• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Tedavi öncesi bir ay vitamin ilaçları folik asit kullanmıştım. Sonra iğneler opu oldu. Opudan sonra bişey kullanmadım rahim dinlendirme yapıldı ikinci adet bu bugün gittiğim de estrofem coraspirin folik asit verdi Aralığın 14ün de tekrar muayeneye çağırdı
Beslenme ile alakalı bir şey dedi mi ☺️

Hiçbir şey olmaz ama yine de 4. Gün daha henüz riskli bir gün o yüzden boşver rendeleme işleri, dolaba uzanma yere eğilme işleri yapma olabildiğince uzan ❤️
Saydiklarinin hepsini yapmis bulunmaktayim🤣 Bulasiklari makineye doldur cikar, of neyse umarim bunlar yuzunden bi sey olmaz. Tesekkurler destek icin❤️

Bi sey daha sorucam kizlar, ayakta oturmadan 5 10dk fazla kalinca karnim asagi dogru cekiliyo. Rahim sanki cikicakmis gibi asagi bastiriyo. Buda bi belirti ola bilir mi? 🥺 Yoksa zaten ici adetle doldugu icinmi agirlasti? 🤣🤦🏼‍♀️

Kizlar bi sey daha sorucam, sorularim bitmiyo. Transfer gunu kabizligim vardi, transfer oldum eve geldim yattim biraz. Afedersiniz sonra tualetim geldi, pedimde ip gibi kahve rengi gi akinti tirnak ucu kadar. (bunu ilk transferimin 6. gunu gormustum, yerlesme kanamasi gibi kabul etmistim.) Simdi transfer gunu gelmesi acaba embriyon kabizligim yuzunden geri dusmusmudur diye kafamda deli sorular🥺 Sizce ola bilirmi boyle bi sey, ilk gun geri duse bilirmi?

Kizlar bi sey daha sorucam, sorularim bitmiyo. Transfer gunu kabizligim vardi, transfer oldum eve geldim yattim biraz. Afedersiniz sonra tualetim geldi, pedimde ip gibi kahve rengi gi akinti tirnak ucu kadar. (bunu ilk transferimin 6. gunu gormustum, yerlesme kanamasi gibi kabul etmistim.) Simdi transfer gunu gelmesi acaba embriyon kabizligim yuzunden geri dusmusmudur diye kafamda deli sorular🥺 Sizce ola bilirmi boyle bi sey, ilk gun geri duse bilirmi?
Hic bisey olmaz.

Hic haberin yok gebe kaldigın düşün atlasan zıplasan nerden haberin var bu zamanlarda .

Ikinma tuvalet vs hicbisey yapmaz hemşireler oyle.dedilerdi bana

Merhaba devlette genetik test yaptıranlar yardımcı olabilir mi birkaç sorum olacak. Devlette önce kadın doğum bölümüne gidip o mu genetik bölümüne yönlendiriyor yoksa direk genetik bölümüne gitsek pıhtılaşma vs testleri yapıyor mu? birde eşimin de yaptırması gerekiyor mu ona da mı randevu almam gerek aynı zamanda? özelde doktora gitmiştim benden genetik test eşimde sperm testi istedi sizce eşimde genetik test yaptırmalı mı?
Merhaba. Ben direkt genetik bölüme gittim. Eşim ve ben kayıt yaptırdık. İkimize de genetik test istendi . Bana ayrıca trombofili paneli de istendi. Biz bu şekilde yapmıştık

Merhaba hanımlar, bayadır ugrayamadim buralara🤦‍♀️ bugün transfer öncesi son kontrolüm vardi. Rahim kalınlığı 9mm olmuş rahmin durumu da iyiymiş. Yarın itibariyle sabah 2 akşam 2 estrofem, sabah 1 akşam 1 monodoks ve duphaston, gunde 1 prednol, coraspin ve folikasit, gunde 3 defa progestan vajinal ve son olarak 5 gunde 1 proluton depot iğne kullanmaya baslayacagim:confused: 9 Aralık Perşembe de çift embriyo transferim olacak insallah🙏

Merhaba hanımlar, bayadır ugrayamadim buralara🤦‍♀️ bugün transfer öncesi son kontrolüm vardi. Rahim kalınlığı 9mm olmuş rahmin durumu da iyiymiş. Yarın itibariyle sabah 2 akşam 2 estrofem, sabah 1 akşam 1 monodoks ve duphaston, gunde 1 prednol, coraspin ve folikasit, gunde 3 defa progestan vajinal ve son olarak 5 gunde 1 proluton depot iğne kullanmaya baslayacagim:confused: 9 Aralık Perşembe de çift embriyo transferim olacak insallah🙏
Henüz hiç bişeye baslayamamis bizlere göre çok iyisin 😀transferine az kalmış inşallah sizlerin pozitif haberlerinizle mutlu olarak bizlerde başlayıp bu süreci hep beraber tamamlarız inşallah benim ilk seferinde de iki transfer yapılmıştı biri tutmadı 4 ay kanamalı geçirdim şimdi yine iki transfer olucak tabi adet olup baslayabilirsem sürece 😅

