• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

İlk 3 ay koyulan embriyolardan birinin etrafı kanamaya başladı onla birlikte düştü ama kanamalar devam etti 4.ayda plasenta rahim ağzına gelmiş o kanama yapıyordu çok şükür bebek dönünce düzeldi ve doğuma kadar çok rahat bı hamilelik geçirdim elhamdülillah 40+3 te oğlumu kucağıma aldım ilk günler dinlensem daha iyi olurdu belki bu sefer dinlenerek geciricem inşallah tek ya da çift rabbim bilir olup olmayacağı bile kısmet
Allah bağışlasın evladını canim. Yani tabi daha dikkat gerektiren bir süreç ama yatmakla alakalimidir bilemedim🤔 bende yatmama rağmen kanama devam etti ve erken doğum oldu inşallah bunda aynı süreci yaşamam 🤲

Günaydın kızlar adetin 1. Gününden selamlar 🖖 o kadar gün bekledim ama hiç sevinemiyorum ya fena hastayım sana KBBye gittim kovid testi yaptırdım. Bu ay tedaviyi kötü etkilemesin diye antibiyotik başlamak istemedim doktorum da bekle dedi. Haftaya kadar iyileşirsem ne ala. Bu ay pass geçmek istemiyordum bakalım . Tüp bebek 7.günü çağırdı kontrole o güne kadar iyileşirsem bir umut devam ederim belki bu ay

Benim kadın doğum doktorum özeldi yapılcak testi kağıda yazdı verdi ben direk araştırma hastanesine genetik bölümüne randevu alıp gittim ve baktılar bende pıhtılaşma eşimle ikimizede kromozom testi bakıldı sonuçta birbuçuk ayda çıktı

Mrb canım hoşgeldin dondurma süresinin etkileyeceğini sanmıyorum tvde haberde görmüştüm 10 yıl sonra dondurulmuş ile hamile kalan birini Rabbim ol dedikten sonra olur inşallah 🙏

Hadi bakalım hayırlısı olsun pozitif sonucunu bekliyoruz 🙏😊
Çok teşekkürler canım bende de aynısı oldu direk genetik bölüme gitmeyi düşünüyorum ama umarım seninki gibi yaparlar hemen

Merhaba. Ben direkt genetik bölüme gittim. Eşim ve ben kayıt yaptırdık. İkimize de genetik test istendi . Bana ayrıca trombofili paneli de istendi. Biz bu şekilde yapmıştık
Yalnız doktorum sadece benden genetik test istedi orada kendileri yönlendiriyor mu eşiniz de versin diye

Günaydın kızlar adetin 1. Gününden selamlar 🖖 o kadar gün bekledim ama hiç sevinemiyorum ya fena hastayım sana KBBye gittim kovid testi yaptırdım. Bu ay tedaviyi kötü etkilemesin diye antibiyotik başlamak istemedim doktorum da bekle dedi. Haftaya kadar iyileşirsem ne ala. Bu ay pass geçmek istemiyordum bakalım . Tüp bebek 7.günü çağırdı kontrole o güne kadar iyileşirsem bir umut devam ederim belki bu ay
Yaa çok geçmiş olsun inşallah hemen toparlanırsın öteki aya kalmaz insan stres oluyor

Günaydın arkadaşlar aralık ayı transfer için iki ayrı grup varmış bu grubu yeni gördüm ☺️ Ben de 2 aralık 2 adet 5. Gün embriyo transferi oldum. Dünden beri karnım sürekli gurulduyor anlamadığım bir şekilde 🤷🏼‍♀️ Onun dışında sanki hiç transfer olmamış gibiyim 😔
Kimisi ağrılı kimisi ağrısız geçiyor sanırım moral bozmayın inşallah ikiside sizinledir güzel haberlerinizi alırız 🥰

Bu aralık adetleri hep sıkıntılı heralde kızlar ya🤭 doğum kontrol hapı kullanıp lucrin vurulduğum halde adetim gecikti çok enteresan😲
Evet benim de 6 gün gecikti bugün başladı ama sanki hiç gecikmemiş gibi maşallahı var sular seller gibi geliyor şelale gibi o da halsizlik yaptı ben de

Yalnız doktorum sadece benden genetik test istedi orada kendileri yönlendiriyor mu eşiniz de versin diye
Genetik test dediğim aslında kromozom analizi. Bunu eşlerin ikisinin de yapması gerekiyor. Sizinki trombofili panelidir büyük ihtimalle . Kromozom analizinde eşlerin birinin test yaptırmasının bir anlamı olmuyor. İkiniz de yaptırın bence

Günaydın arkadaşlar . ☺️ Bu konuda tecrübe sahibi arkadaşlar beni bilgilendirirse çok mutlu olcam . 1. Kalite ve 2. Kalite embriyo ne demek? Bunların gebelik oluşmasında nasıl etkisi oluyor ?

Bu aralık adetleri hep sıkıntılı heralde kızlar ya🤭 doğum kontrol hapı kullanıp lucrin vurulduğum halde adetim gecikti çok enteresan😲
Bende 2. Transferimde lucrin vurulmustum tedavide o ignede vardı sonrasında benimde adetim gecikti lucrin geçici menopoz iğnesi olduğu için geciktiriyor Dr bana o şekilde bilgi vermisti birkaç güne olursun ☺️

Bende 2. Transferimde lucrin vurulmustum tedavide o ignede vardı sonrasında benimde adetim gecikti lucrin geçici menopoz iğnesi olduğu için geciktiriyor Dr bana o şekilde bilgi vermisti birkaç güne olursun ☺️
İlkinde de vurulmuştum maalesef bu 3.deneme🤭 onda tam vaktin de olmuştum aslında beklicez mecbur 🤗

Back