- 3 Aralık 2021
- 2
- 5
- 1
- 34
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #1.081
HAYDE HAYIRLISI OLSUN DİYELİM
Merhaba hanımlar gelin birlikte bu süreci takip edelim hakkımızda hayırlısı olsun
efsunn210102 @Selin n @Loya-Kiana biz Kasım topiğin'de tanıştık yolumuz Aralık ayında da birlikte ilerlemeye devam ediyor
Bismillahirrahmanirrahim
İsim yaş deneme embriyo transfer sonuç
@Demiripek 43 3.cü deneme 5.ci gün @istanbul88 31 1.ci deneme 6.cı gün @nacwes 33 2.ci deneme 3.cü gün @akyaa 34 3.cü deneme 9 aralık @Loya-Kiana 31 2.ci deneme 5.ci gün @altnekn 32 2.ci deneme 5.ci gün Ilayumut 30 7.ci deneme 5.ci gün 26 kasım sonuç bekliyor @Gldmergn 24 3.cü deneme 5ve6.cı gün @gulcehanim 27 1.ci deneme 5.ci gün H hasretim0601 33 2.ci deneme 5.ci gün
@Saturnyildizi 32 3.cü deneme 2 yada 5.ci gün
@FlyingHummingbird 31 2.ci deneme 5.ci gün Iron Butterfly 25 1.ci deneme 2.ci Gün @Mucizelereinanin55 29 3.cü deneme @Efolis 31 3.cü deneme @lightbrown 30 1.ci deneme Hayat su 25 2.ci deneme @Tesnim1989 32 6.ci deneme @hukukkusu 32 1.ci deneme @Maydonozhanim 27 3.cü deneme @Selin n 26 1.ci deneme
efsunn210102 25 1.ci deneme 3.cü gün Aylis16 23 1.ci deneme 5.ci gün Z Zeynepkur 38 3.Cü deneme 5.Cİ gün 3 Aralık @Gulen yuzum 37 4.CÜ deneme 5.ci gün 25 kasım sonuç bekliyor @Aslanb 28 1. Cİ dENEME 5.Cİ GÜN @halleycik 30 1.Cİ DENEME @kedicique @karyelimmm 24 1.Cİ DENEME 5.Cİ GÜN @leyladanvazgecme 44 3.CÜ GÜN @Verayinrengi 24 2.Cİ DENEME 5.Cİ GÜN
Hayır canım merak etme embriyo öyle kabızlıkla düşecek bir yerde değilKizlar bi sey daha sorucam, sorularim bitmiyo. Transfer gunu kabizligim vardi, transfer oldum eve geldim yattim biraz. Afedersiniz sonra tualetim geldi, pedimde ip gibi kahve rengi gi akinti tirnak ucu kadar. (bunu ilk transferimin 6. gunu gormustum, yerlesme kanamasi gibi kabul etmistim.) Simdi transfer gunu gelmesi acaba embriyon kabizligim yuzunden geri dusmusmudur diye kafamda deli sorularSizce ola bilirmi boyle bi sey, ilk gun geri duse bilirmi?
Allah razı olsun canım aminn inşallah bu defa rabbim yarım bırakmasınAmin canim Allah tamamina erdirsin insallah.
Transfer günü sayılmıyor cnmKizlar bi sey sorucam, gununuzu transfer oldugunuz gundenmi sayiyosunuz? Yoksa transfer gununu 0. olarakmi kabul edeyim?
Haydi sag salim sımsıkı tutunsun annesind küçük minnosKızlar minnoşu aldımbir saat dinlenicem.sonra eve hepberaber gidicez inş
Yaaa ne güzel transferler başladı hafta ya hepinizden güzel haberler almayı nasip etsin rabbimkızlarr transferim oldu şükürRabbim kucaklarımızı boş bırakmasın dualarımdasınız
Canım transfersonrası benimde kabizligim oldu halada öyleyim hapsurma oksürme ikinma (her ne kadar istenmeyen durum olsada)engel olmuyor ol deyince oluyor rabbim hepimize ol desin inşallah hayırlısı ileKizlar bi sey daha sorucam, sorularim bitmiyo. Transfer gunu kabizligim vardi, transfer oldum eve geldim yattim biraz. Afedersiniz sonra tualetim geldi, pedimde ip gibi kahve rengi gi akinti tirnak ucu kadar. (bunu ilk transferimin 6. gunu gormustum, yerlesme kanamasi gibi kabul etmistim.) Simdi transfer gunu gelmesi acaba embriyon kabizligim yuzunden geri dusmusmudur diye kafamda deli sorularSizce ola bilirmi boyle bi sey, ilk gun geri duse bilirmi?
