• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Çok güzel besleniyorsun
Ah keşke bende günde iki tane yumurta yiyebilsem ama mümkün değil 🤭 kahvaltılarına günlük yarım avokadoda ekle muhakkak oda çok faydalı 🥑 hangi balıkları yiyorsun peki? Ben balık konusunda çok araştırdım ama hangilerini yemek lazım pek kadar veremedim bazı balıkları önermiyorlar çünkü dip baligi olduğu için. Yeşil mercimek ben diğer transferlerde yemiştim onuda yiyebilirsin çok çok faydalı ☺️ kahveye nasıl dayanicam bende bilmiyorum 🙈
Valla şu an midem aliyorken zorluyorum kendimi yiyebilmek icin ekmek az yiyorum şimdiden her tarafım şiş ilaçlardan bari ekmeği azaltatim dedim kahve için zor oluyor ama ben öyle yaptım tadımlık içiyorum balık olarak somon aldık senib dediklerini de dikkate alcam canım 🤗😘💖

Genetik test dediğim aslında kromozom analizi. Bunu eşlerin ikisinin de yapması gerekiyor. Sizinki trombofili panelidir büyük ihtimalle . Kromozom analizinde eşlerin birinin test yaptırmasının bir anlamı olmuyor. İkiniz de yaptırın bence
Aynen trombofili yazmış doktor iyi oldu bunu öğrendiğim çok teşekkür ederim 🌸

Valla şu an midem aliyorken zorluyorum kendimi yiyebilmek icin ekmek az yiyorum şimdiden her tarafım şiş ilaçlardan bari ekmeği azaltatim dedim kahve için zor oluyor ama ben öyle yaptım tadımlık içiyorum balık olarak somon aldık senib dediklerini de dikkate alcam canım 🤗😘💖
Ohh yarasın şifa olsun canım 🧿 ilaçlar mahvetti tabi ama olsun o şişler zamanla gider yerini bebiş şişlerine bırakır 🤭 bende transfer zamanı iki yumurta yeme olayını yapmaya calisicam 😁 şimdide ilikli kemik suyu kaynatiyorum transfere kadar çorbalara filan katarım en azından biraz vücut protein alsın 😁

Ohh yarasın şifa olsun canım 🧿 ilaçlar mahvetti tabi ama olsun o şişler zamanla gider yerini bebiş şişlerine bırakır 🤭 bende transfer zamanı iki yumurta yeme olayını yapmaya calisicam 😁 şimdide ilikli kemik suyu kaynatiyorum transfere kadar çorbalara filan katarım en azından biraz vücut protein alsın 😁
Ohh kolay gelsin yap tabi çorbalar da güzel oluyor proteini de alırsın şifa olur inşallah rabbim herkese bu mutluluğu yasatsin inşallah 🤗🤗

Merhaba, bende pko var bu yüzden ilk etapta tüp bebege başlamıştık ilk iki tedavim berfu hocada oldu ve hasimato başlangıcı olduğunu öğrendim eşimde de spermlerde şekil bozukluğu çıktı ama hasimatoyla alakalı herhangi bir tedavi vs uygulanmadı, yada folik asit, omega takviyesi vb vitaminler gerek gorulmedi.iki transferimde rahim vb temiz ve embriyolar iyi kalitede olmasına rağmen negatif sonuçlandı malesef. Ve merkez değiştirdim bende. Şuan ki gittiğim yerde vitaminler verildi yumurtalar toplandı ve embriyolar genetige gönderildi çok şükür sağlıklı geldi 🙏🏻 histereskopi yapıldı rahme cizik atıldı ay sonu adetle transfer hazırlığına başlayacağım. Sizin sorun neydi
Bizde eşimim sperm sayısı çok düşük olduğu için başladık tedaviye ama sonra bende polip göründüğü için histereskopi yapıldı. Eşimin sperm sayısı çok az diye de embriyoya genetik test yapıldı. Bende de tsh yüksekti mesela hiç berfu hocaya sormadan kendim test yapıp ilettiö sordum. Bide kan pıthılaşma testi istemedi mesela gidip yaptırdım sonucunu bekliyorum şimdi 🤭 vitamin vermedi ama kendim ocean mummy aldım vitamin depolarım dolsun diye onu içiyorum. Kısmet olursa 1 hafta sonra lucrin vurulup sonra transfere hazırlanıcam. Tahminin transferlerimiz yakın olacak 😍 bu arada selen hocayla devam ediyosunuz o da bahçecide uzun yıllar çalıştı umarım her şey sorunsuz ilerler güzel haberler alırsınız 🙏