Henüz hiç bişeye baslayamamis bizlere göre çok iyisin 😀transferine az kalmış inşallah sizlerin pozitif haberlerinizle mutlu olarak bizlerde başlayıp bu süreci hep beraber tamamlarız inşallah benim ilk seferinde de iki transfer yapılmıştı biri tutmadı 4 ay kanamalı geçirdim şimdi yine iki transfer olucak tabi adet olup baslayabilirsem sürece 😅
Aslında benim geçen aydı ama transfere 2 gün kala kızımda su çiçeği şüphesi olunca transfer iptal oldu amaaa sonrasinda kızımın su çiçeği testi negatif çikti🤪 bu ay sil baştan tekrar başladık hayırlısı böyleymiş demekki diyorum. 4 ay kanamalı geçti derken 4.aydami kaybettin bebegi😔 ben kızımda da tedavi ile hamile kalmistim ve benimde yaklaşık 4 ay ara ara kanamalarim oluyordu sonucundada 33 haftalık erken doğum yaptım 1 ay küvezde kaldik ama çok şükür rabbime bir sıkıntımız olmadi gayet sağlıklıydi😊 7 sene sonra şimdi tekrar başladık ilk 2 transferim tek embriyo transfer edildi biri tutmadı biri kimyasal oldu. Bunda çift embriyo transfer edilecek kizimda zor bir hamilelik geçirdiğim ve erken dogum yaptığım için çift olması biraz korkutuyor beni ama hayırlısı artık rabbim hepimize hayırlı sağlıklı bir süreç geçirmeyi nasip etsin🙏

Transfer olan arkadaşlar sürekli yatıyor musunuz?İlk iki gün çok önemliymiş,embriyolog söyledi.bol bol dinlen dedi.
Bana transferlerimde ilk 3 gün hep dinlenmemi yatmamı zorunlu ihtiyaçlar dışında kalkmamami söylemişlerdi. Sonraki günler için de kalkabilecegimi yemek gibi basit kolay işlerimi kendimi yormadan yapabileceğimi söylemişlerdi.

Aslında benim geçen aydı ama transfere 2 gün kala kızımda su çiçeği şüphesi olunca transfer iptal oldu amaaa sonrasinda kızımın su çiçeği testi negatif çikti🤪 bu ay sil baştan tekrar başladık hayırlısı böyleymiş demekki diyorum. 4 ay kanamalı geçti derken 4.aydami kaybettin bebegi😔 ben kızımda da tedavi ile hamile kalmistim ve benimde yaklaşık 4 ay ara ara kanamalarim oluyordu sonucundada 33 haftalık erken doğum yaptım 1 ay küvezde kaldik ama çok şükür rabbime bir sıkıntımız olmadi gayet sağlıklıydi😊 7 sene sonra şimdi tekrar başladık ilk 2 transferim tek embriyo transfer edildi biri tutmadı biri kimyasal oldu. Bunda çift embriyo transfer edilecek kizimda zor bir hamilelik geçirdiğim ve erken dogum yaptığım için çift olması biraz korkutuyor beni ama hayırlısı artık rabbim hepimize hayırlı sağlıklı bir süreç geçirmeyi nasip etsin🙏
İlk 3 ay koyulan embriyolardan birinin etrafı kanamaya başladı onla birlikte düştü ama kanamalar devam etti 4.ayda plasenta rahim ağzına gelmiş o kanama yapıyordu çok şükür bebek dönünce düzeldi ve doğuma kadar çok rahat bı hamilelik geçirdim elhamdülillah 40+3 te oğlumu kucağıma aldım ilk günler dinlensem daha iyi olurdu belki bu sefer dinlenerek geciricem inşallah tek ya da çift rabbim bilir olup olmayacağı bile kısmet

Bana transferlerimde ilk 3 gün hep dinlenmemi yatmamı zorunlu ihtiyaçlar dışında kalkmamami söylemişlerdi. Sonraki günler için de kalkabilecegimi yemek gibi basit kolay işlerimi kendimi yormadan yapabileceğimi söylemişlerdi.
Bence çok doğru demişler ben yatmamaktan yaşadım diye düşünüyorum o kanamaları bu sefer umarım dinlenmeyi başarırım 😅yatmayı sevmeyen birinden tavsiyeler 😅

Back