Cnm senin güzel haberinle başladı bu grup,bizlerle de devamı gelir inşAllah razı olsun canım aminn inşallah bu defa rabbim yarım bırakmasın
Transfer günü sayılmıyor cnm
Haydi sag salim sımsıkı tutunsun annesind küçük minnos
Yaaa ne güzel transferler başladı hafta ya hepinizden güzel haberler almayı nasip etsin rabbim
Esim transferin ertesi günü gitti evde tek kaldım yemeğimi bulaşığımı lavabolari vs kendim hallettim kendim yapıyorum butun tedavilerine aşırı dikkat ettim tuvalet haricj kalkmadim ama bunda bi rahatlik var allahım sonunu hayır etsin ablamlar görumcem ev süpürme işini soba işini hallediyorlar gerisini ben yapıyorum ufak tefek işler yapabilirsin onun haricinde bol bol uzan dinlen ben öyle yapıyorum belirti falan da arama benim ilk tutan hamileligimde bütün belirtileri yaşadım pozitif oldu bu denemwde 4.gunden bu yana sancı haricinde bisey hissetmedim ama şimdilik pozitif görünüyor allahım sonuna kadar sag salim gitsin inşallah dualarımseninleSaydiklarinin hepsini yapmis bulunmaktayimBulasiklari makineye doldur cikar, of neyse umarim bunlar yuzunden bi sey olmaz. Tesekkurler destek icin
Amin canım benim inşallah rabbim hepimizden gizel haberler almayı nasip etsin inşallah bende pazartesi kan vercem artış icin inşallah katlana katlana sağlıkla devam eder dun 6.günumdu ve hem idrar hem kanda gebelik gözüktü allahım devamını da güzel eylesin darısı hepinizin başınaCnm senin güzel haberinle başladı bu grup,bizlerle de devamı gelir inş
Hayırlı olsun kuzum darısı bizlere inşallah değerin kaç çıktı acaba bide tek embriyo mu çift embriyo mu transfer edilmiştiAmin canım benim inşallah rabbim hepimizden gizel haberler almayı nasip etsin inşallah bende pazartesi kan vercem artış icin inşallah katlana katlana sağlıkla devam eder dun 6.günumdu ve hem idrar hem kanda gebelik gözüktü allahım devamını da güzel eylesin darısı hepinizin başına
Amin inşallah canım benim dualarım hepimizleHayırlı olsun kuzum darısı bizlere inşallah değerin kaç çıktı acaba bide tek embriyo mu çift embriyo mu transfer edilmişti
Yaa inşallah kuzum ya sağlıkla büyür minnoş ama belli olmaz çünkü daha 6.gün 87 çıktıysa belki de ikisi de tutunmuş tur çok sevindim kuzum ya maşallahAmin inşallah canım benim dualarım hepimizlecift embriyo transferi dun serumum vardi merkezde hazır gitmişken kanda verdim 6.gun 87 çıktı 2 tane 5.gun embriyosu sanırım 1 minigim benimle
Allahım hepinize nasipetsin inşallah canım benim bu tarifsiz mutluluğu rabbim isteyen bekleyen emek sarfeden herkese nasip etsin bilmiyorum kyzum rabbim bir aldi belki 2 verir belki yine bir verir yeter ki sag salim kucağıma alayım tek ikiz hic farketmez ama ikiz bunca emeğin bunca yılın ustunw bal kaymak olurYaa inşallah kuzum ya sağlıkla büyür minnoş ama belli olmaz çünkü daha 6.gün 87 çıktıysa belki de ikisi de tutunmuş tur çok sevindim kuzum ya maşallah
Protein muhakkak al hergün dedi hazır gıdalardan uzak dur dedi canımBeslenme ile alakalı bir şey dedi mi
Hadi bismillah hep dualarımdasınız ablacımProtein muhakkak al hergün dedi hazır gıdalardan uzak dur dedi canım
Allahım gönlüne göre versinAllahım hepinize nasipetsin inşallah canım benim bu tarifsiz mutluluğu rabbim isteyen bekleyen emek sarfeden herkese nasip etsin bilmiyorum kyzum rabbim bir aldi belki 2 verir belki yine bir verir yeter ki sag salim kucağıma alayım tek ikiz hic farketmez ama ikiz bunca emeğin bunca yılın ustunw bal kaymak olurrabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah bir daha bu mutluluğu yasayamam sanıyordum cok uzak geliyordu boşa kürek çekiyorum gibi hissediyordum ama şükürler olsun rabbim duaları bos çevirmedi sonuna kadar sag salim gitmeyi nasip inşallah hepimize
Günaydın canım çok şükür geldi ama ağrısı da fenan bir şekilde geldiHepimizin hakkında hayırlısı olsun canım
Aminn inşallah canımAllah razı olsun canım aminn inşallah bu defa rabbim yarım bırakmasın
Transfer günü sayılmıyor cnm
Haydi sag salim sımsıkı tutunsun annesind küçük minnos
Yaaa ne güzel transferler başladı hafta ya hepinizden güzel haberler almayı nasip etsin rabbim
5.gun embriyosu icin 10 gun sonraya randevu veriliyi neden sana 12 demişler 3.gun mu 5.gun mu embriyolarAminn inşallah canımbenim 16 sında kan
Allah razı olsun olsum canım benim amin inşallah canımAllahım gönlüne göre versin6.gün için değerin cok güzel devamı sağlıcakla gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?