2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Ben suan 1. Adetim dun bitti diger adeti bekliyorum devamli tlf elimde transfer oncesi ne yemeli diye bakiyorum kafam hep orada ne yemeliyim napmaliyim transferden sonra ne yemeliyim aklimdan bunlar cikmiyor
Bu kadar stres yapma canım doktorumda nasıl yaşıyorsan ne yiyip içiyorsan öyle devam dedi bana mesela

Benim kalitesi çok iyi değildi 4cc kalite 6. Gün embriyosu. Benden 29 yumurta toplanmıştı sadece bu kaldı o da zar zor kendimi motive ediyorum hepsi gitti bu direndi belki de tutanacaktır diye.. evde zaman geçmiyor Netflix’e sardım ben dizi film ne varsa izliyorum beslenmeme dikkat ediyorum sağlıklı ne varsa yiyorum aklımıza getirmemeye çalışalım . Sizde içinizi ferah tutun Rabbim ol derse zamanı gelmişse zaten hamileyiz ama zamanı gelmediyse güçlü olmak zorundayız sonuna kadar mücadeleye devam napalım

Slm kızlar ya bugün sabahtan beri ağzımın içi zehir gibi metalik tat diyolar ya öyle pozitif olanlarda böyle bişey yaşadımı bugun 7.günüm gebelik belirtisi diye okumuştum sanki biyerlerde
Bana da olmuştu birkaç gün bu şekilde. İnşallah hayırlara vesiledir

İnşallah güzel haberler alırsın canım benim

Merhaba kızlar bayadır yazamamıştım 24 aralıkta 2.gün embriyosu transfer olmuştum bugün test günümdü ama dün kanamam olunca dün verdiö testi çok şükür pozitifi 3.denemede gördüm yarın artış için tekrar test vericem inş hayırlısıyla sağlıkla gider. Herkesin de sonuçları çok güzel olur benim hiç belirtim olmadı sadece bi gece tirtir titredim ertesi gün bi kere ishal olduö bunlar belirti mi bilmiyorum tabi

Slm kızlar ya bugün sabahtan beri ağzımın içi zehir gibi metalik tat diyolar ya öyle pozitif olanlarda böyle bişey yaşadımı bugun 7.günüm gebelik belirtisi diye okumuştum sanki biyerlerde
Bir bilgim yok ama inşallah pozitif görürsün canım Rabbim nasip etsin inşallah
Bende bahçeciye gidicem pazartesi günü ön görüşme için dr Mehmet asoğluna bu ay bakalım ne dicek
Canım bana da gidip görüşlerini yazarmısın bende oraya gitmek istiyorum ama çok bilgi edinemedim fiyat bilgisi falan yazarsan çok sevinirim gerçekten

Tabi haber ederim inşallah dr sosyal medyada göründüğü gibi güvenilir güler yüzlü işini bilen biri çıkar zaten içime sinmezse ön görüşme başka yere bakıcam

Selam, ben de transferden sonraki 7.gündeyim. Metalik tat bende de var sabahtan beri ama transfer olduğum gün de aynı tat gelmişti. Doktorun elinde metal kateteri görünce sanırım etkilendim diye düşünmüştüm. Düne kadar gerginlik vardı vücudumda, dün sabahtan beri o gerginlik gitti bir rahatlama geldi, ama regl ağrısı başladı. Hayırlısı.

Kızlar arkadaşım test almış gelmiş yapta yap yaptım sonuç kocaman bir negatif 7.günüm bugün 3.gün embriyosu taze transferin.
Daha çok erken.. benimki 5. Gün embriyosu.. 7. Gün yaptım çıkmadı..8. Gün sabah ilk idrarla yaptım çıktı.. bugün yani 9. Gün sabah ilk idrarla yaptım yine çıktı.. bi de öğlede denedim 3. İdrarımda çıkmadıilk idrarla yapmalısın..hem de çok erken 3. Gün embriyosu için hiç sıkma canını..

Fiyat bilgisini öğrenmiştim zaten 2022 için 15,500 tl dediler ilaç ilk muayene ücreti hariç 2021 de 11000 di muayene ücretide doç dr için 850 prof için 950 canım

Bu sayfa olsun başka tüp bebek sayfaları olsun şuana dek hep takip ettim , okudum, dualarınıza aminlerim oldu. inşallah burada sabırsızlıkla sonuç bekleyenler olsun, forumdan bi haber bekleyenler olsun sağ salim bu transferde gebelik le müjdelensin, müjdelenelim tamamına ererek amin.

bugün altıncı günüm ve bugün korkum tavan, yaşadığım 3 yıllık sürecimin bende götürdüklerinin tarifi yok .biliyorum burada hepimiz hemen hemen aynıyız. RABBİMİZ sonuçlarımızı gebelikle müjdeleyip sağ salim tamamına erdirsin.

Ayrıca tüm tecrübelerini, bildiklerini paylaşan tümmmmm güzelliklere teşekkür ediyorum. çok faydasını gördüm

Hayırlı olsun canım. Sabah idrarıydı ama herkes erken diyor biraz içim ferahladı

Haklısın arkadaşım Allah ol derse hiç kalite falan bakmıyor bu işler oluyor her türlü. İnşallah olana kadar devam ve en kısa zamanda nasip etsin inşallah

Tabi haber ederim inşallah dr sosyal medyada göründüğü gibi güvenilir güler yüzlü işini bilen biri çıkar zaten içime sinmezse ön görüşme başka yere bakıcam
Benim bi tanıdığım gidiyor ona memnunlar ama çok soramıyorum malum kimse duysun istemiyorum artık
Fiyat bilgisini öğrenmiştim zaten 2022 için 15,500 tl dediler ilaç ilk muayene ücreti hariç 2021 de 11000 di muayene ücretide doç dr için 850 prof için 950 canım
Evet böyle imiş fiyatlar Allah yardım etsin inşallah
Merhaba hoşgeldiniz bende amin diyeyim yazdıklarınıza Allah'ım kimseyi çaresiz bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…