• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

🧿🧿HAYDE HAYIRLISI OLSUN DİYELİM🧿🧿

Merhaba hanımlar gelin birlikte bu süreci takip edelim hakkımızda hayırlısı olsun 🤗🤗

efsunn210102 efsunn210102 😇 @Selin n 😇 @Loya-Kiana 😇 biz Kasım topiğin'de tanıştık yolumuz Aralık ayında da birlikte ilerlemeye devam ediyor🌹🌹🌹🌹

Bismillahirrahmanirrahim 🤲🏻💖

İsimyaşdenemeembriyotransfersonuç💖

@Demiripek433.cü deneme5.ci gün
@istanbul88311.ci deneme6.cı gün
@nacwes332.ci deneme3.cü gün
@akyaa343.cü deneme9 aralık
@Loya-Kiana312.ci deneme5.ci gün
@altnekn322.ci deneme5.ci gün
Ilayumut Ilayumut 307.ci deneme5.ci gün26 kasımsonuç bekliyor
@Gldmergn243.cü deneme5ve6.cı gün
@gulcehanim271.ci deneme5.ci gün
H hasretim0601 332.ci deneme5.ci gün
@Saturnyildizi323.cü deneme2 yada 5.ci gün
@FlyingHummingbird312.ci deneme5.ci gün
Iron Butterfly Iron Butterfly 251.ci deneme2.ci Gün
@Mucizelereinanin55293.cü deneme
@Efolis313.cü deneme
@lightbrown301.ci deneme
Hayat su Hayat su 252.ci deneme
@Tesnim1989326.ci deneme
@hukukkusu321.ci deneme
@Maydonozhanim273.cü deneme
@Selin n261.ci deneme
efsunn210102 efsunn210102 251.ci deneme3.cü gün
Aylis16 Aylis16 231.ci deneme5.ci gün
Z Zeynepkur 383.Cü deneme5.Cİ gün3 Aralık
@Gulen yuzum374.CÜ deneme5.ci gün25 kasımsonuç bekliyor
@Aslanb281. Cİ dENEME5.Cİ GÜN
@halleycik301.Cİ DENEME
@kedicique
@karyelimmm241.Cİ DENEME5.Cİ GÜN
@leyladanvazgecme443.CÜ GÜN
@Verayinrengi242.Cİ DENEME5.Cİ GÜN

Kizlar bi sey daha sorucam, sorularim bitmiyo. Transfer gunu kabizligim vardi, transfer oldum eve geldim yattim biraz. Afedersiniz sonra tualetim geldi, pedimde ip gibi kahve rengi gi akinti tirnak ucu kadar. (bunu ilk transferimin 6. gunu gormustum, yerlesme kanamasi gibi kabul etmistim.) Simdi transfer gunu gelmesi acaba embriyon kabizligim yuzunden geri dusmusmudur diye kafamda deli sorular🥺 Sizce ola bilirmi boyle bi sey, ilk gun geri duse bilirmi?
Hayır canım merak etme embriyo öyle kabızlıkla düşecek bir yerde değil ☺️

Kızlar transfer öncesi nasıl besleniyorsunuz ne yiyip içiyor, ya da neler tüketmiyorsunuz günlük yeme-içme rutininiz nasıl? Herkes paylaşsın da hepimize fikir olsun bu süreçte ☺️

Amin canim Allah tamamina erdirsin insallah.
Allah razı olsun canım aminn inşallah bu defa rabbim yarım bırakmasın 😘😘
Kizlar bi sey sorucam, gununuzu transfer oldugunuz gundenmi sayiyosunuz? Yoksa transfer gununu 0. olarakmi kabul edeyim?
Transfer günü sayılmıyor cnm
Kızlar minnoşu aldım😊bir saat dinlenicem.sonra eve hepberaber gidicez inş🤲🏻
Haydi sag salim sımsıkı tutunsun annesind küçük minnos😍😍🤗
kızlarr transferim oldu şükür 🙏🏽 Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın 😍 dualarımdasınız🙏🏽
Yaaa ne güzel transferler başladı hafta ya hepinizden güzel haberler almayı nasip etsin rabbim 🤗🤗🤗😍😍

Kizlar bi sey daha sorucam, sorularim bitmiyo. Transfer gunu kabizligim vardi, transfer oldum eve geldim yattim biraz. Afedersiniz sonra tualetim geldi, pedimde ip gibi kahve rengi gi akinti tirnak ucu kadar. (bunu ilk transferimin 6. gunu gormustum, yerlesme kanamasi gibi kabul etmistim.) Simdi transfer gunu gelmesi acaba embriyon kabizligim yuzunden geri dusmusmudur diye kafamda deli sorular🥺 Sizce ola bilirmi boyle bi sey, ilk gun geri duse bilirmi?
Canım transfersonrası benimde kabizligim oldu halada öyleyim hapsurma oksürme ikinma (her ne kadar istenmeyen durum olsada)engel olmuyor ol deyince oluyor rabbim hepimize ol desin inşallah hayırlısı ile 😘😘bunun stresini yapma cnm senlik bi durum yok

