• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Duygusal gelgitler bende de var.. ağlayasın var ağlasam düzelirim😊😊buarada doktoruma sordum fitil olayını.. kapsülün tortuları vajina duvar yanlarında tortu olarak kalabiliyormuş, o da şişmeye neden olurmuş, sorun değil devam edin dedi, çok içeri itmeseniz bile yeterli okur o mrk etmeyin dedi..
merhaba ben buna eldivenle çözüm bulmuştumm eldiven giyip fitili de azıcık ıslatıp itiyordum. Çok itemesemde iş görüyordu bende :) inşallah işinize yarar

Benim önceki üç transferimden ikisi tutmuştu. Biri 8 haftalık iken kalbi durdu. Diğeri de 6 haftalık da kaldı gelişim devam etmedi. Bu insanın canını daha çok yakıyor. Ümitlenip hüsrana uğramak, yarı yolda kalmak. Şimdi 4. Denemem yine beni neyin beklediğini bilmiyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun.
ya sebepsiz diye bir şey yok lütfen sebebini çoook detaylı araştırıp deneyin gercekten cok zor Allah sabır versin size :( genetiğine baktırın en azından :( umarım hiçbiirne gerek duymadan güzel haberi alırsınız..

cevabınız için teşekkür ederim ben de 11. günde test vermeyi düşünüyordum varsa mutlaka çıkar sanırım idrar testi yapmıcam insanın kafası karışıyor siz idrarda gördünüz mü?
İdrarı atayım size . Çok yüksek değerde bile çok kırmızı çıkmadı. Kan verin sizde. Çift mi sizin kaçıncı gününüz

Çok şükür sonucum yüksek çıktı🤲duyduğum anda kalbimdeki ilk duygu ile isteyen ve burdaki herkes icin dua ettim, Rabbim hepimize sağlıkla evlatlarımizi kucağımıza almamızı nasip etsin🤲💕
Çok sevindim🤲🏻 Kaç çıktı acaba ? Kaçıncı gününüzdü ? Sağlıkla devam etsin inş hepimizin süreci 🌸🤲🏻

Zaten ilk başta silik çıkıyor sonra koyulaşıyor yine de gününden önce çok netlik veren bir test değil güvenmemek lazım kaçıncı gün yaptın sabah ilk tuvalete çıktığında mı yaptın öyle yapılması daha uygun
Yok akşam testi yaptım 8.günümdü artık ctesiyi bekleyeceğim yapscak bişey yok😥

Back