- 2 Aralık 2015
- 4.524
- 18.510
- 208
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #1.101
Gecmis olsun canım parol iç cok agrin varsa hadi başlasın o zaman tedaviGünaydın canım çok şükür geldi ama ağrısı da fenan bir şekilde geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecmis olsun canım parol iç cok agrin varsa hadi başlasın o zaman tedaviGünaydın canım çok şükür geldi ama ağrısı da fenan bir şekilde geldi
Sağol canım yaaaGecmis olsun canım parol iç cok agrin varsa hadi başlasın o zaman tedavi
Allah bağışlasın evladını canim. Yani tabi daha dikkat gerektiren bir süreç ama yatmakla alakalimidir bilemedim bende yatmama rağmen kanama devam etti ve erken doğum oldu inşallah bunda aynı süreci yaşamamİlk 3 ay koyulan embriyolardan birinin etrafı kanamaya başladı onla birlikte düştü ama kanamalar devam etti 4.ayda plasenta rahim ağzına gelmiş o kanama yapıyordu çok şükür bebek dönünce düzeldi ve doğuma kadar çok rahat bı hamilelik geçirdim elhamdülillah 40+3 te oğlumu kucağıma aldım ilk günler dinlensem daha iyi olurdu belki bu sefer dinlenerek geciricem inşallah tek ya da çift rabbim bilir olup olmayacağı bile kısmet
benım 3.gun embrıyosu canım5.gun embriyosu icin 10 gun sonraya randevu veriliyi neden sana 12 demişler 3.gun mu 5.gun mu embriyolar
Çok teşekkürler canım bende de aynısı oldu direk genetik bölüme gitmeyi düşünüyorum ama umarım seninki gibi yaparlar hemenBenim kadın doğum doktorum özeldi yapılcak testi kağıda yazdı verdi ben direk araştırma hastanesine genetik bölümüne randevu alıp gittim ve baktılar bende pıhtılaşma eşimle ikimizede kromozom testi bakıldı sonuçta birbuçuk ayda çıktı
Mrb canım hoşgeldin dondurma süresinin etkileyeceğini sanmıyorum tvde haberde görmüştüm 10 yıl sonra dondurulmuş ile hamile kalan birini Rabbim ol dedikten sonra olur inşallah
Hadi bakalım hayırlısı olsun pozitif sonucunu bekliyoruz
Yalnız doktorum sadece benden genetik test istedi orada kendileri yönlendiriyor mu eşiniz de versin diyeMerhaba. Ben direkt genetik bölüme gittim. Eşim ve ben kayıt yaptırdık. İkimize de genetik test istendi . Bana ayrıca trombofili paneli de istendi. Biz bu şekilde yapmıştık
Yaa çok geçmiş olsun inşallah hemen toparlanırsın öteki aya kalmaz insan stres oluyorGünaydın kızlar adetin 1. Gününden selamlar o kadar gün bekledim ama hiç sevinemiyorum ya fena hastayım sana KBBye gittim kovid testi yaptırdım. Bu ay tedaviyi kötü etkilemesin diye antibiyotik başlamak istemedim doktorum da bekle dedi. Haftaya kadar iyileşirsem ne ala. Bu ay pass geçmek istemiyordum bakalım . Tüp bebek 7.günü çağırdı kontrole o güne kadar iyileşirsem bir umut devam ederim belki bu ay
Kimisi ağrılı kimisi ağrısız geçiyor sanırım moral bozmayın inşallah ikiside sizinledir güzel haberlerinizi alırızGünaydın arkadaşlar aralık ayı transfer için iki ayrı grup varmış bu grubu yeni gördüm Ben de 2 aralık 2 adet 5. Gün embriyo transferi oldum. Dünden beri karnım sürekli gurulduyor anlamadığım bir şekilde Onun dışında sanki hiç transfer olmamış gibiyim
Hani bir şeyi çok istediğinde olmaz ya o hesap kaç gün adeti bekle sonra başka hasta ol hayırlısı neyse o olsun artık zorlamayla olmuyorYaa çok geçmiş olsun inşallah hemen toparlanırsın öteki aya kalmaz insan stres oluyor
Evet benim de 6 gün gecikti bugün başladı ama sanki hiç gecikmemiş gibi maşallahı var sular seller gibi geliyor şelale gibi o da halsizlik yaptı ben deBu aralık adetleri hep sıkıntılı heralde kızlar ya doğum kontrol hapı kullanıp lucrin vurulduğum halde adetim gecikti çok enteresan
Kimisi ağrılı kimisi ağrısız geçiyor sanırım moral bozmayın inşallah ikiside sizinledir güzel haberlerinizi alırız
Genetik test dediğim aslında kromozom analizi. Bunu eşlerin ikisinin de yapması gerekiyor. Sizinki trombofili panelidir büyük ihtimalle . Kromozom analizinde eşlerin birinin test yaptırmasının bir anlamı olmuyor. İkiniz de yaptırın benceYalnız doktorum sadece benden genetik test istedi orada kendileri yönlendiriyor mu eşiniz de versin diye
Birden söküldü diye demek ki benim ki de bi gelseydi lafam rahattı gününde olucak diye ama nazlanıyorEvet benim de 6 gün gecikti bugün başladı ama sanki hiç gecikmemiş gibi maşallahı var sular seller gibi geliyor şelale gibi o da halsizlik yaptı ben de
Bende 2. Transferimde lucrin vurulmustum tedavide o ignede vardı sonrasında benimde adetim gecikti lucrin geçici menopoz iğnesi olduğu için geciktiriyor Dr bana o şekilde bilgi vermisti birkaç güne olursunBu aralık adetleri hep sıkıntılı heralde kızlar ya doğum kontrol hapı kullanıp lucrin vurulduğum halde adetim gecikti çok enteresan
İlkinde de vurulmuştum maalesef bu 3.deneme onda tam vaktin de olmuştum aslında beklicez mecburBende 2. Transferimde lucrin vurulmustum tedavide o ignede vardı sonrasında benimde adetim gecikti lucrin geçici menopoz iğnesi olduğu için geciktiriyor Dr bana o şekilde bilgi vermisti birkaç güne olursun