• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Kızlar iğne ucu kadar bi kanamam olmuş akıntıdan dolayı koyduğum günlük pedte gördüm ama peçeteyle sildiğimde hiçbir şey gelmedi tertemizdi aşırı stres oldum 😭

Mrh arkadaşlar ben 22 aralıkta dondurulmuş 5.gün embriyosu transferi oldum.iki gün önce usg ile keseyi gördük ama dr beklediğümden küçük dedi.ve gebelik haftamı 6+3 olarak hesaplıyor.benimle aynı zamanda transfer olan arkadaşlar varsa kaç haftalık olduğunu yazabilirmi acaba

Mrh arkadaşlar ben 22 aralıkta dondurulmuş 5.gün embriyosu transferi oldum.iki gün önce usg ile keseyi gördük ama dr beklediğümden küçük dedi.ve gebelik haftamı 6+3 olarak hesaplıyor.benimle aynı zamanda transfer olan arkadaşlar varsa kaç haftalık olduğunu yazabilirmi acaba
Doktor son adet tarihini mi kabul ediyor onu kabul ediyorsa son adet tarihiniz kaç?bir de bebek boyunda kaç haftalık çıkıyor?

Doktor son adet tarihini mi kabul ediyor onu kabul ediyorsa son adet tarihiniz kaç?bir de bebek boyunda kaç haftalık çıkıyor?
Sat ı baz alıyor dr.sat:30 kasım ama benim transferim biraz geç oldu gibi son adet tarihinden 23 gün sonra konulunca nasıl bu bebek 6+3 olması gerekiyor diyor kafamı karıştırdı.kese 6.8 mm diyor beklediğimden küçük dedi.yolk salc oluşmuş dedi.geriden geliyor diyor.

25 Aralık’ta transfer oldum 21.gün kontrole gittiğimde 5 haftalık görülüyor her şey normal dedi. Hatta dondurulmuş transferde adet tarihini dikkate almıyoruz dedi. Kalp atışı geldiğinde de yine farklı gözükebilir ondan sonra belli olacak her şey dedi

Kızlar iğne ucu kadar bi kanamam olmuş akıntıdan dolayı koyduğum günlük pedte gördüm ama peçeteyle sildiğimde hiçbir şey gelmedi tertemizdi aşırı stres oldum 😭
Merak etme sakin ol canım ben de 6 haftalık gebeyim geçen hafta 2 gün aralıklarla peçeteyle silince bulaşacak kadar kanamam oldu ama normal dedi doktor içini ferah tut bir şey olmayacak allahın izniyle ❤️😇

25 Aralık’ta transfer oldum 21.gün kontrole gittiğimde 5 haftalık görülüyor her şey normal dedi. Hatta dondurulmuş transferde adet tarihini dikkate almıyoruz dedi. Kalp atışı geldiğinde de yine farklı gözükebilir ondan sonra belli olacak her şey dedi
Çok tşk ederim canım cvbın için birazda olsa rahatladım.çünkü ilk çocuğum taze transferdi sat tan 14 gün sonra transfer oldu.bu dondurulmuş ve sat tan 22 gün sonra transfer oldu ikisindede son adet tarihini baz alması mantıklı gelmiyor.

Sat ı baz alıyor dr.sat:30 kasım ama benim transferim biraz geç oldu gibi son adet tarihinden 23 gün sonra konulunca nasıl bu bebek 6+3 olması gerekiyor diyor kafamı karıştırdı.kese 6.8 mm diyor beklediğimden küçük dedi.yolk salc oluşmuş dedi.geriden geliyor diyor.
Benim de sat 18 kasım transfer 16 Aralık.Donduruşmuş transfer benimki de.Transferden 15 gün önceyi sat kabul ediyoruz dedi benim merkezim doktora o şekilde diyin demişti.Bazı doktorlar en son adet tarihini sat kabul ediyormuş ama tüp bebek merkezinize sorun sat ne kabul etmeliyim diye.Benim de sata göre baksa baya fark ediyor içimizde olmayan şey sata göre nasıl büyüsün kafanıza takmayın bebek boyutunda hafta belli olacak önemli olan düzenli büyümesi.Arkadaşım normal yolla gebe kaldı hep iki hafta geriden geldi bebek aslında geç döllenme olmuş sonra sat tarihini düzenlediler

Çok tşk ederim canım cvbın için birazda olsa rahatladım.çünkü ilk çocuğum taze transferdi sat tan 14 gün sonra transfer oldu.bu dondurulmuş ve sat tan 22 gün sonra transfer oldu ikisindede son adet tarihini baz alması mantıklı gelmiyor.
Evet ben de son adetten 21 gün sonda transfer oldum geç oldum yani. 4 Aralık’ta olmuştum ama şu duruma göre son adet tarihim 10 Aralık gözüküyormuş yani tam 15 gün önce transfer 25 Aralık’tı. Ama kalp atışı günü geldiğinde yine kabul edeceğimiz son adet tarihi değişebilir dedi . Yanı doktorun geriden geliyor demesi bana çok saçma geldi . Sonuçta bu tüp bebek embriyo hala tutunmaya çalışıyor hani söyle 3-5 aylık olsa o zaman der geri geliyor falan diye ama ilk haftalardayiz daha içini ferah tut canım. Zaten kafaya takacak milyon şey var bu süreçte bi de bunu kafama takma

Kizlar merhaba tecrubesi olanlar yaridm edebilirmi benim yumurtalarimi saydi doktor normalde adet zamani sayilir ama arada az fark olur dedi adet donemi disinda folikuler sayimi yapilan oldumu

Herkese merhaba
8 Ocak ya 3. Gün embryosu transfer oldum
Bugün 9 Günüm ,erken gebelik teati yaptım maalesef negatif
Test günüm perşembe günü
Sonradan pozitif e dönen duydunuz mu
Benim hiç umudum yok Moralim çok bozuldu

Herkese merhaba
8 Ocak ya 3. Gün embryosu transfer oldum
Bugün 9 Günüm ,erken gebelik teati yaptım maalesef negatif
Test günüm perşembe günü
Sonradan pozitif e dönen duydunuz mu
Benim hiç umudum yok Moralim çok bozuldu