• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim çıkacağımız bu yolda bizlere yardım et çektiğimiz sıkıntıları unutturacak güzel günler nasip eyle burada evlat hasretiyle yanıp tutuşan tüm kardeşlerime ve bana isteyen herkese hayırlı sağlıklı güzel evlatlar nasip eylesin inşallah sağlıklı hayırlı güzel gebelikler cümlemize nasip etsin emeklerimizi boşa çıkarma güzel Allahım dualarımızı kabul eyle inşallah Amin Ecmain 🤲📿🥹
Merhabalar ben yurdişinda yaşıyorum bana bi yardımcı olurmusunuz ben bu degerlerden anlamıyorum sizce ben değerlerim iyiyim yoksa bizdeni tüp bebek sürecine girmemeiz lazım bu kan degerlerim regl 19 gün alındı burdaki doktor bişe yok dedi ama ben hemşireyim ve degerlerim sınıra oldunu düşünüyorum belki yardımını olabilirsiniz diye size danışmak istedim şimdiden teşekkürler ☺️ ve Allah hepimizin duasını kabul etsin inşallah şu mübarek ramazan günü

Eklentiler

• IMG_2118.webp
    IMG_2118.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 17
Evet, seninki daha zormuş arkadaşım, bir yandan sancı, bir yandan kanama, uzun süre etkisinden kurtulamıyor insan, inşallah bu sefer sağlıklı ilerleyen bir gebelikle ve sular seller gibi geçen bir doğumla telafi olur 🙏🏼
Aminn inşaallah arkadaşım, inşaallah hepimiz süreçlerimizi kolayca atlatır bebeklerimize kavuşuruz. 🤲🏻

Merhabalar ben yurdişinda yaşıyorum bana bi yardımcı olurmusunuz ben bu degerlerden anlamıyorum sizce ben değerlerim iyiyim yoksa bizdeni tüp bebek sürecine girmemeiz lazım bu kan degerlerim regl 19 gün alındı burdaki doktor bişe yok dedi ama ben hemşireyim ve degerlerim sınıra oldunu düşünüyorum belki yardımını olabilirsiniz diye size danışmak istedim şimdiden teşekkürler ☺️ ve Allah hepimizin duasını kabul etsin inşallah şu mübarek ramazan günü
Merhaba canım bence değerlerin iyi görünüyor tiroid süt hormonlar Amh normal ama çok yüksekte değil tabi ki şansınız var amin dilerim herşey gönlünüze göre olsun kaç yıldır evlisiniz ne zamandır istiyorsunuz sebepsiz infertilite olabilir eşinde sıkıntı yoksa

Sağol canım benim Allah razı olsun acaba düşük mü diorum
Canım benim degerin 6. Güne göre iyi çıkmış düşük değil henüz hamileliğin çok başındasın tutunma yeni gerçekleşmiş bebek büyüdükçe degerin artacaktır doktorun o yüzden 12. Gün kan testi istiyor değerin nasıl çıkacak diye kafanı bulandırma test gününe kadar inşallah sağlıcakla artacaktır öyle olsa doktor derdi 5. Gün kan verin ama onlarda kesin sonuç elde etmek için bir tarih veriyor şimdi sakin kal tebrik ederim en azından gebelik gerçekleşmiş kendini yormadan strese katmadan sakince gününü bekle 🌹

Canım benim degerin 6. Güne göre iyi çıkmış düşük değil henüz hamileliğin çok başındasın tutunma yeni gerçekleşmiş bebek büyüdükçe degerin artacaktır doktorun o yüzden 12. Gün kan testi istiyor değerin nasıl çıkacak diye kafanı bulandırma test gününe kadar inşallah sağlıcakla artacaktır öyle olsa doktor derdi 5. Gün kan verin ama onlarda kesin sonuç elde etmek için bir tarih veriyor şimdi sakin kal tebrik ederim en azından gebelik gerçekleşmiş kendini yormadan strese katmadan sakince gününü bekle 🌹
Valla sakinim aslında anı yaşamaya bakacam gerisi hiç birşey elimizde değilki kuzum❤️🧿🤲

Valla sakinim aslında anı yaşamaya bakacam gerisi hiç birşey elimizde değilki kuzum❤️🧿🤲
Yaaa sevin düşünme araştırma bugünün tadını çıkar herkes şuan senin yerinde olmayı bekliyor canım senin için ikinci süreç başladı biz daha başındayız bakalım🙏 şimdi ikinci değerini bekleyeceğiz senin 🌺🎉

Aynen öyle anın tadını çıkar kafan da soru işareti kalmasın emin ol 11. Günde 20 değerle ögrenen var ben neler okudum burada önemli olan sağlıcakla degerinin artması kimseyle kendi değerini kıyaslama üzülürsün çünkü herkesinki farklı oluyor kiminin birden yükselir kiminin yavaş yavaş önemli olan dediğim gibi sağlıcakla yükselmesi test gününü bekle artık rahatla bebeğine mutluluk hormonu gönder 🤗💕

İnşallah erken gelmez kalbini ferah tut beklenen adet tarihin ne zaman yani ilaçları en az 6 gün vuracaksın sonra muayenede çağıracak o zaman kadar bayram bitmiş olur büyük ihtimalle onlar herhalde adetin erken gelir yetişmez diye o ihtimali göz önüne alıyor
Bat 31 mart kuzum tam bayrama denk geliyor.

İnşallah birkaç gün de gecikse yetişirsin bayram tatili bir hafta oluyor galiba öyle olmasaydı inşallah yetişirdi o zaman ilaç mecbur almak zorunda kalacaksın diğer randevun ne zaman belli mi
22 martta kontrole çağırdı kuzum. Bayram tatili bir hafta değil bu sene sanırım salı günü bitiyor bayram diye biliyorum

22 martta kontrole çağırdı kuzum. Bayram tatili bir hafta değil bu sene sanırım salı günü bitiyor bayram diye biliyorum
O zaman ilaç bile kullanmana gerek Yok ilaçlarını önceden verse adetin 2. Günü başlasan en geç adetin 6. Günü muyaneye gitmen gerekiyor bence yetişir doktor boşuna evham yapmış 🫣😁

Back
X