan pıhtılaşması vardı doktorda artık bu çok normal demişti. Zaten doktorum da kan sulandırıcı vermişti. Sanırım bende yaptırıcam kafamda soru işaretleri ile gezmektense yaptırıp kurtulurum

Herkesin düşüncesine saygı duyuyorum fakat testleri yaptırmak bende daha ağır basıyor çünkü eğer bi sıkıntı varsa yüksek olasılıkla bu size söyleniyor ve siz de kendinizi ona göre hazırlıyorsunuz ya da ona göre tedavi uygulanıyor. Hata olasılığı 9 ay boyunca cinsiyet söylenipte doğunca tersi çıkması gibi bişey bence 1000/1 yani :)

Canım benim 1 embriyoma genetik test yapıldı ama ben genede yaptırmayı düşünüyorum.. yaptırmasam içimde hep kuşku olacak bu sefer diye düşünüyorum.. bazı firmalar sadece 3 hastalığı tararken bazı firmalar 70 hastalığı tarıyormuş.. daha firmaları arayıp bilgi almadım. Sizin görüştüğünüz bir firma oldu mu

Hayır açıkçası konu ile ilgili pek bilgim yok doktorum ekini evinize yönlendireceğiz 3 hafta sonra ekip gelip alıyo o bizlik bişey değil dedi. Bilgi aldığınızda bize de bilgi verir misiniz?

Canim listeden beni silermisin .
Düştü benim bebeğim tutunamadı malesef.
1aylikti doktor gelişim yok dedi nokta gibi bişey vardı ultrasonda kan testi verdim değerim düşmüş .
sanırım olusamadan düştü .
Tekrar deneyeceğiz en kısa zamanda neden böyle olduğu araştırılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…