• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Günaydın kızlar adetin 1. Gününden selamlar 🖖 o kadar gün bekledim ama hiç sevinemiyorum ya fena hastayım sana KBBye gittim kovid testi yaptırdım. Bu ay tedaviyi kötü etkilemesin diye antibiyotik başlamak istemedim doktorum da bekle dedi. Haftaya kadar iyileşirsem ne ala. Bu ay pass geçmek istemiyordum bakalım . Tüp bebek 7.günü çağırdı kontrole o güne kadar iyileşirsem bir umut devam ederim belki bu ay
Hadi gözün aydın canım bence kovid çıkmayacak rahat tut içini

Bende 2. Transferimde lucrin vurulmustum tedavide o ignede vardı sonrasında benimde adetim gecikti lucrin geçici menopoz iğnesi olduğu için geciktiriyor Dr bana o şekilde bilgi vermisti birkaç güne olursun ☺️
Merhaba, daha önce yazdıklarınızı okudum bendr şuan berfu hocada tedavi görüyorum. 1 hafta sonra lucrin vurulup transfere hazırlanıcam. Sizin tüp bebek tedavisine başlama sesbiniz neydi, birde histereskopi ve embriyoya genetik inceleme yapılmış mıydı 🙄

Bende 2. Transferimde lucrin vurulmustum tedavide o ignede vardı sonrasında benimde adetim gecikti lucrin geçici menopoz iğnesi olduğu için geciktiriyor Dr bana o şekilde bilgi vermisti birkaç güne olursun ☺️
Ayy yapmayın bende kullanıyorum şuan kasıklarım çok ağrıyor inşallah gecikmez ya😞

Bende 22sinde vuruldum test olsaydı evde denerdim için rahatlasın diye ama yok bence yarın kanda baktır neden tedirginsin belki bir mucize oldu 🐞🥰
Gerçekten öyle bi mucize olmuş, hamileymişim. Hala şoktayım. Lucrin depottan kaynaklı diye düşündüm hep. Ama beklenmedik bişey oldu. Umarım tamamına erer. Varsa şüpheniz siz de yapın

Merhaba, daha önce yazdıklarınızı okudum bendr şuan berfu hocada tedavi görüyorum. 1 hafta sonra lucrin vurulup transfere hazırlanıcam. Sizin tüp bebek tedavisine başlama sesbiniz neydi, birde histereskopi ve embriyoya genetik inceleme yapılmış mıydı 🙄
Merhaba, bende pko var bu yüzden ilk etapta tüp bebege başlamıştık ilk iki tedavim berfu hocada oldu ve hasimato başlangıcı olduğunu öğrendim eşimde de spermlerde şekil bozukluğu çıktı ama hasimatoyla alakalı herhangi bir tedavi vs uygulanmadı, yada folik asit, omega takviyesi vb vitaminler gerek gorulmedi.iki transferimde rahim vb temiz ve embriyolar iyi kalitede olmasına rağmen negatif sonuçlandı malesef. Ve merkez değiştirdim bende. Şuan ki gittiğim yerde vitaminler verildi yumurtalar toplandı ve embriyolar genetige gönderildi çok şükür sağlıklı geldi 🙏🏻 histereskopi yapıldı rahme cizik atıldı ay sonu adetle transfer hazırlığına başlayacağım. Sizin sorun neydi

Kızlar ben dün böyle bir şey yazmıştım ama sanırım arada kaynadı 😁 neler yapıyorsunuz bu süreçte fikir olsun

Kızlar transfer öncesi nasıl besleniyorsunuz ne yiyip içiyor, ya da neler tüketmiyorsunuz günlük yeme-içme rutininiz nasıl? Herkes paylaşsın da hepimize fikir olsun bu süreçte ☺️

Kızlar ben dün böyle bir şey yazmıştım ama sanırım arada kaynadı 😁 neler yapıyorsunuz bu süreçte fikir olsun

Kızlar transfer öncesi nasıl besleniyorsunuz ne yiyip içiyor, ya da neler tüketmiyorsunuz günlük yeme-içme rutininiz nasıl? Herkes paylaşsın da hepimize fikir olsun bu süreçte ☺️
Ben transferöncesi hiçdikat etmedim önüme ne geldiyse yedim😁😁biseyide kismadim transfer sonrası önemli olan transferden sonra dikkat ettim

Kızlar darısı hepinizin başına inşallah 🙏🙏🙏🙏6.gun kan vermiştim bugunde 8.gun dayanamayıp yinekan verdim dr la görüştüm dr artış cok guzel bi daha kan vermeye gerek yok hayırlı olsun 10 aralıkta ultrason a geldedi rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah en kısa zaman da hepinizin hayırlı haberlerini almayı nasip etsin inşallah 🙏🙏🙏😘

Kızlar darısı hepinizin başına inşallah 🙏🙏🙏🙏6.gun kan vermiştim bugunde 8.gun dayanamayıp yinekan verdim dr la görüştüm dr artış cok guzel bi daha kan vermeye gerek yok hayırlı olsun 10 aralıkta ultrason a geldedi rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah en kısa zaman da hepinizin hayırlı haberlerini almayı nasip etsin inşallah 🙏🙏🙏😘
Canım çok sevindim😊Hayırlı olsun🤲🏻Hamileliğin sağlıklı bir sekilde ilerlesin inş🧿

Peki nelere dikkat ettin mesela 😁 günlük rutinin nasıl neler yiyip içiyorsun yada ne yemiyorsun
Transferden bu yana mutlaka hergun sabah iki haşlanmış yumurta ye dediler kahvaltı 2 yumurta peynir zeytin yiyorum haftanın 3 günü mutlaka et tavuk balık ye dediler bunlardan artık içim dışıma çıktı transferde sonra bugun ilk defa sebze yedim cpk özlemisim yoğurt hergun yiyorum bol protein almaya çalışıyorum kahve haftada 3 bardak içebilirsin dediler onu günde yarım bardağa böldüm😁😁😁rabbim hepimize sağ salim kucagımiza alacağımız evlatlar nasip etsin inşallah cnm💖💖😘

Transferden bu yana mutlaka hergun sabah iki haşlanmış yumurta ye dediler kahvaltı 2 yumurta peynir zeytin yiyorum haftanın 3 günü mutlaka et tavuk balık ye dediler bunlardan artık içim dışıma çıktı transferde sonra bugun ilk defa sebze yedim cpk özlemisim yoğurt hergun yiyorum bol protein almaya çalışıyorum kahve haftada 3 bardak içebilirsin dediler onu günde yarım bardağa böldüm😁😁😁rabbim hepimize sağ salim kucagımiza alacağımız evlatlar nasip etsin inşallah cnm💖💖😘
Çok güzel besleniyorsun
Ah keşke bende günde iki tane yumurta yiyebilsem ama mümkün değil 🤭 kahvaltılarına günlük yarım avokadoda ekle muhakkak oda çok faydalı 🥑 hangi balıkları yiyorsun peki? Ben balık konusunda çok araştırdım ama hangilerini yemek lazım pek kadar veremedim bazı balıkları önermiyorlar çünkü dip baligi olduğu için. Yeşil mercimek ben diğer transferlerde yemiştim onuda yiyebilirsin çok çok faydalı ☺️ kahveye nasıl dayanicam bende bilmiyorum 🙈

Back