Kızlar ben dün böyle bir şey yazmıştım ama sanırım arada kaynadı 😁 neler yapıyorsunuz bu süreçte fikir olsun

Kızlar transfer öncesi nasıl besleniyorsunuz ne yiyip içiyor, ya da neler tüketmiyorsunuz günlük yeme-içme rutininiz nasıl? Herkes paylaşsın da hepimize fikir olsun bu süreçte ☺️
Bende hergün cig badem fındık ceviz yiyorum hergün 1 yumurta yemeye çalısıyorum, tuzu kullanmamaya çalısıyorum hazır gıda abur cuburu bıraktım 🥺 birde şimdi avakado yemeye başlıcam 😍

Bizde eşimim sperm sayısı çok düşük olduğu için başladık tedaviye ama sonra bende polip göründüğü için histereskopi yapıldı. Eşimin sperm sayısı çok az diye de embriyoya genetik test yapıldı. Bende de tsh yüksekti mesela hiç berfu hocaya sormadan kendim test yapıp ilettiö sordum. Bide kan pıthılaşma testi istemedi mesela gidip yaptırdım sonucunu bekliyorum şimdi 🤭 vitamin vermedi ama kendim ocean mummy aldım vitamin depolarım dolsun diye onu içiyorum. Kısmet olursa 1 hafta sonra lucrin vurulup sonra transfere hazırlanıcam. Tahminin transferlerimiz yakın olacak 😍 bu arada selen hocayla devam ediyosunuz o da bahçecide uzun yıllar çalıştı umarım her şey sorunsuz ilerler güzel haberler alırsınız 🙏
Evet berfu hocaya göre herşey tam ve sorunsuzdu ne pıhtılaşma testi istedi ne doğru düzgün vitamin verdi, istediğim cd56 serumu vb testlere bile gerek duymadı, hasimato başlangıcı var dedi ama ilaç vermedi oysaki hasimato direk gebeliğe engel bir hastalikti. sonuç ne iki tane negatif 🤦🏻‍♀️ Selen hoca evet bahcecinin ilk drlarindan suanlik çok çok memnunum. Çünkü ilk gorusmeye gider gitmez sonuçlarına baktı ve sende hasimato var bu şekilde bebek tutmaz cd56 serumu vericek bu değer düşmeden transfer yapamam dedi. Bu cümleside benim için yetti açıkçası ☺️ seninle benim transfer sanırım Ocak ayına kalacak çünkü benim ay sonu reglim 🤭🤭

Bende hergün cig badem fındık ceviz yiyorum hergün 1 yumurta yemeye çalısıyorum, tuzu kullanmamaya çalısıyorum hazır gıda abur cuburu bıraktım 🥺 birde şimdi avakado yemeye başlıcam 😍
Offf şu yumurtadan Allah'ım affetsin tiksindim yemekten 🤦🏻‍♀️ ama mecbur işte hergun yemiyorum ama iki güne bir yiyorum 🤭 bende çiğ badem, Antep fıstığı, kaju, fındık, ceviz yiyorum sebze olarak evde oldukça ıspanak, kabak, brokoli, karnabahar yiyorum. Nohut, mercimek çorbası eksik etmemeye calisiyorum onlarda çok faydalı.

Kızlar iyi akşamlar, bugün itibariyle sabah akşam olmak üzere gunde 5 ilaç kullanıyorum. Mal etti ilaçlar beni kafam dönüyor midem bulanıyor feleğimi şaşırttı resmen😔 transfere son 4 günüm kaldı Allah yardim etsin nasıl geçecek bu şekilde hiç bilmiyorum🤔 sizler bukadar ilaçla sağlam durabiliyormusunuz varmi sizdede bu gibi olumsuz etkiler?

