- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #11.681
Merhaba ben de prograf,estrofem,lutinus,coraspirin,oksapar,proluton depot 3 günde 1,clinoleik serum 2 haftada 1 kullanıyorum.Doktorum tüp bebek doktorum değil o merkeze gidip yaptırdım zaten il dışından gitmiştim bu doktorum sürece hazırlamıştı beni.Dönüşte ona devam ettim o 8. Haftada estrofem,lutinus ve prografı bıraktırmak istiyor ama merkezim estrofem ve lutinus 10. Hafta diğerleri 12. Haftaya kadar hatta serumum 16. Haftaya kadar devam etmemi istiyor.Ben de herkese yazdım sordum ama merkezim ne derse onu yapmaya karar verdim artık.Endol hakkında bir bilgim yok malesef.Hanimlar merhaba, 31 aralik çift transferiyim 2 gün önce kalp atışlarını duydum cok şükürdarısı size olsun insallah sizlerden ilaçları birakan oldu mu. Bana sadece corasprin bırak dedi. Kalp atisini duyduktan sonra. Prograf, endol, estrofem, progestan, proluton, oksapar devam ediyorum. Endol kullanan var mi aranizda. Geçen aile hekimine yazdiracaktim, sana zararli olur bu dedi. Ama doktorum kullan diyor kafam karıştı
Dondurulmuş transferde çatlatma iğnesi olmuyor mu benim doktorum yap dedi ben de bugün iki tane göbekten oldumAltın kural doktora her şeyi söylememek bencedondurulmuş transfer ise herhangi bir çatlatma iğnesi vs. Olmayacağından sonuç pozitiftir. 5. Gün embriyosu mu ? Bir de tek mi
Her doktorun tedavi yolu başka oluyor. Bende olmamıştıDondurulmuş transferde çatlatma iğnesi olmuyor mu benim doktorum yap dedi ben de bugün iki tane göbekten oldum
Eğer çatlatma iğnesi etkisi var ise 10 gün geçmiyor. Yanıltmasın sizi. Doktorunuzun dediği tarihte test yapın lütfen. Bu negatife dönecek demek değil ama pozitiflikten emin olmak için .Dondurulmuş transferde çatlatma iğnesi olmuyor mu benim doktorum yap dedi ben de bugün iki tane göbekten oldum
Bana doktorum 10 gün sonra yap dediEğer çatlatma iğnesi etkisi var ise 10 gün geçmiyor. Yanıltmasın sizi. Doktorunuzun dediği tarihte test yapın lütfen. Bu negatife dönecek demek değil ama pozitiflikten emin olmak için .
Anladım teşekkür ederimHer doktorun tedavi yolu başka oluyor. Bende olmamıştı
Tamam o halde. Kaçıncı gününüz bugünBana doktorum 10 gün sonra yap dedi
Gözün aydın ben de kalp atışı için yarın gidicem. İnş sağlıkla duyarım benim ikizleriKızlar bugün kalp atışını gördük çok şükür küçük olduğu için yüksek frekans vermedi bir dahakine de dinleyeceğiz inş. yerine yerleşmiş yolk kesesi oluşmuş darısı başınıza inşallah çok güzel bir duyguymuş5+6yım bugün. Bebekte 6+1 çıktı çok güzel dedi doktorum.
Teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla duyarsınGözün aydın ben de kalp atışı için yarın gidicem. İnş sağlıkla duyarım benim ikizleri
Hayırlı olsun canım çok şükürKızlar bugün kalp atışını gördük çok şükür küçük olduğu için yüksek frekans vermedi bir dahakine de dinleyeceğiz inş. yerine yerleşmiş yolk kesesi oluşmuş darısı başınıza inşallah çok güzel bir duyguymuş5+6yım bugün. Bebekte 6+1 çıktı çok güzel dedi doktorum.
Amin canım hepimiz için inşallahHayırlı olsun canım çok şükürsağlıkla kucağına almanı dilerim
Maşallah gözün aydın olsun benim de kontrol pazartesi günü kalp için inşallahKızlar bugün kalp atışını gördük çok şükür küçük olduğu için yüksek frekans vermedi bir dahakine de dinleyeceğiz inş. yerine yerleşmiş yolk kesesi oluşmuş darısı başınıza inşallah çok güzel bir duyguymuş5+6yım bugün. Bebekte 6+1 çıktı çok güzel dedi doktorum.
Teşekkür ederim canım darısı sanaMaşallah gözün aydın olsun benim de kontrol pazartesi günü kalp için inşallah
Karından mı dinledi ? Transferiniz ne zamandı ?
Bende 28 Aralık 5.gün. heyecandan bayılcam artık şu pazartesi gelseydi bi :)Teşekkür ederim canım darısı sana30 aralık 3.gün transferiyim ben evet keseyede karından bakmıştı bugünde karından baktı hiç vajinal bakmadı gebelikten bu yana
Hayırlısıyla gelir inşallahBende 28 Aralık 5.gün. heyecandan bayılcam artık şu pazartesi gelseydi bi :)
Argan yağınız varsa iyi gelirKızlar tüm bedenim kupkuru oldu. Pul pul dökülüyorum. Yapabileceğim bir şey var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?