• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Kızlar ben bugün herkesi galeyana getirip kendim de gelerek test verdim. Çok şükür sonucum şimdilik
Benim sonucum malesef negatif. Bu kadar etkilenecegimj dusunmemistim ama cok agladim. Anca kendime geldim. Insallah sizin pozitiftir.
3 yıl sonunda sayısız göz yaşı sonunda hamd olsun pozitif. İnşallah tez zamanda kavuşursunuz. Ve dilerim benimki de güzel ilerler

ya sebepsiz diye bir şey yok lütfen sebebini çoook detaylı araştırıp deneyin gercekten cok zor Allah sabır versin size :KK43: genetiğine baktırın en azından :KK43: umarım hiçbiirne gerek duymadan güzel haberi alırsınız..
Şuan bekliyorum canım. Opu oldum yarın 3.gün 5 güne gitmesini bekliyoruz. Genetiğe gidecek. Hayırlısıyla genetikten de güzel haberler alsak. Şuan sıra sıra bekliyorum . 3. Gün sonra 5. Gün sonra genetik. Transfer, çift çizgi. Kese. Kalp. Testler bitmeyecek😄 zor iş beee yazarken yoruldum 🤣

Kızlar ben bugün herkesi galeyana getirip kendim de gelerek test verdim. Çok şükür sonucum şimdilik

3 yıl sonunda sayısız göz yaşı sonunda hamd olsun pozitif. İnşallah tez zamanda kavuşursunuz. Ve dilerim benimki de güzel ilerler
🙏🙏🙏🙏 Cok skur ins bizlerde pozitif sonuç aliriz cnmm hayirli olsun saglikla buyusun

Bugün transferimin 4. Günü en ufak bir belirti yok belirti olmaz dediler ama ben yinede arıyorum 😒 göğüslerim taş gibi oldu ara sıra da kasık batması oluyor ama tek taraflı sadece sağ tarafım da hissediyorum. Adet belirtileri var gibi çok korkuyorum bence olmadı yine 😭😭

Bugün transferimin 4. Günü en ufak bir belirti yok belirti olmaz dediler ama ben yinede arıyorum 😒 göğüslerim taş gibi oldu ara sıra da kasık batması oluyor ama tek taraflı sadece sağ tarafım da hissediyorum. Adet belirtileri var gibi çok korkuyorum bence olmadı yine 😭😭
8.gune kadar belirtim yoktu

6. Gune kadar hic biseyim yoktu 6. Gunden sonra basladi hersey cnm kendini dinleme rahat ol dusunme 🙏 dua etmekten baska yapacak birsey yok bu surecte

Ben pozitif çıktım, eğer gözümle görmesem bugün kesin adet olacam derdim öyle bir sanxı ile devam ediytorum

Bende aynı şeyleri hissediyorum arkadaşım ☹️ Benimde 5. Günüm bugün ama sanki olmadı. Bel ağrısı kasık ağrısı da hep ilaçların etkisi diyorlar . ☹️ Bende pazar günü kan testi verip bakacağım 8. Gün oluyor.

Back