2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Muhtemelen 1 ay ertelemek zorunda kalacağım, bu ay sonu 15 gün falan tek çalışıyorum o yüzden kontroller çok sıkıntı olacak anladığım kadarıyla. İnşallah pozitif sonuç alırsınız. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah

Erteleyin, ben 3 ay erteledim iş yorgunluğu ve şehir dışı programından. Kafanızın en rahat olacağı günlerde yaptırın inşallah. Kolay geçer. Dualarım hep bu meraklı anne adaylarıyla :)

Canim bn 6 ve 7. Gun yaptm cikmamisti sonra baktim silik gibiydi simdi bidaha yapiyim dedim bugun 8. Gunum ve 2. Cizgiyi gordm smdi kan testine gidiyorm

Tebrikler, çok sevindim Kan testini ne zaman yaptıracaksınız? Sağlıkla geçsin hepimizin tüm süreci inş

Arkadaşlar, normalde çok düşük olan tansiyon, transferden sonraki günlerde çok yüksek olmaya başladı. Sizce normal mi?
Normalde 9-5 falan olur, bes altı gündür 13-7

Kızlar kimyasal oldu galiba artış %60 bile degil 129 dan 188 e çıktı değerim 12.gün bugün
Canım kimyasalda değer düşer şimdiden sıkma canını bazılarının ilk başta artış az oluyo sonradan coşuyor inşallah öyle olur

Canim bn 6 ve 7. Gun yaptm cikmamisti sonra baktim silik gibiydi simdi bidaha yapiyim dedim bugun 8. Gunum ve 2. Cizgiyi gordm smdi kan testine gidiyorm
Hayırlı olsun inşallah bende görürüm 7.gün sabah negatifti 3.gün embriyosu benim senin kaçıncı gün belirtin falan var mı

Şimdi sana yazacaktım, başka bir topikte gördüm. Tekrar kan ver dedi değil mi doktor? İnş katlanır değerin hiç belli olmaz. Dualarım seninle
Şimdi doktorla konuştum. Tabi iki gün sonra tekrar kan istedi belki sonra iki gün sonra tekrar isteyebilirmiş . Bazen çift embriyo konulanlarda böyle olabilir dedi . Dış gebelik olabilir dedi , belki biri tutmus diğeri bırakmış olabilir dedi her ihtimal varmış. Umut verdi biraz bakalım iki gün sonra tekrar kan vereceğim hayırlısıyla devam etsin 1 2 hiç farketmez. Dış gebelikte zor olay beklemek çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…