- 28 Haziran 2020
- 1.937
- 2.645
- 83
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #1.041
Hayırlı olsun güzel haberler ver inşallahkızlarr transferim oldu şükür Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın dualarımdasınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun güzel haberler ver inşallahkızlarr transferim oldu şükür Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın dualarımdasınız
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin güzel haberlerini bekliyoruz inşallahkızlarr transferim oldu şükür Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın dualarımdasınız
yok canım 14ün de gideceğim ondan önce gitmicem ilaçları kullan 14ünde kalınlığına göre karar verecem dedi 7 ile 12 arasında olması lazım transfer döneminde dediMuhtemelen 14 inden itibarende ignelere başlar ama aralarda rahim kalınlığı için gidecek misin peki? Çünkü ona göre ilaçlarla oynama yapması lazım.
Tutunmayı etkileyen bir şey değilmiş zaten ağır bir anesteziye gerek yok. 10 dk uyutacaklar sanki endoskopi falan olur gibi bir anestezi ağır degil. Sanırım yine biraz idrara sıkışık olmak gerekiyor ama onlar idrarı boşaltıyorlarmış sen uyanmadan önce ben de çok bilmiyorum artık olunca öğreneceğim canım bu ay sonunda insallah.
Her ay normalde her kadının 1-2 yumurtayı geliştirip yumurtlaması gerekiyor. Yumurta toplanmasında ise 10-15 yumurtaya kadar geliştiriyorlar yani sadece 10 tane fazladan gelişmiş oluyor ama rezervde cok daha fazlası var yani hemen bitecek bir rezerv degil. Tabi rezervi cok az olan kadınlarda farklı prosedür uygulanabiliyor doğal seyrinde ayda 1-2 yumurta toplanıyor. Amh değeriniz gayet iyi korkmanıza gerek yok
folik asiti ve cor aspirini ve devit3 ü en basta yazdı bana tedaviye başladığımızda hala kullanıyorum ben onları.Estrofem coraspirin folik asit canım
14ünde tekrar muayeneye çağırdı
Evet aynen ki o zamana kadar da kalinlasiyor zaten hadi inşallah heyecanlı zamanlar başladı daha önce peki denemiş mıydın tüp bebek ? Özel değilse sorun neydi sizdeyok canım 14ün de gideceğim ondan önce gitmicem ilaçları kullan 14ünde kalınlığına göre karar verecem dedi 7 ile 12 arasında olması lazım transfer döneminde dedi
Amin canım inşallah hepimiz anne oluruz. Tahmini söylediler herkeste değişiyor o an ki duruma göre hareket ediyorlarmış canım. Yokbendaha iğne kullanıyorum. Yarın da catlamasin diye iğneye basliycam.Hayırlı olsun inşallah her şey istediğimiz gibi olur Daha yumurtalarınız toplanmamış ise nasıl bilebiliyorlar 3. Gün embriyosu olacağını ? Yani demek istediğim eğer çok embriyo oluşmuş ise 5.gune kadar bekletiyorlar hatta 6.güne gidenler var. Ama az oluşmuş ise 1. Gün veya 2. Günde donduruyorlar ve tabi kalitesine göre
Kesin değil genelde öyle oluyormuş. Ama bazılarını donduruyoruz anneyi dinlendiriyoruz dediler .net değil yani. Ben daha iğne vuruluyorum o yüzden benimki belli değilMerhaba canım neden 3. gün embriyosu transfer ediyorlarmış tedavini nerde yaptırıyorsun
Bu ikinci denemem canım ilkini 2018 yılında yaptırmıştım negatifle sonuçlandı 3 yıldır başlamaya anca cesaret ettim tekrardan. Erkek faktörü bizim sorun canım harekette sıkıntı var. Güzel sonuca ulaşacağız inşallah bu seferEvet aynen ki o zamana kadar da kalinlasiyor zaten hadi inşallah heyecanlı zamanlar başladı daha önce peki denemiş mıydın tüp bebek ? Özel değilse sorun neydi sizde
Tedavi öncesi bir ay vitamin ilaçları folik asit kullanmıştım. Sonra iğneler opu oldu. Opudan sonra bişey kullanmadım rahim dinlendirme yapıldı ikinci adet bu bugün gittiğim de estrofem coraspirin folik asit verdi Aralığın 14ün de tekrar muayeneye çağırdıfolik asiti ve cor aspirini ve devit3 ü en basta yazdı bana tedaviye başladığımızda hala kullanıyorum ben onları.
Hadi hayırlısı olsun bakalımTedavi öncesi bir ay vitamin ilaçları folik asit kullanmıştım. Sonra iğneler opu oldu. Opudan sonra bişey kullanmadım rahim dinlendirme yapıldı ikinci adet bu bugün gittiğim de estrofem coraspirin folik asit verdi Aralığın 14ün de tekrar muayeneye çağırdı
İnşallah canım hepimiz güzel sonuçlara ulaşalım ve artık burda bizde bebek odası, kıyafetleri konuşalımBu ikinci denemem canım ilkini 2018 yılında yaptırmıştım negatifle sonuçlandı 3 yıldır başlamaya anca cesaret ettim tekrardan. Erkek faktörü bizim sorun canım harekette sıkıntı var. Güzel sonuca ulaşacağız inşallah bu sefer
Atakent acibademdeyimBenimde bu ay sonu gibi İnşAllah.
Siz nerde yaptırıyorsunuz ?
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun canımHadi hayırlısı olsun bakalım
güzel sonuca ulaşma düşüncesi bile çok güzel yaİnşallah canım hepimiz güzel sonuçlara ulaşalım ve artık burda bizde bebek odası, kıyafetleri konuşalım
Canimsin, tesekkur ederimBlast embriyo 5. Güne ulaşmış hücrelerini tamamlamış ve artık transfer edildiğinde rahme en iyi tutunan embriyo demek canım. 4bb de gayet iyi
Korkma ondan bişey olmaz kendini yorma ama gene de yat dinlen canım boşver takma kafana stres yapma kendineBi sey daha danismak istiyorum size, az once domates rendeliyodum ama guc kullanmadan. Karnimin altindan sanki bisey koptu, cok korktum hemen uzandim. Ondan beri bi qurlama bi bisey, bu gecen sure zulum oldu resmen. Henuz 4.gun
Hiçbir şey olmaz ama yine de 4. Gün daha henüz riskli bir gün o yüzden boşver rendeleme işleri, dolaba uzanma yere eğilme işleri yapma olabildiğince uzanBi sey daha danismak istiyorum size, az once domates rendeliyodum ama guc kullanmadan. Karnimin altindan sanki bisey koptu, cok korktum hemen uzandim. Ondan beri bi qurlama bi bisey, bu gecen sure zulum oldu resmen. Henuz 4.gun