Yaaa ne güzel transferler başladı hafta ya hepinizden güzel haberler almayı nasip etsin rabbim 🤗🤗🤗😍😍
Cnm senin güzel haberinle başladı bu grup,bizlerle de devamı gelir inş🤲🏻

Saydiklarinin hepsini yapmis bulunmaktayim🤣 Bulasiklari makineye doldur cikar, of neyse umarim bunlar yuzunden bi sey olmaz. Tesekkurler destek icin❤️
Esim transferin ertesi günü gitti evde tek kaldım yemeğimi bulaşığımı lavabolari vs kendim hallettim kendim yapıyorum butun tedavilerine aşırı dikkat ettim tuvalet haricj kalkmadim ama bunda bi rahatlik var allahım sonunu hayır etsin ablamlar görumcem ev süpürme işini soba işini hallediyorlar gerisini ben yapıyorum ufak tefek işler yapabilirsin onun haricinde bol bol uzan dinlen ben öyle yapıyorum belirti falan da arama benim ilk tutan hamileligimde bütün belirtileri yaşadım pozitif oldu bu denemwde 4.gunden bu yana sancı haricinde bisey hissetmedim ama şimdilik pozitif görünüyor allahım sonuna kadar sag salim gitsin inşallah dualarımseninle 🤗🤗🤗😘

Cnm senin güzel haberinle başladı bu grup,bizlerle de devamı gelir inş🤲🏻
Amin canım benim inşallah rabbim hepimizden gizel haberler almayı nasip etsin inşallah bende pazartesi kan vercem artış icin inşallah katlana katlana sağlıkla devam eder dun 6.günumdu ve hem idrar hem kanda gebelik gözüktü allahım devamını da güzel eylesin darısı hepinizin başına 😍😍😍😍😍🤗🤗🤗

Amin canım benim inşallah rabbim hepimizden gizel haberler almayı nasip etsin inşallah bende pazartesi kan vercem artış icin inşallah katlana katlana sağlıkla devam eder dun 6.günumdu ve hem idrar hem kanda gebelik gözüktü allahım devamını da güzel eylesin darısı hepinizin başına 😍😍😍😍😍🤗🤗🤗
Hayırlı olsun kuzum darısı bizlere inşallah değerin kaç çıktı acaba bide tek embriyo mu çift embriyo mu transfer edilmişti 😇

Hayırlı olsun kuzum darısı bizlere inşallah değerin kaç çıktı acaba bide tek embriyo mu çift embriyo mu transfer edilmişti 😇
Amin inşallah canım benim dualarım hepimizle🤗🤗😍cift embriyo transferi dun serumum vardi merkezde hazır gitmişken kanda verdim 6.gun 87 çıktı 2 tane 5.gun embriyosu sanırım 1 minigim benimle 😍😍😍😘😘

Amin inşallah canım benim dualarım hepimizle🤗🤗😍cift embriyo transferi dun serumum vardi merkezde hazır gitmişken kanda verdim 6.gun 87 çıktı 2 tane 5.gun embriyosu sanırım 1 minigim benimle 😍😍😍😘😘
Yaa inşallah kuzum ya sağlıkla büyür minnoş ama belli olmaz çünkü daha 6.gün 87 çıktıysa belki de ikisi de tutunmuş tur çok sevindim kuzum ya maşallah 💙🤰🙏

Yaa inşallah kuzum ya sağlıkla büyür minnoş ama belli olmaz çünkü daha 6.gün 87 çıktıysa belki de ikisi de tutunmuş tur çok sevindim kuzum ya maşallah 💙🤰🙏
Allahım hepinize nasipetsin inşallah canım benim bu tarifsiz mutluluğu rabbim isteyen bekleyen emek sarfeden herkese nasip etsin bilmiyorum kyzum rabbim bir aldi belki 2 verir belki yine bir verir yeter ki sag salim kucağıma alayım tek ikiz hic farketmez ama ikiz bunca emeğin bunca yılın ustunw bal kaymak olur 🤗🤗🤗😍😍😘rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah bir daha bu mutluluğu yasayamam sanıyordum cok uzak geliyordu boşa kürek çekiyorum gibi hissediyordum ama şükürler olsun rabbim duaları bos çevirmedi sonuna kadar sag salim gitmeyi nasip inşallah hepimize🤗🤗🤗🤗😍😘😘

Allahım hepinize nasipetsin inşallah canım benim bu tarifsiz mutluluğu rabbim isteyen bekleyen emek sarfeden herkese nasip etsin bilmiyorum kyzum rabbim bir aldi belki 2 verir belki yine bir verir yeter ki sag salim kucağıma alayım tek ikiz hic farketmez ama ikiz bunca emeğin bunca yılın ustunw bal kaymak olur 🤗🤗🤗😍😍😘rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah bir daha bu mutluluğu yasayamam sanıyordum cok uzak geliyordu boşa kürek çekiyorum gibi hissediyordum ama şükürler olsun rabbim duaları bos çevirmedi sonuna kadar sag salim gitmeyi nasip inşallah hepimize🤗🤗🤗🤗😍😘😘
Allahım gönlüne göre versin🤲🏻6.gün için değerin cok güzel🧿devamı sağlıcakla gelsin

Aminn inşallah canım 😍 benim 16 sında kan

Back