- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #10.321
Benim sonucum malesef negatif. Bu kadar etkilenecegimj dusunmemistim ama cok agladim. Anca kendime geldim. Insallah sizin pozitiftir.
Tez zamanda güzel haberlerini alırız inş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim sonucum malesef negatif. Bu kadar etkilenecegimj dusunmemistim ama cok agladim. Anca kendime geldim. Insallah sizin pozitiftir.
Tez zamanda güzel haberlerini alırız inş
3 yıl sonunda sayısız göz yaşı sonunda hamd olsun pozitif. İnşallah tez zamanda kavuşursunuz. Ve dilerim benimki de güzel ilerlerBenim sonucum malesef negatif. Bu kadar etkilenecegimj dusunmemistim ama cok agladim. Anca kendime geldim. Insallah sizin pozitiftir.
Şuan bekliyorum canım. Opu oldum yarın 3.gün 5 güne gitmesini bekliyoruz. Genetiğe gidecek. Hayırlısıyla genetikten de güzel haberler alsak. Şuan sıra sıra bekliyorum . 3. Gün sonra 5. Gün sonra genetik. Transfer, çift çizgi. Kese. Kalp. Testler bitmeyecek zor iş beee yazarken yoruldumya sebepsiz diye bir şey yok lütfen sebebini çoook detaylı araştırıp deneyin gercekten cok zor Allah sabır versin size genetiğine baktırın en azından umarım hiçbiirne gerek duymadan güzel haberi alırsınız..
Cok skur ins bizlerde pozitif sonuç aliriz cnmm hayirli olsun saglikla buyusunKızlar ben bugün herkesi galeyana getirip kendim de gelerek test verdim. Çok şükür sonucum şimdilik
3 yıl sonunda sayısız göz yaşı sonunda hamd olsun pozitif. İnşallah tez zamanda kavuşursunuz. Ve dilerim benimki de güzel ilerler
Amin canım inşallahHiç bir şey olmaz canım kassanda tutacağı varsa tutar kasmasanda stres yapman çok normal ama kısa bir işlem hop bir bakmışsın olmuş bitmiş insallah tutunur minik güzel geçer her şey
İnşallah kızlar , dilinize hep bir şükür geliyor. Hep olmayanlara da istiyorsunuz. İsmen bu kulüpteki kızlara da diyendua ediyorum. Sizlere de sevinmek ümidiyleCok skur ins bizlerde pozitif sonuç aliriz cnmm hayirli olsun saglikla buyusun
8.gune kadar belirtim yoktuBugün transferimin 4. Günü en ufak bir belirti yok belirti olmaz dediler ama ben yinede arıyorum göğüslerim taş gibi oldu ara sıra da kasık batması oluyor ama tek taraflı sadece sağ tarafım da hissediyorum. Adet belirtileri var gibi çok korkuyorum bence olmadı yine
6. Gune kadar hic biseyim yoktu 6. Gunden sonra basladi hersey cnm kendini dinleme rahat ol dusunme dua etmekten baska yapacak birsey yok bu surecteBugün transferimin 4. Günü en ufak bir belirti yok belirti olmaz dediler ama ben yinede arıyorum göğüslerim taş gibi oldu ara sıra da kasık batması oluyor ama tek taraflı sadece sağ tarafım da hissediyorum. Adet belirtileri var gibi çok korkuyorum bence olmadı yine
Bahceci remzi abali cnmKızlar merhaba istanbulda olanlar için soruyorum hangi hastane yada kliniğe gidiyorsunuz ? Önerdiğiniz bir doktor varmıı ??
Sonra ne gibi belirtileriniz oldu?8.gune kadar belirtim yoktu
Allahım kucağınıza almayı nasip etsin hayırlısıyla sonra hangi belirtiler oldu sizin ?6. Gune kadar hic biseyim yoktu 6. Gunden sonra basladi hersey cnm kendini dinleme rahat ol dusunme dua etmekten baska yapacak birsey yok bu surecte
Allahım kucağınıza almayı nasip etsin hayırlısıyla hemen kavuşun sağlıkla gelsin miniğiniz8.gune kadar belirtim yoktu
Ben pozitif çıktım, eğer gözümle görmesem bugün kesin adet olacam derdim öyle bir sanxı ile devam ediytorumBugün transferimin 4. Günü en ufak bir belirti yok belirti olmaz dediler ama ben yinede arıyorum göğüslerim taş gibi oldu ara sıra da kasık batması oluyor ama tek taraflı sadece sağ tarafım da hissediyorum. Adet belirtileri var gibi çok korkuyorum bence olmadı yine
6.günde bende lekelenme oldu ama gögüs hassasiyeti vs . hiç yaşamadım. Belirti aramayın ama, herkeste başka oluyoor.. İnşallah vardırAllahım kucağınıza almayı nasip etsin hayırlısıyla sonra hangi belirtiler oldu sizin ?
Bende aynı şeyleri hissediyorum arkadaşım Benimde 5. Günüm bugün ama sanki olmadı. Bel ağrısı kasık ağrısı da hep ilaçların etkisi diyorlar . Bende pazar günü kan testi verip bakacağım 8. Gün oluyor.Bugün transferimin 4. Günü en ufak bir belirti yok belirti olmaz dediler ama ben yinede arıyorum göğüslerim taş gibi oldu ara sıra da kasık batması oluyor ama tek taraflı sadece sağ tarafım da hissediyorum. Adet belirtileri var gibi çok korkuyorum bence olmadı yine
Gunaydin oncelikle hayirli olsun opu islemi senin yumurtalarinin gelisme durumuna gore oluyo mesela benim 10. Gunu oldu ama bazilarinin 15. Gunu ni bulabiliyorGünaydın kızlar bu ay tüp bebeğe başlicaz süreç nasıl işliyor, adetten kaç gün sonra opu oluyor?
Çok tatlı bir heyecan tadını çıkar bebişin sana sımsıkı tutunsun inşallah dualarımız seninle Allaha emanetAmin canım inşallah