• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Kızlar aranızda imom omega kullanan var mi ? Foto ekledim içinde yok yok. Transfer gününden itibaren doktor bunu verdi bana bunu kullanıyorum ama sizce yeterli mi folik asit ayrıca almaya gerek var mi ? Bunu kullanıpta yanında başka folik asit vs kullanan var mi ?
merhabalar ben de imom kullanıyorum içindeki folik asit yeterli hatta her şey var ben çok memnunum

Beni normalde bu ay olabilirdi ama ben adetin 3.cü günü gittim hastanede ya 1.ci gün yada 2.ci gün başlanıyormuş 2 ci transfer hazırlığa ben ona sebep şubata kaldım 3.cü adet günü gittim diye yani
Doktordan doktora değişiyor galiba bana dondurulmuşlar da 4. Güne kadar gelebilirsin demişti

İnşallah öyledir bu 3.denemem çok yoruldum artık 1 yıl içinde 3.deneme ve hepsi taze.Ana testi pozitif çıkmıştı onun için de prednolu erken başladık ama yine olmadı sanırım
Moralinizi bozmayın erkenden keşke yapmasaydınız. Test gününüzü bekleyin bence moral çok önemli sabırla bekleyin 🌹 🙏

merhabalar ben de imom kullanıyorum içindeki folik asit yeterli hatta her şey var ben çok memnunum
Evet aslında ben de memnunum tek bir hap ile hepsini almış oluyoruz ama demiri fazla mi geliyor bilmiyorum. Her gün kayısı yemesem afedersin zor tuvalete çıkacağım sanki bu vitaminden kaynaklı gibime geliyor

Evet aslında ben de memnunum tek bir hap ile hepsini almış oluyoruz ama demiri fazla mi geliyor bilmiyorum. Her gün kayısı yemesem afedersin zor tuvalete çıkacağım sanki bu vitaminden kaynaklı gibime geliyor
bol su içmenizi öneririm kullandığımız ilaçlar düz kasların kasılmasını engellediği için tuvalete zor çıkıyoruz bol su içiyorum sorun yaşamadım çok şükür

kızlar 30 aralık transferiyim. Ne idrar ne kan testi yaptım kasıklarım ve belim çok ağrıyor sizde de oldu mu çözümünüz ne oldu teşekkür ederim
Dinlen canım ağrın oldukça uzan ve dinlen . Ama hareketlilik anlamında nasıl bir hayatın var bilmiyorum eğer sürekli yatıyorsan da bel ağrın olur

Canım gebelik belirtisi olabilir benimde böyle oldu çünkü aynı adet olacakmışım gibi belirtilerin aynısı
canım benim adet ağrım hiç olmaz ama o yüzden içimde bir umut var inşallah pozitif olduğu için böyledir. Yumurta toplamadan önceki gibi ağrıyor sanki çok da ayırt edememiyorum ama yan yatınca ağrı artıyor

Back