• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Acaba söylediğin serumu kullanmak gerekiyor mu diye kullanmamak tutunmada bi sorun teşkil eder mi
Kuzum şöyle benim normalde tsh filan normal değerde çıkıyor fakat anti tpo değeri yüksek çıkıyor oda hasimato demekmiş sanırım benkm önceki Dr öyle demişti ama cd56 serumu istememe rağmen gerek yok demişti. Ama şuan ki drum test sonuclarima bakınca hasimato var bu şekilde bebek tutunmaz serum uygulayacagim dedi bende zaten istedigimi söyledim. Oda hasimato hormonel bir hastalık, artık tüp bebek başarısızlıklarında genetik, rahim, kist vb hastalıkların yanında hormonel hastalıklarda tutmayı engeller ben her hastama az da olsa cd55 serumu veriyorum dedi. Bana cd56 testi yapmayacak zaten hasimato olduğu için direk serumu verecek. Senin o değerlerin nasıl peki

Evet berfu hocaya göre herşey tam ve sorunsuzdu ne pıhtılaşma testi istedi ne doğru düzgün vitamin verdi, istediğim cd56 serumu vb testlere bile gerek duymadı, hasimato başlangıcı var dedi ama ilaç vermedi oysaki hasimato direk gebeliğe engel bir hastalikti. sonuç ne iki tane negatif 🤦🏻‍♀️ Selen hoca evet bahcecinin ilk drlarindan suanlik çok çok memnunum. Çünkü ilk gorusmeye gider gitmez sonuçlarına baktı ve sende hasimato var bu şekilde bebek tutmaz cd56 serumu vericek bu değer düşmeden transfer yapamam dedi. Bu cümleside benim için yetti açıkçası ☺️ seninle benim transfer sanırım Ocak ayına kalacak çünkü benim ay sonu reglim 🤭🤭
Yaa benimde ocakta olacak büyük itimalle 🤭 cd56 için test mi verdiniz peki sanırım rahimden parça alıyolar onun için

Offf şu yumurtadan Allah'ım affetsin tiksindim yemekten 🤦🏻‍♀️ ama mecbur işte hergun yemiyorum ama iki güne bir yiyorum 🤭 bende çiğ badem, Antep fıstığı, kaju, fındık, ceviz yiyorum sebze olarak evde oldukça ıspanak, kabak, brokoli, karnabahar yiyorum. Nohut, mercimek çorbası eksik etmemeye calisiyorum onlarda çok faydalı.
Bende beyazını hiç sevmem tek lokmada ciğnemeden yutmaya çalısıyorum beyazını 😬

Kuzum şöyle benim normalde tsh filan normal değerde çıkıyor fakat anti tpo değeri yüksek çıkıyor oda hasimato demekmiş sanırım benkm önceki Dr öyle demişti ama cd56 serumu istememe rağmen gerek yok demişti. Ama şuan ki drum test sonuclarima bakınca hasimato var bu şekilde bebek tutunmaz serum uygulayacagim dedi bende zaten istedigimi söyledim. Oda hasimato hormonel bir hastalık, artık tüp bebek başarısızlıklarında genetik, rahim, kist vb hastalıkların yanında hormonel hastalıklarda tutmayı engeller ben her hastama az da olsa cd55 serumu veriyorum dedi. Bana cd56 testi yapmayacak zaten hasimato olduğu için direk serumu verecek. Senin o değerlerin nasıl peki
Benim anti tpo yüksekti canım zaten ultrasonda da endokrin doktoru haşimato olduğumu söylemişti tahlillerin yanında.6 ayda bi kan tahlili yılda bi kerede ultrason çekilmem gerektiğini söylemişti hamile kalırsan öğrenir öğrenmez gel demişti. Tsh t3 ve t4 normal çıkıyor ama ara ara yaptırıyorum

Benim anti tpo yüksekti canım zaten ultrasonda da endokrin doktoru haşimato olduğumu söylemişti tahlillerin yanında.6 ayda bi kan tahlili yılda bi kerede ultrason çekilmem gerektiğini söylemişti hamile kalırsan öğrenir öğrenmez gel demişti. Tsh t3 ve t4 normal çıkıyor ama ara ara yaptırıyorum
Benimde o değerler normal çıkıyor senin drun kim sen cd56 testi talep ettin mi peki ne düşünüyor drun

Gunaydin guzeller, Allahtan her kese yakin zamanda mutlaka guzel haber almasini diliyorum.
Dun transferin 5.gunu, aksam disardaydim bi sanci bi hiss beni delirtti, adet oldugumu hiss ettim resmen tualete kostum ama 1 sey yok. Bu bi belirti ola bilir mi? Evdeyken hic bi belirti yok, yorulunca sanki sanci giriyo

Gunaydin guzeller, Allahtan her kese yakin zamanda mutlaka guzel haber almasini diliyorum.
Dun transferin 5.gunu, aksam disardaydim bi sanci bi hiss beni delirtti, adet oldugumu hiss ettim resmen tualete kostum ama 1 sey yok. Bu bi belirti ola bilir mi? Evdeyken hic bi belirti yok, yorulunca sanki sanci giriyo
Günaydın cnm. Belki çok ayakta durduğun için olmuştur. Peki adet belirtileri var mı sende ? Ben de tam da adet öncesi belirtilerim var ya kasık ağrısı ve karın guruldaması sürekli var. 2 aralıktı transfer günüm 😔

Günaydın cnm. Belki çok ayakta durduğun için olmuştur. Peki adet belirtileri var mı sende ? Ben de tam da adet öncesi belirtilerim var ya kasık ağrısı ve karın guruldaması sürekli var. 2 aralıktı transfer günüm 😔
Kullandigin ilaclara gore adet olamazsin dediler burda biri bana. Adet belirtim derken siskinlik gogus agrisi falan var evet, zaten hamilelikle adet ayni oluyor, icini ferah tut.Ama bende sanci sadece adet oldugumda gelir o yuzden bilemiyorum simdi. Guruldama gecen trasnfer bendede vardi, cok aglamistim ama pozitif cikmisti (sonra kimyasal oldu baska sebebten).

Ne guzel😻 Tebrikler canim. Kacinci test yaprtdn? 12mi?
Teşekkürler canım benim 8.gun sonucum ben dayanamayıp erken kan vermistum 6 ve 8gun dr artışı yeterli buldu cuma ultrason a çağırdı 🙏🙏🙏ama geceden beri lekelenme oluyor 😔

Back