Kızlar darısı hepinizin başına inşallah 🙏🙏🙏🙏6.gun kan vermiştim bugunde 8.gun dayanamayıp yinekan verdim dr la görüştüm dr artış cok guzel bi daha kan vermeye gerek yok hayırlı olsun 10 aralıkta ultrason a geldedi rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah en kısa zaman da hepinizin hayırlı haberlerini almayı nasip etsin inşallah 🙏🙏🙏😘
Canım birşey sorucam tranaferin 6.günü testin kaset testi miydi kan mıydı birde değerim kaçtı embriyo 5. Gün müydü

Evet berfu hocaya göre herşey tam ve sorunsuzdu ne pıhtılaşma testi istedi ne doğru düzgün vitamin verdi, istediğim cd56 serumu vb testlere bile gerek duymadı, hasimato başlangıcı var dedi ama ilaç vermedi oysaki hasimato direk gebeliğe engel bir hastalikti. sonuç ne iki tane negatif 🤦🏻‍♀️ Selen hoca evet bahcecinin ilk drlarindan suanlik çok çok memnunum. Çünkü ilk gorusmeye gider gitmez sonuçlarına baktı ve sende hasimato var bu şekilde bebek tutmaz cd56 serumu vericek bu değer düşmeden transfer yapamam dedi. Bu cümleside benim için yetti açıkçası ☺️ seninle benim transfer sanırım Ocak ayına kalacak çünkü benim ay sonu reglim 🤭🤭
Canım ya bende de haşimato var ama değerlerim normal çıkıyor hep tedaviye başladıktan sonra mayıstan beri 6 ayda bi kontrolüm var zaten endokrinde orda da normal çıkıyor sonuçlar serum yapılmıcak bana ama kafama takıldı biraz

Canım birşey sorucam tranaferin 6.günü testin kaset testi miydi kan mıydı birde değerim kaçtı embriyo 5. Gün müydü
Canım 5.gun iki embriyo transferi yapıldı transferin 5.gunu erken gebelik testinde ikici çizgiyi gördüm 6.günde ucuz olan testlerde ikinci çizgiyi gördüm 6.gun kan verdim 87 çıktı bak acik olanı erken gebelik testi 5.gun

Eklentiler

• IMG-20211201-WA0001.jpg
    IMG-20211201-WA0001.jpg
    69,4 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG-20211202-WA0000.jpg
    IMG-20211202-WA0000.jpg
    96,4 KB · Görüntüleme: 39
🧿🧿HAYDE HAYIRLISI OLSUN DİYELİM🧿🧿

Merhaba hanımlar gelin birlikte bu süreci takip edelim hakkımızda hayırlısı olsun 🤗🤗

@efsunn210102 😇 @Selin n 😇 @Loya-Kiana 😇 biz Kasım topiğin'de tanıştık yolumuz Aralık ayında da birlikte ilerlemeye devam ediyor🌹🌹🌹🌹

Bismillahirrahmanirrahim 🤲🏻💖

yaşdenemeembriyotransfersonuç💖

@Demiripek433.cü deneme5.ci gün
I istanbul88 311.ci deneme6.cı gün
@nacwes332.ci deneme3.cü gün
akyaa akyaa 343.cü deneme9 aralık
@Loya-Kiana312.ci deneme5.ci gün
@altnekn322.ci deneme5.ci gün
Ilayumut Ilayumut 307.ci deneme5.ci gün26 kasımsonuç bekliyor
@Gldmergn243.cü deneme5ve6.cı gün
@gulcehanim271.ci deneme5.ci gün
@hasretim0601332.ci deneme5.ci gün
S Saturnyildizi 323.cü deneme2 yada 5.ci gün
@FlyingHummingbird312.ci deneme5.ci gün
Iron Butterfly Iron Butterfly 251.ci deneme2.ci Gün
@Mucizelereinanin55293.cü deneme
@Efolis313.cü deneme
Sandal kokusu Sandal kokusu 301.ci deneme
@Hayat su252.ci deneme
@Tesnim1989326.ci deneme
@hukukkusu321.ci deneme
@Maydonozhanim273.cü deneme
@Selin n261.ci deneme
@efsunn210102251.ci deneme3.cü gün
@Aylis16231.ci deneme5.ci gün
@Zeynepkur383.Cü deneme5.Cİ gün3 Aralık
@Gulen yuzum374.CÜ deneme5.ci gün25 kasımsonuç bekliyor
@Aslanb281. Cİ dENEME5.Cİ GÜN
@halleycik301.Cİ DENEME
@kedicique
@karyelimmm241.Cİ DENEME5.Cİ GÜN
@leyladanvazgecme443.CÜ GÜN
@Verayinrengi242.Cİ DENEME5.Cİ GÜN

Ay çok güzel olmuş yeniden aynı heycan vurdu beni bakalim 🥰🥰
Valla ben bu ay basliycam hemde transfer olacak sanırım benimde o listede olmam lazım:)

Back