- 23 Mayıs 2009
- 14.296
- 15.593
- 823
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #10.341
Gaz sancılari kasık batmaları bel agrısıSonra ne gibi belirtileriniz oldu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gaz sancılari kasık batmaları bel agrısıSonra ne gibi belirtileriniz oldu?
Benim şimdiden var bu belirtiler inşallah ilaçların etkisinden değildirGaz sancılari kasık batmaları bel agrısı
Herkeste başka etki oluyordur canım olumsuz düşünmeBende pazartesi oldum hiç bir şey yok
Merhaba, öncelikle süreciniz hayırlı olsun.Günaydın kızlar bu ay tüp bebeğe başlicaz süreç nasıl işliyor, adetten kaç gün sonra opu oluyor?
3 gün embriyosu çıkar mı hiç bozma moralini lütfenKızlar arkadaşım test almış gelmiş yapta yap yaptım sonuç kocaman bir negatif 7.günüm bugün 3.gün embriyosu taze transferin.
erken çünkü. benim 5 . gün embriyosu 9. gün ancak çıktıKızlar arkadaşım test almış gelmiş yapta yap yaptım sonuç kocaman bir negatif 7.günüm bugün 3.gün embriyosu taze transferin.
Ben biliyordum böyle olacağını illede yap yaptım gördüm işte insanın hevesi kırılıyor ( arkadaşımda aynı süreçten geçiyor fazla test yapıyor) neyse hayırlısı olsun adet olacakmışım gibi olmaya başladım zaten başımda ağrıyor akşamdan beri3 gün embriyosu çıkar mı hiç bozma moralini lütfen
Siz kanda test yaptırmıştınız o zaman idrar testinde çıkmamış mıydıerken çünkü. benim 5 . gün embriyosu 9. gün ancak çıktı
İdrarda akşam çıktı ama çok da böyle net değildi. O sebeple 3. Gün için erkenSiz kanda test yaptırmıştınız o zaman idrar testinde çıkmamış mıydı
Öyle düşünmeyelim yinede belki de bi mucize tutunmuştur miniğimiz çok karmaşık duygular içindeyim gerçekten bi yanım öyle diyor bi yanım böyleBende aynı şeyleri hissediyorum arkadaşım Benimde 5. Günüm bugün ama sanki olmadı. Bel ağrısı kasık ağrısı da hep ilaçların etkisi diyorlar . Bende pazar günü kan testi verip bakacağım 8. Gün oluyor.
Anladım salı günü kan testim var zaten bakalım hayırlısı. Dondurulmuş 9 tane var olmadı onlardan devam edeceğimİdrarda akşam çıktı ama çok da böyle net değildi. O sebeple 3. Gün için erken
Ne guzel dondurulmus daha embriyonuz var benim sadece 2 tane biri orta kalite digeri 1. Kalite orta kaliteyi dr transfer etmek istememiati o yuzden tekrar yumurta toplanmisti o yuzd3n ben 1 tane olarak goruyorumAnladım salı günü kan testim var zaten bakalım hayırlısı. Dondurulmuş 9 tane var olmadı onlardan devam edeceğim
Olumsuz düşünmeyin lütfen. Hep olmuş gibi davranalım.Anladım salı günü kan testim var zaten bakalım hayırlısı. Dondurulmuş 9 tane var olmadı onlardan devam edeceğim
Evet aslında olumlu düşünüp olumlu enerjiler göndermemiz gerekiyor ama çok umutlanıp hüsrana uğramak daha kötü oluyor sanki İşten rapor aldım oturuyorum evde kötü yaptım vallahi kafayı yiyeceğim evde işte olsam çabuk geçerdi zaman hakkımızda hayırlısı olsun inşallahÖyle düşünmeyelim yinede belki de bi mucize tutunmuştur miniğimiz çok karmaşık duygular içindeyim gerçekten bi yanım öyle diyor bi yanım böyle
Olur inşallah canım zaten ihtiyacımız olan 1 adetNe guzel dondurulmus daha embriyonuz var benim sadece 2 tane biri orta kalite digeri 1. Kalite orta kaliteyi dr transfer etmek istememiati o yuzden tekrar yumurta toplanmisti o yuzd3n ben 1 tane olarak goruyorum
merhaba siz bu doktorda tedavi oldunuz mu, süreçten biraz bahsedebilir misiniz doktorun yaklaşımı ve tedavisi nasılBahceci remzi abali cnm
Ben suan 1. Adetim dun bitti diger adeti bekliyorum devamli tlf elimde transfer oncesi ne yemeli diye bakiyorum kafam hep orada ne yemeliyim napmaliyim transferden sonra ne yemeliyim aklimdan bunlar cikmiyorOlur inşallah canım zaten ihtiyacımız olan 1 adet
Doğru diyorsunOlumsuz düşünmeyin lütfen. Hep olmuş gibi davranalım.