2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Yaa hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Ne mutlu sana mutlu sona ulaşmışsın Allah’ım sağlıklı Sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah. Değerlerin artarak ilerlesin

Hayırlı olsun canım. Sabah idrarıydı ama herkes erken diyor biraz içim ferahladı
İçini ferah tut.. hatta ben de 7. Gün baya üzüldüm ki 5. Gün embriyosu çıkması lazım dedim.. senin 3. Gün embriyosu.. transferden sobra 10. Günden önce idrarda zor görünür zaten.. hiç üzme kendini.. dualarımdasıninş isteyen herkese nasip olacak bebiş..

Bana da olmuştu birkaç gün bu şekilde. İnşallah hayırlara vesiledir
Yaa inşallah hayırlara vesiledir teşekkür ederim
Bende ara ara oluyor canım
İyi bari tek değilmişim
Güzel sonuçlara hayırlara inşallah

Arkadaşlar merhaba opu öncesi bir kabızlık problemi yaşamıştım ve makatta kanama olmuştu.Bugün transferimin 5.günü ve lavaboya gittiğim de hala makatta kanama oluyor.Bebeklerim tutunmamış olabilir mi bundan dolayı ve bi doktora gitmeliyim mi şimdi bu kanamaiçin

En azından doktorunu bilgilendir bence bu konuda..

Benim bi tanıdığım gidiyor ona memnunlar ama çok soramıyorum malum kimse duysun istemiyorum artık
Anlıyorum seni kuzumm ben bi gideyim pazartesi bakalım ne dicek ne olcak ben daha önce başka bi doktora gittim ankarada bana rahmimin yarısının olmadığını söyledi bu yüzden düşük riskim varmış dikiş atılması gerekiyormuş hamile kaldığımda 9 ay yatman gerekiyor dediler birde pcos var 3 ay femara verdi aslında ama kullanamadan istanbula taşındık elimdeki bu sonuçlar ile gidicem.. Tüp bebekten önce histerekopi olup rahmimi büyüteceklerini söylediler amh değerim iyi çıktı en azından 3,48

4cc gayet iyi kalite lütfen canını sıkma, benim kizim 2 bc kalitesindeydi 3. Gün embriyosu

Evet arkadaşım ben pazartesi ve çarşamba aynı yerde aynı saatte yaptırdım fark ediyormuş laboratuvardan laboratuvara

Amin canım inşallah hayırlısıyla nasip etsin allah çok sağol

Kızlar arkadaşım test almış gelmiş yapta yap yaptım sonuç kocaman bir negatif 7.günüm bugün 3.gün embriyosu taze transferin.
Canm benim de 3. Gün embriyosuydu. 9. Gün çıktı erken testte silik çizgiyle oda. net değil yani. Moral bozmak için o kadar erken ki üzme kendini boşa

Kn testini 60 liraya yaptılar gözüme geldi doğrusu
Evet arkadaşım ben pazartesi ve çarşamba aynı yerde aynı saatte yaptırdım fark ediyormuş laboratuvardan laboratuvara

Eklentiler

• IMG_20220105_192041.jpg
    34,1 KB · Görüntüleme: 45
İki tane 5. Gün embriyom transfer edildi. Bugün 7. Günüm ve dün başlayan regl ağrıları, sağ ve sol kasıkta batmalara dönüştü. Ağzımda bir metal tadı. Sabah lavaboda birden midem bulandı ve soğuk soğuk terledim. Kendimi yatağa zor attım. Şimdi de hafif bir bulantı hissi var. Bu sabah evde test yaptım ve pozitifi gördüm ama transferin 3. Günü yaptığım çatlatma iğnesi hikayesi yüzünden emin olamıyorum tabii. Bu arada test sonucu silik de değil çok net ama az kaldı kan testine çok şükür nasıl dayanacaksak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…